Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נניח שאני מתאמן (שליטה ברכב ועוד שטויות) על משטח אספלט (בלי בורות), במקום מבודד על-מנת

לא לגרום נזק לרכב או לנפש.

עכשיו השאלה שלי היא, במידה והמשטח ללא בורות, ומה שקורה לרכב זה סה"כ איבודי שליטה והחלקות

של הרכב על הצד... אך לפעמים הרכב נזרק הצידה במהירויות לא הכי נמוכות -50 בערך-....

האם אני יכול לגרום נזק לבולמים או לציריות..? או לשאר חלקים מהרכב..?

לפני שתחשוב אם זה גורם נזק לאוטו, תחשוב אם זה יגרום נזק/עלול לגרום לך ולסביבה.

אני ממליץ לך על קורס נהיגה מתקדמת, ולא ללכת למקום סגור ולעשות ניסויים שאתה יכול לפגוע בעצמך ובאחרים.

סע בזהירות.

איתמר

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני שתחשוב אם זה גורם נזק לאוטו, תחשוב אם זה יגרום נזק/עלול לגרום לך ולסביבה.

אני ממליץ לך על קורס נהיגה מתקדמת, ולא ללכת למקום סגור ולעשות ניסויים שאתה יכול לפגוע בעצמך ובאחרים.

סע בזהירות.

איתמר

- While I haven't been to israel for a few years now, this looks pretty clear to me

נניח שאני מתאמן (שליטה ברכב ועוד שטויות) על משטח אספלט (בלי בורות), במקום מבודד על-מנת לא לגרום נזק לרכב או לנפש.

Regardless, an advanced driving course is always a good idea

.Moti

פורסם

אאאח היתרונות של אוטו קיבוץ ,כשקיבלתי רישיון (וגם קצת לפני) רכבי הקיבוץ עברו היתעללות קשה במגרשים שונים. אין ספק שהניסיון שרכשנו שם תרם משהו לנהיגה שלנו .

אבל ואבל גדול ,עצם העובדה שלא התהפכנו כמעט אף פעם לא הופכת את האימונים האלה למיקצועיים,

אלה לנס אחד גדול.

לגבי הנזק :הרכבים הסטנדרטיים לא מיועדים לעמוד בכל כך הרבה לחצים,חוץ מזה משטח כורכר או חצץ אומנם מחליק יותר אבל יש בו הרבה יותר בורות ותלוליות ,לידעתך במהירות נמוכה של 50-60 קמ"ש בור של שניים- שלוש סנטימטר יכול להפוך לך תרכב כמו חולצה במכונת כביסה.

לי זה קרה עם טרקטור ,אף אחד עוד לא מבין איך יצאתי בחיים.

ד"א עם הטרקטור לא עשיתי החלקות וזה סיפור בפני עצמו...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
העברת משקל קיצונית מצד לצד יכולה להפוך את הרכב. בעיקר כשרוב הילדים במכוניות האלה לא בדיוק נוהגים על מכוניות ספרטיביות, או לחילופין בעלי מושג מה זה "העברת משקל".

אגב, גם מגרש גדול יכול בעזרת עוד 10-20 קמשים להפוך למאוד קטן. מניסיון :oops:

אם אתה מצליח להפוך רכב משפחתי מודרני (כלומר לא סובארית או משהו בסגנון) במהיריות של עד 50 קמ"ש במגרש ריק ללא "מנוף" (מדרכה, לדוגמא) אני משלם על התיקון...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אם אתה מצליח להפוך רכב משפחתי מודרני (כלומר לא סובארית או משהו בסגנון) במהיריות של עד 50 קמ"ש במגרש ריק ללא "מנוף" (מדרכה, לדוגמא) אני משלם על התיקון...

גם לבנאדם מיומן ומקצועי בזה?

ד"א ראית אנשים שנוסעים על 2 גלגלים?אם כן תשים לב שהם עולים ל2 גלגלים במהירות אפסית...

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

רק שימו לב שיש בהחלט סכנת התהפכות במשטח חול/עפר/כל דבר שיכול ליצור תלולית צמודה לגלגל בזמן החלקה.

יש חבר פורום אחד שכבר בדק את העניין לצערו...

במגרש אספלט אכן אפשר לעשות ניסויים, ואם האספלט רטוב אז אפילו הצמיגים לא יסבלו יותר מדי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לfalou תביא ת'רכב תשלם ביטוח,ותדאג לי לאחות כוסית בבית חולים ואני יהפוך לך מה שאתה רוצה .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם
לfalou תביא ת'רכב תשלם ביטוח,ותדאג לי לאחות כוסית בבית חולים ואני יהפוך לך מה שאתה רוצה .

תגיד, בשביל מה המדינה מספנסרת קיבוצים במשך שנים?!

תביא את הרכב של הקיבוץ...

פורסם
גם לבנאדם מיומן ומקצועי בזה?

ד"א ראית אנשים שנוסעים על 2 גלגלים?אם כן תשים לב שהם עולים ל2 גלגלים במהירות אפסית...

כן, רק הם משתמשים ברמפה :roll:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אז זהו שלא...

ראיתי סרטון של ערבי עם ניסן טרנו שהוא עולה על 2 גלגלים ללא רמפה!

DFC

פורסם
אז זהו שלא...

יש לי את הסרטון הזה. אני מבטיח לך שהרכב לא ממש מקורי מהמפעל שם, אם אתה מבין למה אני מתכוון...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לfalou את הקיבוץ שלי אף אחד לא ממן .אצלנו עדיין מאמינים בעבודה =כסף ובלי עין הרע זה גם עובד.

פורסם
יש לי את הסרטון הזה. אני מבטיח לך שהרכב לא ממש מקורי מהמפעל שם, אם אתה מבין למה אני מתכוון...

רוני

לא כ"כ הבנתי, מה יש בפנים ילד עירקי שדוחף את הרכב? 4 עכברים?

DFC

פורסם
אז זהו שלא...

קודם כל, ניסן טראנו לא עונה אצלי להגדרה של "משפחתי" ובטח הוא קיבל איזה סיוע, או ממשקולות ברכב או מתוספות אחרות.

ramigt - ההערה על הקיבוץ היתה בהומור. ישבתי שדווקא מי שלא חמל על רכושם המשותף של חברי הקיבוץ ישמח לדעת שיש לו עוד שותפים...:wink:

פורסם

אני דווקה מחבב רכבי קיבוץ, במיוחד את הקלאבקרים:-P

DFC

• תוכן חדש...