Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מר נר4, לפני שאתה מדבר, כדאי שתבין על מה אתה מדבר.

זה יעזור בעיקר לך.

פורסם
מעניין למה תמיד הסקירות האלו כלכך חיוביות.

מה עם המזגן שמתואר כעלוב ע"י קונים ובוחנים רבים ?

מה עם הגיר הרובוטי שעושה כלכך בעיות לפוקוס, ועוד עם מנוע חזק.

איך יתכן שצריכת הדלק כמו של משפחתית ?

1. המזגנים ברכבים הגדולים שונים בגודלם ובקיבולתם וביכולתם לעומת משפחתיות זולות כגון הפוקוס. מפוחים שונים ועוצמה שונה.

נכון, אין ספק כי רכב גדול יותר בעל שטח זכוכיות גדול יותר ומרכב גדול יותר "תופס" יותר חום ועל כן, נדרש זמן רב או מזגן בעל יכולת כפולה מפוקוס רגילה לקירור דומה. זה הכל.

2. גיר רובוטי בעייתי? הפוקוסים מגיעות עם גיר שונה לחלוטין מהגירים של מנועי ה ECOBOOST, ברור לך שמדברים על מנוע 2.0 ליטר טורבו לעומת האטמוספרי של הפורד? הגירים המגיעים עם מנועי ה ECOBOOST הינם 6 הילוכים דו מצמדיים רטובים, בדגש על רטוב ולא יבש.

3. לספר לך סוד? המונדאו שלי עושה מחוץ לעיר בשיוט על 100 קמ"ש 14.5 קילומטר לליטר, איך זה? מבאס נכון? 240 כ"ס, 35 קג"מ, רכב כבד וגדול ומרווח, תתפלא.

מדוע? גיר, זמינות כוח ומנוע שונה לגמריי. וכן, יש רכבי מיני או רכבים משפחתיים שלא מגיעים אפילו לצריכה שלי מחוץ לעיר.

אין ספק, בעיר מרמזור לרמזור כשאני לוחץ ונהנה מהכוח הרב, היא שותה לגמריי...

פורסם

מילאו את הרכב בגאדגטים, בעיצוב יוקרתי ובמיטב הטכנולוגיה אבל התפשרו קצת בהתנהגות.

אם כן אז ממש אבל ממש בקטנה...

http://www.autocar.co.uk/car-review/ford/s-max/first-drives/2015-ford-s-max-review

http://www.whatcar.com/car-news/ford/s-max/2015-ford-s-max-review/1344644

פורסם
1. המזגנים ברכבים הגדולים שונים בגודלם ובקיבולתם וביכולתם לעומת משפחתיות זולות כגון הפוקוס. מפוחים שונים ועוצמה שונה.

נכון, אין ספק כי רכב גדול יותר בעל שטח זכוכיות גדול יותר ומרכב גדול יותר "תופס" יותר חום ועל כן, נדרש זמן רב או מזגן בעל יכולת כפולה מפוקוס רגילה לקירור דומה. זה הכל.

2. גיר רובוטי בעייתי? הפוקוסים מגיעות עם גיר שונה לחלוטין מהגירים של מנועי ה ECOBOOST, ברור לך שמדברים על מנוע 2.0 ליטר טורבו לעומת האטמוספרי של הפורד? הגירים המגיעים עם מנועי ה ECOBOOST הינם 6 הילוכים דו מצמדיים רטובים, בדגש על רטוב ולא יבש.

3. לספר לך סוד? המונדאו שלי עושה מחוץ לעיר בשיוט על 100 קמ"ש 14.5 קילומטר לליטר, איך זה? מבאס נכון? 240 כ"ס, 35 קג"מ, רכב כבד וגדול ומרווח, תתפלא.

מדוע? גיר, זמינות כוח ומנוע שונה לגמריי. וכן, יש רכבי מיני או רכבים משפחתיים שלא מגיעים אפילו לצריכה שלי מחוץ לעיר.

אין ספק, בעיר מרמזור לרמזור כשאני לוחץ ונהנה מהכוח הרב, היא שותה לגמריי...

ללא ספק הצלחת לשבור את שיא הצריכה הרשמי של פורד.

אני הצלחתי לעשות רק 1/11 מחוץ לעיר במונדאו. והגיר בעיר הוא חרפה.

והמזגן העלוב - צעקת במזגן במונדאו ושות' עולה מקצה הארץ עד קצה שני.

פורסם
מר נר4, לפני שאתה מדבר, כדאי שתבין על מה אתה מדבר.

זה יעזור בעיקר לך.

Ceyal, זה לא פעם ראשונה שאני נתקל בסקירות תמוהות שלך.

אני קצת מבין מה אני אומר, והסקירה שלך לא תואמת את הנסיון שלי, ובגדול.

פורסם
מעניין למה תמיד הסקירות האלו כלכך חיוביות.

מה עם המזגן שמתואר כעלוב ע"י קונים ובוחנים רבים ?

מה עם הגיר הרובוטי שעושה כלכך בעיות לפוקוס, ועוד עם מנוע חזק.

איך יתכן שצריכת הדלק כמו של משפחתית ?

נר4 - סקירתו של ceyal היא כתוצאה מנסיונו האישי, ממה שכתבת עולה ש"נסיונך" מבוסס על קריאת מבחני דרכים בכל מיני מקומות.

1) המזגן החלש היה בדגם הקודם עם מנוע ה-2.3.

2) הגיר הרובוטי הוא מדגם אחר לגמרי (כמו שצויין כבר ע"י אחרים)

3) המנוע הוא מנוע מוגדש, ושונה מהמנוע בדור הקודם, גם לטובת החסכון. מי שנוסע עם מנוע מוגדש מחוץ לעיר ולא "לוחץ" (כי אין הרבה האצות ועצירות) יוכל לקבל צריכת דלק טובה אף יותר מזו שהושגה ע"י ceyal (שמהכרות עימו אינו מאלה שרגלם קלה מאוד על דוושת הגז) נסיעה שרובה עירונית בדגם הזה היתה מביאה אותו לצריכה גבוהה בעשרות אחוזים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נר4 אני חייב להגיד שהטלת הספק שלך ב ceyal תמוהה. הבנאדם לקוח ליסינג שנפרד כרגע מהרכב שלו. איזה אינטרס יש לו בדיווח? מילא מישהו שמחזיק רכב כזה שלכאורה דואג לשוק של הרכב. ממליץ לך לסוע או לנהוג במכונית לפני שאתה מבקר בצורה שדי מבזה אותך.

פורסם

רכב מעולה.

מחזק כל מילה בקשר להתנהגות. לפעמים אני נוהג על שלנו מיד אחרי נהיגה בראלי שלי, ועדיין אני נהנה. זה אומר הרבה.

ceyal, גם אצלכם מחירו בליסינג עלה פלאים? למה מחליפים?

פורסם

רכב מדהים בשביל people carrier, שלא הייתי מהסס להמליץ עליו לבוגר גולף GTI שנאלץ לקנות משהו גדול ופרקטי למשפחה גדולה.

מה שכן, בניגוד לנאמר פה אני כן ממשיך לשמוע תלונות על המזגן גם בדגמים החדשים (בעיקר בדגם עם הגג הפנורמי), אבל אני מדגיש זה מה שאני שומע, ולא מכיר בפועל.

פורסם

ביום רביעי בשבוע שעבר הצטרפתי כנוסע בשורה השניה (היינו 4 עם ציוד מלא) לנסיעה של שעתיים 14:00-16:00 ל מקס אפורה. מי שזוכר היה חמסין באותו יום. במכונית היה נעים מאוד. כשיצאנו נדהמנו כמה חם בחוץ. לא נראה לי שיש במכונית בעיית מזגן.

פורסם
Ceyal, זה לא פעם ראשונה שאני נתקל בסקירות תמוהות שלך.

ואו מה אני אגיד?

תפסת אותי על חם. אני נכד של הנרי פורד וגם בעל מניות בדלק מוטורס.

ceyal, גם אצלכם מחירו בליסינג עלה פלאים? למה מחליפים?

המחיר אכן עלה בטירוף. במקום שהיבואן הטמבל ילמד מכלמוביל ויוריד לרצפה מחיר של דגם בסוף חייו, הוא מעלה את המחיר.

אולי זה מרמז שהמחיר של הSMAX החדשה יחצה את רף ה 200 אלף שקלים כמו פעם..שיבושם לו.

אם המחיר היה זהה הייתי לוקח אותו שוב לשנתיים וחצי הבאות.

אני כן ממשיך לשמוע תלונות על המזגן גם בדגמים החדשים (בעיקר בדגם עם הגג הפנורמי), אבל אני מדגיש זה מה שאני שומע, ולא מכיר בפועל.

אני מכיר את התלונות האלו. לפעמים אנשים מצפים למזגן "מקפיא" - ואז אחרי 5 דקות מעלים את הטמפרטורה למשהו נורמלי. אבל מבחינתם אם יש קרח אז המזגן תקין.

אז כאן, מה לעשות, אין "מקפיא" אבל הטמפרטורה שנמדדת ברכב נעה סביב ה 22-23 מעלות. נעים לכולם - גם כשיש 7 אנשים ברכב.

מי שמחפש אנטארטיקה, לא ימצא את זה ב SMAX.

פורסם

אז בוא תכתוב מה הניסיון המפורט שלך עם ה-S-Max, שיהיה להשוואה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...