Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה מתכנן חזרה לתחום והתקנה ברכב החדש.

ברוח החידושים האחרונים, אני שוקל הטמעה של AIRPLAY ברכב בחיבור ל H800 - אמור לאפשר ניגון קבצי LOOSLESS באופן אלחוטי מכל סמארטפון או טאבלט.

להפתעתי, לא מדובר בסיפור יקר כל כך.

ראוטר מינימלי:

http://www.aliexpress.com/item/Smallest-WT3020H-300M-Portable-Mini-Router-802-11-b-g-n-AP-Repeater-Client-Bridge-Wifi/32217044173.html

רכיב AIRPLAY:

http://www.aliexpress.com/item/2015-Airplay-DLNA-DMR-Music-Radio-Receiver-iOS-Android-Airmusic-Air-music-WIFI-HiFI-Audio-Receiver/32264518020.html

האם זה עד כדי כך פשוט או שאני מפספס משהו ?

תודה חברים.

...CASKA for life

פורסם

איפה אדי איפה ?? הייתי בטוח שאני מקבל ניתוח מעמיק של כל הטכנולוגיה, האפשרויות ודגימות סאונד לדוגמה.

...CASKA for life

פורסם

חגי תסלח לאדי, הוא קצת עייף ושחוט לאחרונה מעבודה שהלחץ בה הפך לסוג של חלום בלהות.

אני בדיוק רציתי לשאול אותך למה לא ללכת על פתרון היי אנד של מוסקוני, תבדוק את כרטיס הAMAS2 שלהם.

למה שהאיירפליי לא יעבוד? פשוט ויעיל לא?

תסביר לי רק מה הרעיון של הראוטר אם יש לך סמארטפון, כאן קצת הפולני הזקן איבד מצלילותו.

כן, נכון. אתה יודע, אני פולני.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי אל תעבוד קשה מדי.

להבנתי, Airplay משמש להזרמת מוזיקה על גבי רשת WIFI. הרעיון הוא לייצר רשת אלחוטית ברכב שבה כל סמארטפון יוכל להתחבר ולהזרים מוזיקה. בראוטר הספציפי הזה יש גם כניסת USB שמאפשרת לחבר דיסק קשיח שיהווה מקור לתוכן שניתן לנגן באמצעות סמארטפון.

לדעתי סמארטפון לא יעבוד מאחר והוא לא יכול גם לייצר רשת אלחוטית וגם להתחבר אליה ולקבל IP - אני טועה ?

בודק על ה AMAS2.

...CASKA for life

פורסם

האם ה"רשת האלחוטית" לא נוצרת ע"י רכיב האיירפליי שאליה פשוט מתחבר כל טלפון?

יש לו כניסת SD כ"תחליף" לחיבור הרד-דיסק, רק צריך לבדוק עד כמה ג'יגה הוא תומך. חוץ מזה יש גם הרד-דיסקים אלחוטיים, לא?

פורסם

רכיב ה AIRPLAY אינו מייצר רשת אלחוטית. במקור הוא מיועד לשימוש בסביבה וברשת הביתית כדי להזרים ממנה מוזיקה.

אני מניח שרכיב ה SD תומך עד 64 ג'יגה אבל זה ממש לא מספיק. לאורך השנים אספתי מעל ל 400 ג'יגה של אודיו בפורמט FLAC, APE וכד'.

בכל אופן, זה ראוטר ב 15 דולר שמאפשר לכל סמארטפון או טאבלט (שיכול עכשיו להיות נייד בין הנוסעים ברכב) לנגן קבצים שנמצאים עליו או מתוך דיסק קשיח. או במפגשי אודיו..

לא יודע כמה שימושי זה ביום יום אבל זה מגניב כמה שהטכנולוגיה התקדמה בשנים האחרונות.

לדעתי, אבזור כזה הוא חובה בדייהו רייסר החדשה בפורום, AKA מסיבת טבע ניידת - פשוט לפתוח דלתות ולנגן מוזיקה מהסמארטפון.

...CASKA for life

פורסם

בסמארטפון כשאתה יוצר הוטספוט, הסמארטפון הופך לראוטר ואתה מחבר את המכשירים כלפיו.

אני מתאר לעצמי שהאייר פליי מתחבר לרשת ולא מפיץ אחת. תבדוק אם הוא מסוגל לזכור מספר רשתות ולא אחת ואז אתה לא זקוק לראוטר אלא אם כן האיירפליי לא מסוגל לחיבור חיצוני להתקן נייד או במידה ואתה באמת רוצה שכל אחד יוכל להתחבר לרשת שלך אז תביא את הראוטר.

לקחת בחשבון שזה עוד כרטיס סים ועוד חשבון חודשי?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין צורך בכרטיס סים. אני לא רוצה רשת אינטרנט. רק רשת אלחוטית שמאפשרת שיתוף והעברת מידע.

רוחב הפס לתעבורה גדול פי 4 מזה של ה BLUETOOTH הכי איכותי שקיים היום.

...CASKA for life

פורסם (נערך)

אני עדין חושב שאין לך צורך בראוטר חיצוני נוסף. ובעצם היתרון הספציפי במקרה זה שלו, הוא חיבור לדיסק קשיח.

ראה סרטונים עם רכיבי איירפליי אחרים, אבל אני מניח שהעקרון זהה:

[video=youtube;Eb-A7YHKBPw]

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

אני מבין שאתה מחפש פתרון טרום מגבר.

אבל רציתי להוסיף לטובת השרשור

שישנו פתרון זול ופשוט יותר שניכנס לשוק בשנתיים האחרונות ,מגברי BT.

לדוגמא REAudio BT900.4.

פורסם

אני חושב שגם סוני השיקו סדרה כזו לאחרונה.

Pioneer TS-X150

פורסם

לגמרי לא מחפש פתרון טרום מגבר, אלא, הזרמת LOOSLESS לפרוססור, כאופציה נוספת על ההנחתה של ה HU המקורי. יש לכם רעיון אחר ? זול יותר או פשוט יותר ?

...CASKA for life

פורסם

יש מכשיר airplay פשוט שעולה 200 ש״ח אשר מיועד לרכב.

איכות תמונה סבירה, לא יצא לי עדיין לחבר אצלי באוטו ככה שלא יודע לגבי איכות השמע (חיברתי רק אצל אחי ברכב עם מערכת אולפן מקורית ושומעים טוב).

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

דרך אגב - ביררתי עכשיו לגבי הביט PLAY והוא אכן תומך סטרימינג של אודיו דרך WIFI גם כן - גם תומך בפורמטים שהם לוסלס אך כרגע "מוגבל" למערכות הפעלה מבוססות אנדרואיד בלבד לשם פעולה זו.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...