Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי תוכל לפרט יותר על הצעצוע ? אם הקשר שלך ליבואן, בטוח תוכל לקבל אותו לנסיעת מבחן..

אני אומר סקירה.. מחיר קבוצתי לחברי הפורום.. שיווק !

...CASKA for life

פורסם

יש סקירה שלמה של מוצרי הFULL DA של אודיסון בדביק - בגדול הפריט היחידי שלא כתבתי שם שהוא חשוב לגביי הביט פליי זה שהוא אכן תומך טכנולוגיית AIRPLAY

בכל מקרה לגבי מחירים אני די בטוח שרוב האנשים חושבים משהו לכוון ה4-5K שקלים למוצר אבל הוא הרבה הרבה יותר זול מזה ולמען האמת רמת המחירים של הביט פליי והביט פליי HD (תוספת של כונן קשיח SSD 250GB) אינה עולה על מחירו של סמארטפון פרימיום עכשווי - רמז פחות או יותר לרמות המחירים, לא יכול למסור כרגע מחיר מדוייק. עדיין מברר אופציות למבצעים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

דבר עם חבר הפורום FLYTOMARS - ארז - או במילים אחרות האיש והעפיפון

עד כמה שידוע לי הוא בוגר פרוייקט שכזה וישנם שם מספר פיצ'רים מעניינים מאוד בנוגע לסאונד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...