Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אתחיל מזה שאני סטודנט, מחפש אוטו לא גדול, נסועה יומית של 50 קמ בממוצע (5 ימים בשבוע) - בערך 12אלף בשנה

אני מחפש רכב כבר כמעט חודש ומתחיל דיי להתייאש מכל התהליך וכל הזמן מגדיל ומגדיל את התקציב בתקווה למצוא דברים הגיונים (היתה לי פיאט פונטו רציפה 2003 - נכנסו בי ברמזור והיא הולכת להשבתה, בכל מצב אחר לא הייתי מחליף)

בדקתי פיאט גרנדה פונטו - ידני אני פחות מעדיף (בגלל פקקים ובגלל שאני מפונק והתרגלתי לנוחות של אוטומט - כבר כמעט 8 שנים על אוטומט), ואת הגיר הרובוטי שלהם לא אוהב בגלל הפעולה שלו

בדקתי היום פיאט בראבו - שמעתי שהגיר הרובוטי שם יותר טוב, בפועל העברת ההילוכים היתה מורגשת מאוד, מצרף דוח בדיקה של הבראבו, אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי את דעתו.

הייתי היום במס' מגרשים, הוצעו לי מס' דברים - שניהם מנועים 1600

פורד פוקוס (4 דלתות), שנת 2008, 105אלף קמ ב29אלף שקלים - פחות מעדיף את ההצעה הזו

מיצובישי לנסר 2007, 117אלף קמ ב24אלף שקל - יותר נוטה לזאת מבין השניים

רציתי לשאול לגבי הלנסר מה תוכלו לספר עליה, אמינות (מניח שהיא טובה בגלל המותג), טיימינג נעשה ברכב (לפי קבלות), צריכת דלק וכ"ו.. - מה שמלחיץ אותי ברכב זה הצריכה שהבנתי שתהיה באזור ה1:10 (במחיר נוכחי של דלק עם הנסועה שרשמתי למעלה זה מסתכם בכ8500 שקל שנתי על דלק)

אופציה אחרת שרציתי להפנות אליכם, מכיוון שאני מעדיף רכבים יותר קטנים (הצבקים) עם מנועים יותר קטנים (1300-1400) - לגבי כדאיות להגדיל את הסכום (אולי זה יהיה אפשרי) לאזור ה33-34 ולחפש דייהטסו סיריון (לדוגמא) - אני חושב לפחות שתהיה לה צריכת דלק יותר טובה עם אמינות לא רעה - אשמח אם תאשרו או תתקנו אותי.

תודה רבה, אובד עצות.

פורסם

אתה מחפש בעיקר במגרשים? לדעתי ביד 2 אתה יכול למצוא רכב שמורים מבעלות פרטית. מבין ההצעות שקיבלת גם אני הייתי מעדיף את הלנסר, למרות זאת, תמשיך לבדוק בלוחות, אולי תמצא משהו יותר טוב.

אני באופן אישי לא הייתי קונה את הסיריון. היתה לי כזאת במשך שבוע ולא היתה לי נוחה.

פורסם
אתה מחפש בעיקר במגרשים? לדעתי ביד 2 אתה יכול למצוא רכב שמורים מבעלות פרטית. מבין ההצעות שקיבלת גם אני הייתי מעדיף את הלנסר, למרות זאת, תמשיך לבדוק בלוחות, אולי תמצא משהו יותר טוב.

אני באופן אישי לא הייתי קונה את הסיריון. היתה לי כזאת במשך שבוע ולא היתה לי נוחה.

מבחינת נוחות אני לא דואג, נסעתי על אחת של חבר והיא בסדר לטעמי - המכשול הוא המחיר שלה (ה"שמורות" הן מעל התקציב שלי בעקרון)

פורסם

ממליץ בחום על הלאנסר , עם טיפול נכון ובזמן היא תציג אמינות מופלאה.

אני אגב בנסיעה רגילה מגיע לצריכה של 1/12 בתוך העיר.

לנסר 2007

פורסם

הלנסר רכב ראוי בהחלט, צריכת הדלק שלו ממוצעת לקבוצה בשנים המדוברות, רכב שיוכל לשמש אותך באמינות מצויינת אם יטופל נכון.

אפשר להשיג צריכה של 1/12 בלנסר, בנהיגה חסכונית באופן שנהג ממוצע לא עושה בד"כ ( ולכן משיג 1/9-10 )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
דוח הבדיקה של הבראבו, אשמח לדעות

[ATTACH=CONFIG]420471[/ATTACH]

לא הבנתי מה עניין הבדיקה של הבראבו לכאן...בגדול מצבה די ירוד ונראה שהיא לא ממש מטופלת

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

הפוקוס עצלה יותר, ושתיינית יותר מהלנסר.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...