Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי שבפעם הקודמת שביקשתי ממכם עזרה שידכו לי את סלע (התותח) שדאג לי לחופשה מהסרטים ומלון מטורף ולאחר שסלע לא יכול לעזור גם הפעם כי הוא לא מתעסק עם מלונות בארץ, אני פונה לחכמת הפורום פעם נוספת.

בשעה טובה אחרי 3 חודשים של 19 שעות עבודה ביום ותזמון מופלא של אופציה לבייביסיטר על הילד+ מישהי שתשמור על הכלב סחבק רוצה לצאת לנופש :)

עכב אילוצים אני יכול רק לילה אחד בין שישי לשבת.

מיקום-בין אשקלון לצפון הקרוב זה סבבה עם אופציה (עדיף שלא) גם לים המלח, אני גר במרכז.

מה רוצים- חדר סופר מפנק, ספא איכותי, בריכה מקורה ועדיפות לגקוזי במרפסת של החדר.

אחרי הרבה חיפושים לא מצאתי אפילו מלון אחד שמציע גקוזי במרפסת, בודדים מציעים ג'קוזי פנימי וגם אותם אני לא מוצא.

מישהו מכיר\שמע\היה ויכול להמליץ על מלון ספציפי?

תודה לאלו שהתפנקו ויכולים לעזור!

פורסם

כאן יש אופציה לג'קוזי בחדר (לא במרפסת אבל רשום שהוא פונה לנוף).

Some rooms feature attractive sitting areas; others feature bathrooms with a view of the beach, while unique romantic spa rooms welcome guests with an indulgent Jacuzzi facing the magnificent view

הוא גם מדורג רביעי ב TRIPADVISOR כך שנראה לי שהוא אופציה מעניינת. כמובן במידה ותל אביב נכנסת באופציות שאתם רוצים.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
לא יודע לגבי הג'קוזי, אבל מלון יערות הכרמל נכנס בקטגורית מלון מפנק.

והמחיר "רק" 2000 ש"ח ללילה!

שאלה: מה התקציב שלך?

שאלה נוספת: למה לא צימר???

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

אם אתה מתעקש על בית מלון, אז יערות הכרמל וכרמים יענו על הצורך.

בשניהם הספא סבבה.

בכרמים אין בכלל כניסה לילדים, שקט מובטח.

ג'קוזי פרטי זה משהו שאופייני לצימרים, קיים בכל צימר סביר ומעלה. יותר זול ממלון, אבל אל תצפה לצוות שיכרכר סביבך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש גם את מלון בראשית שממש אהבתי, אך הוא טיפה יקר.

תנסה לבדוק דרך בוקינג, יצא קצת יותר זול

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

ביערות הרכמל כמעט וחתכתי ורידים, צוות פלצני ואפילו לשתות יין ולשען סיגריה אסור...

כרמים מצויין אבל היינו לפני כמה חודשים ואשתי לא הכי אהבה.

בראשית חדר נורמאלי איכותי עולה המון כסף.

צימר זה לא היכוון כי אנחנו נוסעים עם עוד זוג וגם נשמח לספא.

לא ברור לי, באירופה ב50% מהסוויטות במלונות היוקרה יש גקוזי במקלחת\מרפסת, למה בארץ זה לא נפוץ בכלל?

הזמנתי שנה שעברה חדר עם ג'קוזי במרפסת בדן פנורמה- היה בושה וחרפה ושינמכתי לחדר רגיל...

פורסם

מיערות הכרמל דווקא יצאתי מרוצה למדי, ואני משתדל לחזור לשם אחת לשנה - שנתיים. הבנתי גם שהוא עבר / עובר תהליך שיפוץ - מי ראה? מי שמע?

השנה, גיוונתי וניסיתי את בראשית (שכן מאפשר ילדים), לא אותה חוויה לדעתי, אבל עדיין חופשה נעימה. לא לקחתי את החדר עם הבריכה הפרטית, חבל על הכסף - היה קר מידי.

מה עם רויאל ביץ' תל אביב? על פניו נראה מבטיח. לא יצא לי לשמוע רשמים אישיים עדיין מאף אחד.

M-TECH E46

פורסם
כאן יש אופציה לג'קוזי בחדר (לא במרפסת אבל רשום שהוא פונה לנוף).

Some rooms feature attractive sitting areas; others feature bathrooms with a view of the beach, while unique romantic spa rooms welcome guests with an indulgent Jacuzzi facing the magnificent view

הוא גם מדורג רביעי ב TRIPADVISOR כך שנראה לי שהוא אופציה מעניינת. כמובן במידה ותל אביב נכנסת באופציות שאתם רוצים.

אלון י'תותח על, לצערי אין חדרים פנויים בתאריך הנ"ל.

אשמח לשמוע על עוד המלצות בבקשה.

פורסם
והמחיר "רק" 2000 ש"ח ללילה!

שאלה: מה התקציב שלך?

שאלה נוספת: למה לא צימר???

מעדיף לא לעבור את ה1000 אבל אם אין ברירה מוכן לשים גם 2000 ש"ח ללילה תמורת חדר מושלם...

פורסם

ג'קוזי במרפסת קיבלתי בדן אכדיה הרצליה. אוכל מעולה. לצערי לא השתמשתי בשום מתקן במלון כי זה היה יומיים של פגישות עסקיות.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...