Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שפרצו אלינו בזמן שישנו וגנבו דברים שהיו 30 ס"מ ליד הראש, התקנתי אזעקה אלחוטית על כל החלונות, תאורה היקפית טובה ושלט בולט של חברת השמירה. יתכן שחלק מהאזעקות בלילה היו של נסיונות, אבל עובדתית כבר 7 שנים יש שקט. מסביב בהחלט פרצו.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אחרי שפרצו אלינו בזמן שישנו וגנבו דברים שהיו 30 ס"מ ליד הראש, התקנתי אזעקה אלחוטית על כל החלונות, תאורה היקפית טובה ושלט בולט של חברת השמירה. יתכן שחלק מהאזעקות בלילה היו של נסיונות, אבל עובדתית כבר 7 שנים יש שקט. מסביב בהחלט פרצו.

איך חדרו המנוולים?

להורים שלי פרצו וריססו אותם בשנתם יצאו

דרך הדלת הראשית כמו גדולים עם מפתחות של

העבודה של אבא שלי,מזל שלא הגיעו לשם.

פורסם

פיתרון? תלוי כמה רחוק אתה מוכן ללכת.

אין לך מה לסמוך על המשטרה. יש לך 2 אופציות - להתמגן למוות, או לעבור להתקפה.

תחליט איזו יותר מתאימה לך. אני מניח שתבין לבד מה צריך לעשות אחרי שתחליט לאיזה כיוון אתה הולך.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא יודע יותר מדי על עלויות של דברים, אבל סורגים על חלונות שניתנים לפתיחה זה MUST, למרות שזה מכער את הבית. כך הדרך היחידה להיכנס היא מהדלת.

בחזית של הבית אתה מתקין תאורה חזקה עם חיישן תנועה, כך שמי שמתקרב לדלת באמצע הלילה ולא מצפה לזה חוטף פלאש לפנים וגם יכול לחשוב שמישהו בפנים הדליק ער והדליק את האורות בחוץ.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

מבחינה פסיכולוגית הייתי מתקין מערכות הגנה בפועל הכל תלוי בגנבים,

אני מכיר מקרוב מקרה שבאור יום הוציאו מבית פרטי כספת במשקל 0.75 טון,האזעקה כלא הייתה.

בחוק העונשין, התשל"ז-1977"הגנת בית מגורים,בית עסק ומשקחקלאי מגודר34י1.)א( לא יישא אדם באחריות פלילית למעשה שהיה דרושבאופן מיידי כדי להדוף מי שמתפרץ או נכנס לבית המגורים,בית העסק או המשק החקלאי המגודר, שלו או של זולתו,בכוונה לבצע עבירה, או מי שמנסה להתפרץ או להיכנסכאמור.)ב( הוראת סעיף קטן )א( לא תחול אם -)1( המעשה היה לא סביר בעליל, בנסיבות העניין,לשם הדיפת המתפרץ או הנכנס;)2( האדם הביא בהתנהגותו הפסולה להתפרצות אולכניסה תוך שהוא צופה מראש את אפשרות התפתחותהדברים.)ג( לעניין סעיף זה, "משק חקלאי" - לרבות שטח מרעהושטח המשמש לאחסון ציוד וכלי רכב במשק חקלאי."

טקסס זה כאן, מסיגי גבול עלולים לקבל כדור,כמו שצריך.

עריכה אחרונה על ידי Nuker
פורסם
מבחינה פסיכולוגית הייתי מתקין מערכות הגנה בפועל הכל תלוי בגנבים,

אני מכיר מקרוב מקרה שבאור יום הוציאו מבית פרטי כספת במשקל 0.75 טון,האזעקה כלא הייתה.

הלוואי והיתה כאן בארץ הרתעה כמו שצריך :(

אם היתה, כמות הפריצות היתה יורדת וגם גנבות רכב ועוד הרבה, אבל !

שמהדינה פרוצה כך גם החיים שלנו לצערי.

במקומך - מתמגן וגם מוסיף כמה אלמנטים "התקפיים" שנחשבים חוקיים, אבל לאלה שנכנסים לדירה הם היו מזיקים ובגדול.

קובי

:-)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כן בטח, ממש טקסס.

רשום במפורש שאתה צריך לפעול למען הדיפת המתפרץ ולא למען חיסולו. זה לא שאתה מתעורר בלילה ומוצא מישהו מחטט לך במקרר אז אתה יכול להוציא אקדח ולתקן לו את התספורת. עם השופטים הרחמנים שיש לנו בסוף יאשימו אותך בטענה ש"היית יכול לבקש יפה והוא היה עוזב".

פורסם (נערך)

סתם הגזמתי :p , במיוחד שזה בעייתי לקבל בכלל רשיון לנשק

מצד שני זאת ההרתעה הכי טובה שיכולה להיות לפורצים,

כיום גם אם נתפסים הם מקבלים עונש לא משמעותי וחוזרים 'לעבודה'.

רשום במפורש שאתה צריך לפעול למען הדיפת המתפרץ ולא למען חיסולו.

צודק,החוק עבר תיקונים אחרי שכל מני ארגונים פלצניים עשו רעש

http://www.acri.org.il/he/17671

בטענה שחיי אדם יותר חשובים מרכוש, אדם שחי על חשבון אחרים ומסב להם נזק כלכלי ,נפשי וייתכן פיזי כבר מזמן היה מוצא את עצמו באיראן ללא ידיים או תלוי באיזו כיכר.

עריכה אחרונה על ידי Nuker
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מצד אחד זה נכון שחיי אדם חשובים יותר מרכוש. מצד שני, אני יכול לומר בוודאות שיש אנשים מסוימים שאם אני צריך לבחור או בחייהם או ברכוש שלי, שימותו.

הבעיה היא הקלות שבה אנשים מסויימים מרשים לעצמם לגנוב ולשדוד מאחרים, לא חומרת העונש.

אני גם לא חושב שזו התרעה טובה. אם גנבים ידעו שמותר לירות בהם בזמן ה"עבודה" הם יסתובבו עם נשק חם. אולי חלק מהם יעברו למקצועות אחרים אבל אלה שישארו בתחום יהפכו לאלימים ומסוכנים יותר. בתכלס עדיף 100 פריצות בשנה עם 0 הרוגים מאשר 10 פריצות בשנה עם הרוגים.

פורסם
יש את חוק דרומי, שאומר שמי שמנסה להיכנס אליך הבייתה על מנת לבצע עבירה, מותר לך לירות בו על מנת לסכל את העבירה.

את שי דרומי זה הציל (למרות שהיו כאלו שאמרו שהוא בכלל ירה בהם בגב כשהם התחילו לברוח...), נקווה שאף אחד לא יעמוד בניסיון דומה.

מעניין אותי מי אמר את זה. העד היחיד למה שקרה זה הפלסטיני שניצל ושי דרומי בעצמו.

ורק לידיעה, שי בעצמו הגיש עזרה ראשונה לבחור שהוא פגע בו.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

להורים שלי פרצו וריססו אותם בשנתם יצאו

דרך הדלת הראשית כמו גדולים עם מפתחות של

העבודה של אבא שלי,מזל שלא הגיעו לשם.

למיטב ידיעתי, הסיפור על ריסוס חומר הרדמה, הוא סוג של אגדה אורבנית.

אף פעם לא קראתי על ממצאים שיוכיחו שבאמת השתמשו בכזה חומר.

יש מקרים שבהם מחדירים חומר למשקה או לאוכל, אבל זה סיפור אחר.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...