Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אשמח להמלצות על הכותרת.עד עכשיו השתמשתי במגווירס אולטימייט,לא אהבתי בכלל,משאיר סימנים ומסריח.

אני מעדיף מבריק. המחיר לא חשוב,הריח כן :-o

עריכה אחרונה על ידי yaya24

!

פורסם (נערך)
למה לא אהבת?

תפרט שנוכל לכוון אותך.

כנראה שזאת שריטה. לפני מספר שנים קניתי ממכון שטיפה נוזל שהוא פשט מזג לי מג'ריקן לתוך בקבוק מים ריק ששכב לי בבגאז'. כל כך התלהבתי מהחומר(מי ידע בזמנו מה זה דיטיילינג?) שלאחר שטיפה אצלו פשוט ביקשתי ממנו לקנות מהנוזל. לצערי אין לי שום מושג או דרך לדעת איך קראו לחומר כי זה היה מזמן ומאז יש לי בעיה עם חומרים מתחרים. זו הסיבה אני מבקש כאן המלצות.

מה שאהבתי כל כך היה הסמיכות והכבדות של החומר,הריח המדהים והברק שנשאר ונשאר.

!

פורסם

אתה מחפש חומר ניקוי או חומר להברקה? הסילק שיין עושה עבודה טובה אבל הוא ממש לא מנקה כמו שצריך.

פורסם

בידיוק.

יש את ה"אח" של סילק שיין, g6 hypercopt.

לפי דעתי 2 שכבות מהחומר הנ"ל, ללא באפינג לאחר מכן, יתנו לך את כל הברק שתרצה.

לגבי ריח, דאג לאיזה פחית קליפורניה.

בכל מקרה אל תשכח שהחומרים שנ"ל, כמו שאלי אמר, לא מנקים, הם רק מצפים את הפלסטיקה בהגנה.

כך שיש לנקות אותה קודם היטב.

"יאללה בירי".

פורסם (נערך)

כמובן שאני מנקה לפני הריסוס מאבק.

g6 hypercopt ,עוד מוצר מהחברה הכי מעצבנת בעולם!

שלא תבינו לא נכון ,הם חברה מצויינת-אבל המבחר המוגזם שלהם כבר הזוי.

ראיתי וידאו של המוצר -נראה לא רע בכלל.

בקשר לריח אני מסודר עם NEW CAR SMELL,הבעיה היא שישנם מוצרים שמשתלטים על הריח באוטו.

!

פורסם (נערך)

בקיצור תקנה stp son of a gun ותסגור פינה.

החברות הבינוניות ומעלה לא מציעות לך מוצרים עם ברק מוגזם, או בכלל.

להפך, הרצון הוא לשמור על מראה מקורי של הפלסטיקה מבלי לגרום לה להראות שמנונית, אבל מכיוון שאתה מחפש בידיוק את המראה הנ"ל, אתה צריך לחפש אצל החברות הלא מקצועיות.

(או ששתעלה על עניין החברה המעצבנת ביותר בעולם, ותרכוש מוצר איכותי שלא ישרוף לך את הפלסטיקה לכשתצא השמש).

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם
בקיצור תקנה stp son of a gun ותסגור פינה.

החברות הבינוניות ומעלה לא מציעות לך מוצרים עם ברק מוגזם, או בכלל.

להפך, הרצון הוא לשמור על מראה מקורי של הפלסטיקה מבלי לגרום לה להראות שמנונית, אבל מכיוון שאתה מחפש בידיוק את המראה הנ"ל, אתה צריך לחפש אצל החברות הלא מקצועיות.

(או ששתעלה על עניין החברה המעצבנת ביותר בעולם, ותרכוש מוצר איכותי שלא ישרוף לך את הפלסטיקה לכשתצא השמש).

שלא תבין לא נכון,CG היא חברה טובה,ואני משוכנע לגמרי שמה שקניתי בזמנו לא היה זבל,אלא להפך. יש לי בין 10-20 מוצרים של CG ורובם סבבה לגמרי.

הטרוניה שלי הייתה לגבי המבחר המוגזם ולא לגבי האיכות. רוב המוצרים שלהם מחולקים לתת תת תת קטגוריות וזה לעניות דעתי מה שמוגזם.

בכל מקרה תודה על ההמלצות..

!

פורסם

כל החומרים שהזכרתם הם להברקה/רענון מראה הדשבורד לא?

מישהו יכול להמליץ על חומר לניקוי לפני ששמים את החומרים האלה?

פורסם

בצע חיפוש על המונח apc.

זה כל מה שתצטרך לניקוי יסודי של פלסטיקה פנימית וגם חיצונית (וגם מושבים ושטיחים וכל חלקי הבד).

"יאללה בירי".

פורסם

כן יש לי APC של שופרסל, אני מכיר את החומר. אני משתמש בו לשטיחים ומושבים בעת הצורך.

זה לא "חזק" מדי בשביל הפלסטיקה הפנימית?

• תוכן חדש...