Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי דיהטסו אפלאוז ברגע שאני עוזב את הגז הסלד נמוך והרכב נכבה, אני רוצה לדעת איך מעלים את הטורים ברכב.

תודה לעוזרים!

איך בודקים אם פלאג שרוף? אם כל הפלאגים תקינים?

תודה מראש!!

פורסם

לגבי הפלאגים: פלאג לא תקין היה מביא לזיוף משמעותי במנוע שאי אפשר לפספס ( מעיין גמגום כזה בכל סל״ד).

מבט ויזואלי על הפלאגים יצביע על מצבם.

לגבי בעיית הסל״ד אני פחות בטוח אבל אולי ניקוי מצערת יכול לעזור.

עומר

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם (נערך)

לא כתבת איזו שנה הרכב,זה חשוב מאוד. בשנים 90-93 היה מדובר ברכב עם קרבורטור- אם זה המצב,יש לבדוק את העניין במכון לקרבורטורים- אולי סתימה בקרבורטור/בעיה בצ'וק האוטומטי.

אם מדובר ברכב הזרקה (שנים 94-2000) אז היה לי רכב דומה משנת 97,שהחזקתי אותו 4.5 שנים.

ברכב הזה,לא מעלים טורים,אסור באופן מוחלט לגעת בבורג כיוון התערובת של היצרן-זה יעשה צרות בהמשך.. מניסיון רע.

הבעיה היתה כרונית והוחלפו לי כל כך הרבה חלקים שלא פתרו אותה .עד שיום בהיר אחד,הוחלט לפרק מצערת קומפלט מרכב אחר דומה עם שני החיישנים שבתוכה והפלא ופלא הרכב תפקד כהלכה עד שנמכר.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...