Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת מבלבל אם מסתכלים מהצד.

מצד אחד רשמתם שהסיטרוס במינון גבוה פוגע בשכבת הגנה, ומצד שני במינון נמוך הוא לא מנקה טוב אז יש את המחליף שלו מר ורוד.

מי מהם עדיף?:roll:

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מינון גבוה יכול לפגוע בווקס או אוטם צבע שיש על הפח במידה מסויימת - כלומר להחליש את ההגנה.

קח לדוגמא 15 מ"ל סבון ל 8-10 ליטר מים כשבפועל צריך 4-5 מ"ל לכמות כזו.

הסיטרוס עדיף על הפינק לדעתי מכל בחינה כלשהי, לא מוצא סיבה להשתמש בפינק הוא ממש חלש יחסית לעומת כל סבון אחר שהשתמשתי בו

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

יכולת ניקוי, עדינות/אגרסיביות, לובריקציה, ריח (יש כאלה שזה חשוב עבורם), טעם (למי שלוקה בנפשו), יכולת הקצפה (שלא משנה כלום בשיטת שני דליים), מחיר, מותג, "טכנולוגיה", דילול, עם תוספים/ללא.

ועוד, נראה לי.

יש כאלה שהולכים לפי מותג אהוב, יש כאלה שלפי מחיר נטו, יש כאלה שבוחרים את השמפו שלהם לפי שקלול של כל הנ"ל, כל אחד והעדפותיו.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם

אוהב את התגובות שלך :lol:

אז מבין הארבעה, מי מומלץ מבחינת יכולת ניקוי + שמירה על אוטם/ ווקס (אני עוד מתלבט בין הפוסו לבין האופטיסיל, אבל זה לפתיל אחר)

טעם זה יתרון :wink:

פורסם
אתה לא צריך פקק, אתה צריך 1 מ"ל לכל 4 ליטר של סיטרוס אז פקק זה בערך 10-15 מ"ל.

שמפו מאוד חסכוני - ובצבע של הרכב זה בטוח לא יפגע להיפך זה מנקה אותו היטב.

אני שם בערך 5 מ"ל לדלי של 10 ליטר וגם זה נחשב יחסית הרבה בדילול.

שאלה מפגרת, אבל איך אתה מודד? ע"י העין בלבד?

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם
לאחרונה התחלתי להשתמש (גם עם) השמפו של אופטימום, car wash, לא onr, נורא אהבתי.

שיפו, איך השמפו מסתדר עם הגנות? לא אגרסיבי מדי? מעדיף על הסיטרוס?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
אני שומר את סונקס במיוחד לטיפולי דיטיילינג. מסיר כל דבר

מזל שלא את הצבע.

מוריד גם חראקים שהתבשלו על הפח? כי הסיטרוס (בריכוז רגיל) ממיס אותם יותר טוב מסבון כלים אפילו (בריכוז שמיועד להסיר הגנות)

עוד חודש אני בחו"ל- המטרה שלי להביא אינקרדיפד ושמפו של בילט האמבר. הגיע הזמן להתחיל לשטוף את הרכב כמו שצריך :)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...