Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיה ריו דיזל 2010 מונית.

אבא שלי גילה היום שלתוך אגן נוזל הקירור חדר שמן מהמנוע, הוא הלך למוסך שלו, שם הם איבחנו בעיה בקולר וטוענים שצריך להחליף. כיוון שאין חלק חליפי כזה, העלות של החלק בלבד הינה 1000 שקל.

אנחנו מעוניינים למכור את הרכב ולא מעוניינים להשקיע 2500 שקל... גם הרכב לא שווה יותר מדי...

המוסך טוען שניתן לנתק את הקולר... הוא טוען שיש כאלו שעושים את זה, וזה לא אמור לגרום נזק.

מה דעתכם על האיבחון של הקולר התקול? זה באמת יכול לגרום לחדירת שמן לאגן המים ?

תודה

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

האבחון נכון , בריו לא ניתן לנתק את הקולר שמן , העלות של החלק כ 600 ש"ח יכול להיות שיש תחליפי תבדוק בחנויות לחלקי חילוף.

פורסם

אין לי מושג....

המוסך גבה 2800 ש"ח כולל מע"מ על החלק+העבודה.

הוא טוען שהחלק לבד עולה 1000 ש"ח. אין תחליפי, ביררתי. תיקנו מהר כדי לא לפספס את הסופ"ש, משום שמדובר במונית... יש לי תחושה שגבו מאיתנו יותר מדי על העבודה. אם היה מדובר ברכב פרטי, הייתי לוקח את הזמן בכדי לחפש הצעה יותר טובה.

האם החלפת קולר היא עד כדי ארוכה ומסובכת בשביל לגבות 1800 שקל על העבודה?

פורסם

החלפת הקולר לא מסובכת כ 20 דק עבודה , הבעיה היא לנקות את מערכת המים מהשמן זה לוקח זמן לכן העלות של העבודה והחלק כ 1500 ש"ח ,

פורסם
החלפת הקולר לא מסובכת כ 20 דק עבודה , הבעיה היא לנקות את מערכת המים מהשמן זה לוקח זמן לכן העלות של העבודה והחלק כ 1500 ש"ח ,

+1. בנוסף אל תשכח גם שמן מנוע+פילטר+נוזל קירור חדש.

פורסם

הלוואי שעלות העבודה והחלק היו 1500 שקל...

יצאנו מזה ב-2800 שקל... זה מחיר סביר?

פורסם

אם תעלה לכאן את החשבונית יהיה הרבה יותר ברור ותקבל תשובה חד-משמעית ולא ניחושים

פורסם (נערך)

1100 שקל על עבודה?!

איפה הקולר נמצא? בין הבוכנה לשסתום?!

עריכה: על פי אוטודאטה פירוק והרכבה של קולר שמן מוגדרת לחצי שעה עבודה.

יחד עם שטיפת מערכת הקירור, מעמ ומס בריאות זה גג עוד שעה.

לדעתי המחיר על העבודה מוגזם ברמות, בערך פי 2

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

רשום שזה כולל ניקוי של כל המערכת...

עוד דעות לגבי המחיר? זה מוסך שבד"כ נותן לי מחירים טובים, לא יודע למה הם התנהגו כך הפעם... שוקל לעזוב אותם בעקבות המקרה, ממש מעצבן. גם גיליתי שהקולר עולה 600 שקל בסה"כ... וחייבו 1150. כל העניין נעשה בחיפזון, כיוון שהתקלה התרחשה בסופ"ש ורצינו שהמונית תעבוד בסופ"ש... הם כניראה ניצלו את זה.

עריכה אחרונה על ידי THELAD

פורסם

אתה כנראה לא יודע איך נראית מערכת הקירור אחרי שנכנס לשם שמן...

זה עבודה קשה של שטיפה יסודית, פירוק צינורות, הכנסת מים נקיים וניקוז לפחות 2-3 פעמים כדי להביא את המערכת למצב שתהיה עם מים ללא שמן.

• תוכן חדש...