Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ברשותי יונדאי I20 ידנית שנרכשה לפני כ-10 חודשים.

כבר בשלב די מוקדם נוזל הקירור ברדיאטור היהבגובה נמוך מהאמצע, אבל עכשיו ראיתי שזה כבר ממש קרוב ל-LOW.

אין בעיה של התחמממות או משהו כזה.

האם כדאי לפעול מיידית או לחכות לטיפול ראשון שיהיה בעוד כחודש/חודש וחצי?

ואם לפעול מיידית אז מה לעשות, האם אני מחוייב להוסיף נוזל רק דרך מוסך מורשה?

תודה

פורסם
שלום רב

ברשותי יונדאי I20 ידנית שנרכשה לפני כ-10 חודשים.

כבר בשלב די מוקדם נוזל הקירור ברדיאטור היהבגובה נמוך מהאמצע, אבל עכשיו ראיתי שזה כבר ממש קרוב ל-LOW.

אין בעיה של התחמממות או משהו כזה.

האם כדאי לפעול מיידית או לחכות לטיפול ראשון שיהיה בעוד כחודש/חודש וחצי?

ואם לפעול מיידית אז מה לעשות, האם אני מחוייב להוסיף נוזל רק דרך מוסך מורשה?

תודה

אם לא קיימת נזילה אזי קנה נוזל קירור מקורי של יונדאי או שווה ערך והשלם את הכמות החסרה.

מפלס נוזל הקירור לעולם לא נמצא תמיד באותו גובה בול לאחר כול נסיעה לכן נסה לבדוק שום פעם בבוקר.

איזה כייף לי :)

פורסם

תמתין לטיפול. בטיפול תוודא שמשלימים את הנוזל, ותעקוב.

ירידת מפלס קלה בחודשים הראשונים לא מעידה על תקלה.

פורסם

יותר חשוב לבדוק מים ברדיאטור עצמו ולא במיכל עיבוי, אם הרדיאטור מלא אין לך מה לדאוג( אבל כמובן להשלים את החסר במיכל העיבוי).

Using Tapatalk

פורסם

יכול להיות שחלק מהנוזל אבד לך במהלך ההרצה, תמשיך לעקוב, אם תראה שזה מאוד קרוב למינימום תגש למוסך,

אם לא - אז אפשר לדחות עד הטיפול ותבקש שישלימו לך עד לMAX.

גם אצלי ברכב וגם אצל הוריי, לא הגיע מיכל נוזל קירור כשהוא מלא עד הMAX.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אפשר לקפוץ למוסך הייבואן בכדי להשלים את החוסר חינם אין כסף. רק בדוק שהם ממלאים נוזל קירור מתאים ולא רק מי ברז.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...