Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי טויוטה פריוס דור שני, לאחרונה חדרו מים כתוצאה מהגשמים לאגן התא מטען בשני הצצדים ( למעשה החלק הכי נמוך מתחת לכלל הפלסטיקים), שמתי לב לכך לאחר שהחיישני רוורס הפסיקו לתפקד ומצאתי כי המוח שהיה ממוקם שם היה ספוג במים.

חשוב לציין כי התט מטען הנראה לעין יבש לגמרי ולמעשה יש מים מתחת לפלסטיקות והתאים של הרכב,כמו גן הגומיות של הדלת תקינות גמרי,

הערכה שלי שהחדירה קרתה מהחיבור של הפנסים.

האם מישהו מכיר את התקלה ויודע מהו המקור שצריך לאטום?עם איזה חומר?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מבלי להכיר את רכבך ספציפית, נסה לשפוך קצת מים על הפנסים ולראות מה קורה, (תפרק את הדיפון מבפנים, יתכן והפנס פשוט לא יושב טוב בתושבת שלו.

בנוסף, שים לב שבתחתית תא המטען בד"כ יש פקק ניקוז, יתכן ואצלך הוא יצא ועם כל המים שהיו על הכביש מים ניתזו פנימה, דבר אחרון - ודא שכל ה"מרזבים" שמסביב לגומיות נקיים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
שלום ברשותי טויוטה פריוס דור שני, לאחרונה חדרו מים כתוצאה מהגשמים לאגן התא מטען בשני הצצדים ( למעשה החלק הכי נמוך מתחת לכלל הפלסטיקים), שמתי לב לכך לאחר שהחיישני רוורס הפסיקו לתפקד ומצאתי כי המוח שהיה ממוקם שם היה ספוג במים.

חשוב לציין כי התט מטען הנראה לעין יבש לגמרי ולמעשה יש מים מתחת לפלסטיקות והתאים של הרכב,כמו גן הגומיות של הדלת תקינות גמרי,

הערכה שלי שהחדירה קרתה מהחיבור של הפנסים.

האם מישהו מכיר את התקלה ויודע מהו המקור שצריך לאטום?עם איזה חומר?

שלום,

מצאת פתרון?

אני גם נתקל בבבעיה הזו. היו כמה שבועות שהרכב הסריח ורק כשהיהלי פנצ'ר גילתי שכל התא שבו מאוכסן הגלגל הרזרבי מלא מים.

בגשמים האחרונים זה שוב התמלא.

מה עושים?

בתודה מראש,

אלי

פורסם

גם אני בבעיה זהה חוץ מזה שאני רואה את הפנס השמאלי שלי עם אדים קצת לא מצאתי שום בעיה

אני יציין שזה לא קורה בכל גשם.

היום הוא היה במוסך וביצעו על הרכב בדיקה עם מים ולא חדר

פורסם

מכירים פונקציית חיפוש? למה אתם לא משתמשים?

כבר כתבתי על זה בעבר, אין מנוס מלהתחיל לפרק ולחקור בפינצטה את מקור כניסת המים.

אצלי זה היה בחיבור פח אל פח שמאחורי הפנס, אטימה עם סופר 7.

• תוכן חדש...