Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כשאני מדליק את המזגן על חום ברכב, השמשה הקדמית מתמלא באדים.

זה מכריח אותי ללחוץ על כפתור במזגן שמכוון לשמשה והוא מפעיל מדחס.

למרות שהצג אומר שאני על הטמפרטורה הכי גבוה, ברגע שהמזגן נכנס לפעולה ניהיה ממש קר. זה תקין??

ברכב בלי בקרת אקלים מפוצלת (אבל עם בקרת אקלים רגילה), יש דרך כלשהיא להנות משתי העולמות??

תודה לעוזרים!

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

פורסם

בטח, דאג שה AC יהיה כבוי וכוון את המזגן על חימום ואת זרימת האוויר כלפי השמשה הקידמית.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

שים לב שאם אתה שם מספיק זמן מזגן על חום לכיוון השמשה,זה גם יסיר לך אדים רק זה יקח יותר זמן. השמשה צריכה לקבל את הטמפרטורה של פנים האוטו

פורסם

כשאתה מחמם את הרכב, השתמש באוויר חיצוני (אפשר להעביר לזמנים קצרים לאוויר פנימי כדי לשפר את החימום) ושמור על חריץ פתוח באחד החלונות. שיטה זו תקטין את הצטברות האדים בתא הנוסעים.

בנוסף, מדי פעם הפעל במקביל לחימום גם את המזגן על ידי לחיצה על כפתור A/C. מאחר וברכב, שלא כמו במזגן ביתי, מדובר בשתי מערכות נפרדות, ניתן להפעילן ביחד וכך להנות ממספר יתרונות: הראשון הוא ייבוש האוויר כך שאדים לא יצטברו או יפוזרו. כמו כן, הפעלת המזגן תמתן מעט את החימום (אך לא תקרר אותך) ותמנע הירדמות ובנוסף, תסייע לשמור על אמינות המזגן לאורך זמן על ידי הפעלתו גם בחורף. אם ההפעלה לא תהיה רצופה לאורך כל הנסיעה אז גם לא תהיה עלות מוחשית בדלק.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

Alpha - אצלי ברכב אני מפשיר אדים ללא שימוש בAC , רק בעזרת חום המנוע וזה מפשיר את השמשה מצויין ומחמם את הרכב בו זמנית.

(כמובן שאני מכניס אוויר מבחוץ).

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

השיטה הנכונה - בתחילת הנסיעה, כאשר עדיין אין חימום, להשתמש במזגן ולכוונו לשמשה. האויר היוצא המהמזגן יבש, והעיבוי הצד הפנימי של השמשה יעלם תוך שניות, במחיר עיבוי בצידה החיצוני - אשר מורחק על ידי המגבים.

כעבור 2-3 דקות מערכת הקירור של המנוע מתחילה לספק אויר חם, ואז אפשר לבטל את המזגן ולכוון אויר חם לשמשה, אשר יפשיר את שני צידיה. עם זאת מומלץ לאפשר חדירת אויר טרי - על ידי פתיחת תריסי אוורור שאינם מחוברים למערכת החימום, ואם אין כאלה - על ידי פתיחת חריץ בחלון.

כמובן שכל הפעולות נעשות בסיוע מניפת האוורור, אין להסתפק בזרימה הנובעת מתנועת הרכב בלבד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עד היום בכל הרכבים שהיו לי, לא הצלחתי להפשיר אדים כשהAC במצב כבוי.

בהתחלה אני מפעיל את הAC, וברגע שהאדים הופשרו אני מכבה, אבל אחרי כמה דקות שוב פעם מתחילים אדים להצטבר.

זה רק אצלי ככה?

פורסם

יש מכוניות בהן חלק מפתחי האוורור אינם מחוברים למערכת החימום.לכן יתכן שאויר חם מוזרם לשמשות (דרך הפתחים מתחת לחלון הקדמי ובצידי הקונסולה, לכיוון חלונות הצד), בעוד שאויר קר מוזרם לחלל הרכב דרך פתחי האוורור המרכזיים. הפתרון הוא כוונון זרם האויר לכיוון החלונות בלבד.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
עד היום בכל הרכבים שהיו לי, לא הצלחתי להפשיר אדים כשהAC במצב כבוי.

בהתחלה אני מפעיל את הAC, וברגע שהאדים הופשרו אני מכבה, אבל אחרי כמה דקות שוב פעם מתחילים אדים להצטבר.

זה רק אצלי ככה?

אצלי זה גם ככה, ואני נשאר תמיד עם A\C.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

בלאון אני שם את הבורר על 19-20 מעלות ועדיין מצטבר.

בסיריון אני שם את הבורר באמצע ועדיין מצטבר.

ככה היה לי גם במאזדה 3 ובאקסנטיות. אולי אני עושה משהו לא נכון..

פורסם

כנראה שאתה לא מכוון את הזרם לחלון, או לא מפעיל את המזגן. במזגן מיכאני סובב את הכפתור עד שיצביע על החלון (בד"כ עד הסוף עם כיוון השעון) והפעל את המזגן, בבקרת אקלים אלקטרונית יש לחצן עם ציור של חלון וחיצים מסולסלים המסמלים את זרם האויר - והמזגן יופעל עם הזרמת אויר לחלון.

• תוכן חדש...