Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אז אני מתחיל להתכנס לכיוון כמה דגמים סביב ה 65K שח. העדיפות היא ידני, שיזוז (אפס לשישים חשוב מאפס למאה), מאובזר וחסכוני (דלק, ביטוח טיפולים) ואחרון חביב - צעיר!. יש כמה רכבים עליהם אני חושב:

1. רנו קליאו החדשה - שנת 2013 900 ידני - מחירון סביב ה 65 ; המעט מוכרים שראיתי מפרסמים סביב ה 80K ?! ; כמה שונה מה- 1200 דגם ה 75 כ"ס?

2. יונדאי ולוסטר - 2|2011 1600 ידני - מחירון סביב ה 70 ; אשמח להסבר לגבי רמות הגימור אינספייר, פרימיום ו GLS ?

3. סיוויק האטצ'בק החדשה - 2009.10 - 1800 אוטומט מחירון סביב 65 ; מה ההבדל בין קומפורט לספורט? האם ניתן למצוא ידני? ראיתי שיש כאלה מליסינג די עירומים (אפילו ג'נטים לא) מה עוד ההבדלים?

4. מיטו - 2010.11 - 135\155 כ"ס, מחירון סביב 65, הלב שלי אוהב - המוח שלי מפריע - אשמח למידע על אמינות ועלות טיפולים

5. הונה אינסייט - 2010.11 - 1400 אוטומט - נראה שהשוק מוצף בגלל היוצאי ליסינג - יש שני רמות גימור מה ההבדל?

6. לנצ'יה אפסילון - שנותנת יחסית הרבה ל-50K שהיא עולה, הבנתי שהגיר האוטומטי לא משהו - האם נכון לקנות 900T או 1250 ידני?

טוב אז יפה פה מלא שאלות :) אשמח אם מי שיודע יענה כדי לעזור לי לדרג, כמו כן אשמח גם אם תגידו לי מה המחיר הריאלי לשלם על רכבים מהסוג שרשמתי עם נתונים ממוצעים וממה להזהר (בעיות נפוצות למשל, ביטוח יקר וכו'..)

כמו כן ראוי לציין שאני לא שולל קניה מליסינג\השכרה (עם ק"מ נמוך) וכן שהקניה מתוכננת לרבעון ראשון 2015

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי חושב שהוא יקבל 80 אלף לקליאו ידנית 0.9 טורבו משומשת. לא ריאלי בכלל.

בלי קשר למחיר אז מההתנסות שלי אז הקליאו הזו בהחלט יותר מצטיינת ב 1-60 מאשר 1-100. ואגב את שניהם עושה סבבה, אבל יותר כיפית בעיר.

יש לך איזו טעות לגבי הסיוויק האצ'בק החדשה. החדשה הגיעה לארץ בערך במאי 2012. לדעתי אתה מדבר על הדור הקודם. אגב, הדור החדש נמכר רק עם ג'אנטים.

גם הדור הקודם נמכר בידני וכנראה פה ושם יש כאלו למכירה. לדעתי גם הדור הקודם, כמו הנוכחי, נמכר בידני רק ברמת האבזור הבסיסית. והיות וזו הונדה אז רמת האבזור הבסיסית בודאי אינה חריגה לטובה.

אם יש לך סבלנות אני ממליץ להמשיך לחפש קליאו ידנית משומשת. נמכרו לא מעט ולדעתי התקציב שלך יספיק.

יש גם את ה 1.2 שזולה יותר וחלשה יותר.

מה לגבי פיז'ו 208? ממה שקראתי ה 1.2 מפתיע לטובה וגם נמכרה כידנית.

בשני המקרים הללו תהנה מבעיות התדמית של הצרפתיות הקטנות בכל הקשור למחיר הקניה.

לכמה זמן אתה מכוון? אם הייתי במצבך וזה רכב לטווח של 6+ שנים אז יש פיתוי גדול לרכוש חדש. יותר יקר אבל לטווח ארוך הפער מצטמצם וההנאה גדלה.

פורסם

בגדול את הרכב הקודם החזקתי 6 שנים, ואם הוא לא היה מחליט לפגוש מכולה הייתי נשאר איתו בכיף עוד שנה+.

הפיג'ו מגיעה 1200 עם 82 כ"ס או 1600 עם 120 כ"ס שלצערי לא בתקציב (מחירון סביב 75 ליד שניה)

אכן, מדובר על ההאצ'בק הדור הקודם, ביד 2 נקרא גם הוא "החדשה" חח

אתה יודע להעיר את עיני לגבי ההבדלים ברמת הגימור של הקליאו? (יש אקספרשן,אקס. פאק וקולקשן)

לא רואה שום סיבה לרכוש חדש ולא שנה על הכביש, הניילונים לא עושים לי את זה :) אחפש אחת עם ק"מ נמוך

-איוניק 5 עלית

פורסם

וולוסטר אינספייר זה הדגם הכי בסיסי. בהתחלה הציעו גם את הפרימיום כביכול כדגם ביניים, שהורד מהמחירונים אחרי חודש וחצי בערך, משום שהוא היה חסר ערך (תוספות לא משמעותיות בעוד כ-5K ש"ח). במקומו הוכנס הסופרים כדגם ביניים.

ההבדל בין הפרימיום לאינספייר - מראות מתקפלות חשמלית, גימור שחור מבריק במקום מט (בפנים הרכב), מחזיק למשפקי שמש, תא למפות מאחורי מושב הנוסע ועוד שטיק או 2 ששכחתי (כנראה בלוח המחוונים).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם (נערך)
בגדול את הרכב הקודם החזקתי 6 שנים, ואם הוא לא היה מחליט לפגוש מכולה הייתי נשאר איתו בכיף עוד שנה+.

הפיג'ו מגיעה 1200 עם 82 כ"ס או 1600 עם 120 כ"ס שלצערי לא בתקציב (מחירון סביב 75 ליד שניה)

אכן, מדובר על ההאצ'בק הדור הקודם, ביד 2 נקרא גם הוא "החדשה" חח

אתה יודע להעיר את עיני לגבי ההבדלים ברמת הגימור של הקליאו? (יש אקספרשן,אקס. פאק וקולקשן)

לא רואה שום סיבה לרכוש חדש ולא שנה על הכביש, הניילונים לא עושים לי את זה :) אחפש אחת עם ק"מ נמוך

לאבא שלי יש את הקליאו הפחות מאובזרת אבל אני לא בקיא ברמות הגימור והאיבזור שלה. מה גם שענייני אבזור ברכב לא כל כך מעניינים אותי.

מסכים שאין מה לרכוש רכב חדש. אבל מי שמחפש משהו ספציפי יהנה יותר מרכישת רכב חדש ומי שמחזיק רכב לתקופה ארוכה ישלם בגין הפינוק הזה הרבה פחות ממי שמחליף כל שנתיים-שלוש

לא נהגתי בפז'ו. אבל אם תעיין בנתוני המנוע תראה שהם לא רחוקים מה 0.9 של הקליאו והיא שוקלת 109 קילו פחות. גם בכ"ס וגם במומנט ובזמינות שלו. וחדשה עולה 77 אז משומשת תשאיר לך עודף ראוי.

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
פורסם

תודה על התגובות. בפג'ו ב 77 חדשה היא זו עם ה 82 כ"ס, כאמור אני אוהב שהרכב שלי זז. ירדתי מ פולו 16V 100 כ"ס אבל היה לה בדיוק את רמת הפלפל שאני מחפש.

משמע אתה אומר שרמות הגימור בוולוסטר לא באמת משנות וההבדל הוא רק בין ה Elite לרגילים?

-איוניק 5 עלית

פורסם (נערך)

כן ולא. בין אינספייר לפרימיום לא תרגיש הבדל משמעותי. בין אינספייר לסופרים תרגיש ועוד איך (גג פנורמי נפתח, ריפודי עור משולבים בד שלטעמי זו האופציה הכי טובה בוולוסטר וישבתי בכולן, עדשה בפנסים, גימור שונה בקונסולה המרכזית, לוח מחוונים יותר מפורט וכביכול ספורטיבי ועוד כמה שטויות). באליט בנוסף יש לך BT, מושבים מעור מלא בצבע כתום/אדום, גאנטים 18, הנעה ללא מפתח ועוד.

אבל! כל זה לא תקף לגביך, משום שידניות בארץ יש רק אינספייר ופרימיום.

מביניהן הייתי לקוח את הפרימיום, כי היא יותר נדירה ויש בה עוד קצת תוספות (כמובן לא בכל מחיר).

עריכה אחרונה על ידי שומאכר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

האינסייט היא משפחתית היברידית, מעבר לזה, לא מבין מה היא עושה ברשימה שלך, לא חסכונית כמו הפריוס, מושב אחורי מעצבן, והונדה לא יחדשו את הדגם בגלל חוסר ביקוש.

פורסם

היא שם כי היא יחסית מאובזרת, שנתון מתקדם ומחיר טוב. אבל ככל שאני קורא יותר אני מבין שהיא לא באמת שם :)

-איוניק 5 עלית

פורסם

לגבי המיטו - בהחלט עשויה לענות לדרישות. המיטו לסוגיהן זריזות בהחלט גם 0-60 וגם 0-100, אמינות לא פחות מהיפניות ברשימה שלך, הרוב ידניות, מאובזרות באופן סביר (לא מדהים, ברובן, אבל לפחות סביבת הנהג נחמדה ודי מעוצבת). עשויה להיות די חסכונית, תלוי כמה כבדה הרגל על הגז. לא חסכונית כמו מנועי 0.9, אבל בהחלט צריכת דלק שאפשר לחיות איתה. את ה"ספורטיביות" שלה צריך לקחת בפרופורציה אבל היא בהחלט יותר מהנה לנהיגה מהרכבים האחרים ברשימה שלך.

האפסילון - נחמדה, נדירה, מנוע 0.9 חסכוני אבל זה היה דור ראשון של מנועי ה-0.9 של פיאט והוא לא כל כך מעודן בפעולה ובצליל (ה-0.9 במיטו הבסיסית היום עובד יותר חלק). חוץ מזה רכב חביב וכמו שאמרת די מאובזר. לא נהגתי עליו מעבר לסיבוב קצרצר, בנסיעה עירונית הוא הרגיש לי די דומה למיטו - זריז עם נטייה קלה לקופצנות על באמפים - אבל אני מניח שבמהירויות גבוהות יותר הוא יהיה יותר רך, ופחות חד מאשר המיטו - וכמובן פחות חזק.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

לדעתי חשוב לנהוג בולוסטר כדאי להבין שהרכב רק ניראה יפה מבחוץ וזה גם עניין של טעם... חוץ מזה לפי דעתי האישית אין בו כלום. המנוע לא מרגיש מהר מכל 1.6 הראות מתוך הרכב החוצה כל כך גרועה במיוחד חלקו האחורי. איכות החומרים בפנים לא שונה מכל יפנית רגילה. וכן נסעתי ברכב ולא שמעתי מדוד, חבר, גיס. הקיצור יש אופציות מעניניות אחרות ברשימה שלך... בהצלחה.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• תוכן חדש...