Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסף לאור מה שקראתי עליך ועל חבריך אסףאסף אני באמת מברך אתכם על העזרה. אשמח להיעזר בך.

רפי

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

אסףאסף למיטב זכרוני ישנם רכבים שהם העברה למצב חימום פותחת מעבר נוזל לרדיאטור חימום. אם אני לא טועה קראתי את זה אצל אדוארד אטלר שכתב שבזמן שהמנוע מתחמם העברה למצב חימום יכולה לסייע מעט בקירור ע"י שימוש ברדיאטור חימום.

פורסם (נערך)

אני מסכים איתך, בהודעה הקודמת התייחסתי ספציפית לאלנטרה של פותח האשכול.

בדיוק היום ראיתי ברז כזה בקורולה האגדית של אושריקו, נשלט עם כבל מתוך תא הנוסעים.

אבל זה לא המצב ביונדאי, שם בורר הטמפ' בסה"כ מניע תריס שחוסם מעבר אוויר חם.

אני מניח שבמצב של התחממות יתר - אם מעבירים לחימום ומפעילים את האיוורור זה יכול לעזור במעט בהולכת חום מנוע.

עריכה: מצורפות תמונות לדוגמא מאותה הקורולה:

i0yyjyizd12n.png

znmw2jtqujlx.png

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

• תוכן חדש...