Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל חברי הפורום,

אני זקוק להמלצה בהקדם האפשרי, בלשון הבקשה כמובן, לעו"ד מקצועי ומומחה בתחום הפלילי עבור תיק שהסתיים במחוזי ויש להגיש בקשה דחופה וערעור לבית משפט העליון.

מדובר בתחום משפחתי כאשר האישה העלילה עלילות בכמה תחומים ובאופן די משעשע, דווקא כאן מדובר בעלילות שווא וישנן את כל הראיות והכל אבל לצערי, עו"ד שטיפל בתחום המשפחה גרר את אותו אדם שביקש ממני עזרה דחופה במציאת עו"ד, גרר אותו לבעיה בכך שניהול התיק היה באופן לא מקצועי.

לגבי הסכום, לא מדובר במשפחה עשירה ולא באנשים עמידים מאוד, אבל מה שכן, ידוע לי שנושא כזה עולה באיזור ה 20,000 ש"ח ואותו אדם מוכן להשקיע גם 30,000-40,000 למקרה הזה אך במידה ויש עו"ד מקצוען ובעל שם בתחום שגם אם ייקח סכום גבוה יותר מזה בכך שהוא אכן יכול לעשות שינוי משמעותי, אין ספק כי אותו אדם ומשפחתו ישקיעו את מה שנדרש לכך, אם נדרשים 50,000 ש"ח בכדי לחולל מהפכה, הם ישנם.

שוב יש לזכור, שמדובר על אדם ממוצע לגמריי, ומשפחה ממוצעת שכן אי אפשר לקחת עורכי דין בסכומים של 100K כי לצערי, זה לא אפשרי.

אני אודה לכם במידה ותוכלו לפנות אליי בהודעה פרטית או לפרסם את הפרטים כאן, זה מאוד חשוב לי ואני אודה לכולם מראש כמובן.

במידה וזה עו"ד שאתם בקשר איתו, הינה התקציר שיידע:

הייתה פסיקה במחוזי, הוקראו הסעיפים שבהם הוא נאשם, בעוד מספר חודשים יש קביעת גזר דין. אותו עו"ד לא מקצוען בעליל אמר כי חייבים להגיש לעליון ושזאת האפשרות היחידה ( מן הסתם נגיש לעליון בספק אם זה איתו ) או הוא אף הציע שת"פ שאנחנו ניקח עו"ד פלילי והם יעבדו ביחד והוא נתן המלצה על אחד אבל... שוב לוקח את הכל בערבון מוגבל שלא יגרור את אותו אדם לבור גדול עוד יותר.

לכן, יש מספר חודשים להתארגן, לקרוא הכל, לראות איפה העו"ד הנוכחי פישל, להכין ערעור מקצועי, איסוף עדויות אופי וממש עבודה מקצועית ( מה שההוא לא עשה עד היום ואני בשוק, אפילו עדויות אופי לא נאספו ).

במידה וישנו תשלום על פגישת ייעוץ זה מקובל מן הסתם כדי לסנן אנשים לא רציניים אבל זה ישולם מן הסתם.

אני מודה לכם מאוד חברים ואודה לכם במידה ואוכל לקבל המלצות על עורכי דין עם וותק ומקצועיות בתחום ועם תיקים שבהם הם פעלו למען ההצלחה או שלא חובה תמיד הצלחה אלה למשל הורדת העונש או עבודה מקצועית שהביאה למתן עונש ( לא צודק ) מופחת משמעותית, הבנתם את הרעיון ויש עם מה לעבוד כאן.

פורסם

חשוב לציין כי כל המסמכים קיימים, העו"ד צריך פשוט לבנות מחדש ולסדר הכל ולראות מה חסר ובמה העו"ד הקודם פישל... וכמובן לגבי הסכום, אם צריך ישקיעו יותר מ 50,000 בתנאי שמן הסתם יש סיכוי טוב למקרה.

פורסם

תיק פלילי במחוזי מדובר באישום שהענישה בו אמורה להיות חמורה לא אישום של מה בכך.

והמאשימה היא מדינת ישראל והאשה היא עדה.

אם אני מבין נכון כרגע ניתנה בתיק הכרעת הדין ובעוד מספר חודשים אמור להינתן גזר הדין ובין לבין צריכה להתקיים ישיבה בה התובע מצד אחד מבקש להחמיר והסנגור מביא עדויות אופי תסקיר של קצין מבחן , כדי להקטין את הענישה או מנסים לגבש עיסקת טיעון .

רק אחרי מתן גזר הדין מערערים לעליון.

לשמחתי איני מכיר עורכי דין פליליסטיים , אבל הסכומים שתתבקשו לגייס גבוהים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...