Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יצאת צדיק 4 - טסט לרכב, היום (9/11/2014) בשעה 21:00, ערוץ 2.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולי יצאו צדיקים לפי הקריטריונים של התכנית אבל 450 ש"ח זה הרבה, אני טועה?

היו צריכים לבדוק מוסכים עם תקלה פשוטה כמו פיוז שרוף בדומה לפרק עם המזגנים.

גם לי זה נשמע יקר אבל זה כולל 100 ש''ח נראה לי למכון רישוי.

ככה שהולך למוסך 350.

רועי

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכי יקר יצא 400,זה כניראה המחירים הממוצעים בין 300-400 כמו שאמרו,למרות שאחד המוסכים עם הבעלים המבוגר,אמר נכון,קודם לגשת,אם יש ליקויים לחזור ולתקן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אולי יצאו צדיקים לפי הקריטריונים של התכנית אבל 450 ש"ח זה הרבה, אני טועה?

היו צריכים לבדוק מוסכים עם תקלה פשוטה כמו פיוז שרוף בדומה לפרק עם המזגנים.

אגב, תריצו חיפוש "מוסך צמרת" מככב בפורום.

מככב לרעה?

1999-2001 - פורד אריקה 90'

2001-2008 - פולקסווגן פולו קלאסיק 00'

2008-2014 - יונדאי אקסנט - חדשה מהניילונים 08'

2014 - - שברולט קרוז - 11'

פורסם

פשוט גועל נפש של מוסכים , לפחות מה שמנחם שמתוך 10 מוסכים שנבדקו , רק שניים סרחו בפעילותם. אני מקווה שניתן להשתמש במדד הזה כעדות להתקדמות ברמתם של המוסכים בישראל.

המוסכים שנבדקו וסרחו בעבודתם לפי תחקיר התוכנית:

* פולץ שירותי רכב - תל אביב

* מוסך צמרת שלי - נתניה

שימו לב ש"מוסך צמרת" הינו שם נפוץ בקרב מספר מוסכים בארץ, לכן בל נכפיש את שמותיהם של המוסכים האחרים.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

ככה שהולך למוסך 350.

בוא נחשב עלויות ביחד.

* 100 ש"ח אגרת טסט

* 250 ש"ח ממוצע שעת עבודה במוסך

* שעתיים שלוש של תפעול אדם עם הרכב הלוך חזור מהמכון טסטים (זמן זה כסף אחרי הכל) נגיד גם בשכר הכי מינימום כ50 עד 100 ש"ח לזמן שהות.

הגענו פחות או יותר לסכום המדובר?

סכום סביר.

מככב לרעה?

לרוע מזלם של לא מעט מוסכים בישראל, אשר נקראים אף הם צמרת, לא בהכרך שמדובר באותו מוסך.

שים לב שלמוסך שסרח ב"יצאת צדיק" קוראים "צמרת שלי" והם יושבים בנתניה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

ככה שהולך למוסך 350.

סוכם סביר לחלוטין.

נעים לגלות שישנם לא מעט בעלי מקצוע ישרים.

בשורה התחתונה, מי שעובד ביושר, בטווח האורך רק ירוויח.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

http://www.mako.co.il/tv-yetzata-tzadik/car-mechanics

כניראה הם יעלו בזמן הקרוב לפה את הרשימה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי נעשה אוול לאחד המוסכים, זה שהחליף מסרק הגה. נניח בצד את השאלה אם היה צורך להחליף מסרק או לא. המוסך התקשר אל התחקירנית וביקש את אישורה, מה מר הכט מנפנף בקבלה??? הרי התיקון הזה אושר עי המערכת של התוכנית. מדובר במעשה מגעיל לקבלת רייטינינג.

פורסם (נערך)
לדעתי נעשה אוול לאחד המוסכים, זה שהחליף מסרק הגה. נניח בצד את השאלה אם היה צורך להחליף מסרק או לא. המוסך התקשר אל התחקירנית וביקש את אישורה, מה מר הכט מנפנף בקבלה??? הרי התיקון הזה אושר עי המערכת של התוכנית. מדובר במעשה מגעיל לקבלת רייטינינג.

זהו, שלא!

מעבר להחלפת מסרק הגה שלא היה צורך, הם גם ביצעו את ההחלפה ללא אישור הלקוחה. עו״ד מטעם המוסך אף הודה על טעות זו.

היה את בעל המוסך המבוגר שהיה היחיד שאמר שתיקון של עד 100 ש״ח הוא מבצע ביוזמתו, ומעבר לכך הוא יצור קשר לאישור התיקון.

עריכה אחרונה על ידי mickbit

1999-2001 - פורד אריקה 90'

2001-2008 - פולקסווגן פולו קלאסיק 00'

2008-2014 - יונדאי אקסנט - חדשה מהניילונים 08'

2014 - - שברולט קרוז - 11'

פורסם

אי אפשר להניח אם היה צורך או לא,אם המוסך אמר לשיש צורך להחליף אתה בתור לקוח תסכים כי אחרת הרכב לא יעבור טסט.

פורסם

רוב האנשים סומכים על המוסך בעיניים עצומות!? וזה ממש לא צריך להיות ככה, כל הוצאה כספית צריכה להיות מגובה ע"י עובדות, כמו שבמקרה הזה המסרק שנשלף מהאוטו להראות ללקוח/לקוחה.

פורסם

לא כול אחד מבין בזה.

פורסם

זה שדיבר על המסרק הגה היה נשמע כל כך רציני ובטוח בעצמו שעוד חשבתי לעצמי שיכול להיות שבאמת יש תקלה במסרק... חבל שיש מוסכים כאלו, כמו שאמרו פה תהיה ישר תרוויח הרבה יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...