Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הזמנתי ולוסטר השבוע. מבחר הצבעים היה מצומצם למשלוח שלי ובחרתי בשחורה מתוך כוונה לשפצר קצת את הצביעה כמו שראיתי בתמונות המצורפות.

צביעה מינימלית (ללא הכיתוב מקדימה). לא בטוח גם שבזהב. השאלה שלי היא היכן מומלץ (אזור השפלה/מרכז) לעשות את זה ומה העלויות המשוערות. תודה :)

63041d1.jpg

6304.jpg

63.jpg

עריכה אחרונה על ידי Idan Bin-Nun
פורסם

הייתי קונה פלסטי וזהו

http://www.autostore.co.il/%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%99-%D7%A4%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%99-%D7%93%D7%99%D7%A4-Performix-Enhancers.html

צובע לבד ברגע שנמאס מקלף אותו

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

הזמנת את הטורבו? כי אם לא, שכח מזה. כל הקיט שאתה רואה שייך לטורבו בלבד.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מה שההוא מעליי אמר.

ואם אכן הזמנת טורבו, תשקול לצבוע את החלקים הנ"ל באפור עכבר, כמה שיותר כהה.

יכול לתת אחלה קונטרסט.

וצבע גם את הקאליפרים על הדרך (לא באדום).

"יאללה בירי".

פורסם

צודקים. לרגע לא שמתי לב שהקיטים הצבועים באים רק בטורבו. הזמנתי את ה Supreme. אולי יהיה לי מקום להוסיף קצת צבע מקדימה ומאחור בלבד (גריל קדמי, אזור האגזוז וכו')

פורסם

אתה מוזמן להסתכל בשרשור שלי על הוולוסטר, אולי תיקח כמה רעיונות :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
תמיד עניין אותי לדעת - כיצד מסירים פלסטי-דיפ??

פוצעים אותו בפינה של המשטח שיתחיל להתקלף, ומושכים את כולו החוצה.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם
פוצעים אותו בפינה של המשטח שיתחיל להתקלף, ומושכים את כולו החוצה.

כן, אז זהו ש... לא. זה לא כזה פשוט :-(

ZOOM-ZOOM

פורסם

שלי שחורה שעברה שינוי קוסמטי , אולי תיקח רעיון תראה בתמונת פרופיל

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם (נערך)
שלי שחורה שעברה שינוי קוסמטי , אולי תיקח רעיון תראה בתמונת פרופיל

אי אפשר להגדיל את התמונה בפרופיל. אשלח לך הודעה פרטית עם המייל שלי ואם תוכל להראות לי שם תמונות ממש אשמח.

עדכון: התיבה שלך מלאה ואי אפשר לשלוח לך הודעות. זה קורה לכל מי שיש לו ולוסטר בפורום הזה נראה לי. נהיים פופולאריים

עריכה אחרונה על ידי Idan Bin-Nun
פורסם
כן, אז זהו ש... לא. זה לא כזה פשוט :-(

אז היום גיליתי שאתה צודק. ניסיתי להוריד פלסטי דיפ מאיזשהו חלק והוא ממש לא יצא חלק ונשארו מלא חתיכות קטנות בכל מקום שבקושי אפשר להוריד..

מה עושים במקרה כזה עוברים חתיכה חתיכה וכל אזור קטן או שאולי יש פה איזשהי שיטה?

ד"א הזהב עם השחור באמת ממש יפה.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

• תוכן חדש...