Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שאחראי למחירי הרכב (בנוסף לממשלה) זה חברות הליסינג שקונות את הרכבים בהנחות ענק והיבואנים, כדי "להשלים" הכנסות מעלים לצרכן הפרטי את המחיר.

אבל מי שיותר אחראי למחירים זה אנחנו, הצרכן שקונה הכל ומסתער כאילו אין מחר, נכנס לחובות ומינוסים רק כדי לקרוע את הניילונים.

מחאה אחת רצינית לא היתה כאן בארץ. אנשים בוכים ובוכים ורצים לקנות אייפון 6 במחיר מופקע.

אני, כשאני רואה בסופר שהעלו מוצר אפילו אם זה בשקל, אם זה מותרות- אני משאיר את זה על המדף. למה? כי ברגע שישאר להם על המדף אז יתחילו לעשות "מבצעים" ונכון, קטונתי, אבל את השינוי כל אחד צריך להתחיל מעצמו.

צריך פשוט לא לקנות, זה הכל, או לקנות יד שנייה מליסינג שחטף את ירידת הערך הגדולה. ברגע שלא נקנה ויישאר מלאי- המחירים יירדו.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
או לקנות יד שנייה מליסינג שחטף את ירידת הערך הגדולה. ברגע שלא נקנה ויישאר מלאי- המחירים יירדו.
לא יעזור, ברגע שצרכנים פרטיים יקנו את נפלטות הליסינג - הבעיה תמשיך להתקיים ואף תחריף מכיוון שלחברות הליסינג חלק גדול מהמחזור העסקי זה מכירת המשומשות והם משמשים כבטוחות לערבויות בנקאיות והון חשבונאי בספרים. מכיוון שיש אומדן חיובי לגבי הסיכוי שלהם למכור את המשומשות ולממש את הבטוחות - אז תופעת הליסינג תמשיך להתרחב ואיתה הפקעת מחירים לצרכן הפרטי בתמורה לסבסוד ציי הרכב. המחאה צריכה להיות משהו כמו חצי שנה של דחיית רכישת רכבים (לא כולם, רובם. תמיד יש כאלה שחייבים) מספיקה חצי שנה כדי לשבש את הפעילות העסקית וליצור כוח צרכני.
פורסם
צריך פשוט לא לקנות, זה הכל, או לקנות יד שנייה מליסינג שחטף את ירידת הערך הגדולה. ברגע שלא נקנה ויישאר מלאי- המחירים יירדו.

אתה יודע מה? אחרי שרואים איך נוהגים ושומרים על רכב ליסינג, הרבה אנשים מעדיפים לשלם יותר, אפילו הרבה יותר, אבל לקנות רכב חדש.

אז יקח עוד חצי שנה-שנה לחסוך את הסכום החסר, אבל הרבה מאוד אנשים לא רוצים לקנות יד שנייה מליסינג.

נ.ב. ואנו בסוף כן קנינו בדיוק את i10 החדשה בגרסה 1.2 Supreme.

פורסם

לא חסרים גם בעלי רכבים פרטיים ששוחטים את הרכב שלהם ומטפלים בו במוסכי מדרכה, גם כשהוא חדש.

זה לא משנה רק נתתי דוגמה, הפתרון הוא פשוט לא לקנות, לתת ליבואנים להיתקע עם מלאי ושהם יתחננו לקונים.

אבל אם אנשים משלמים את המחיר הנדרש, מה אתה מצפה? שיורידו מחירים? לא.

פורסם
פורסם (נערך)

itamarg

אני מסכים איתך, אבל מה אתה תעשה חצי שנה-שנה בלי רכב במיוחד אם יש לך משפחה עם ילדים קטנים?

עריכה אחרונה על ידי MMZ1973
פורסם (נערך)

renaultfreek

הגרסה שם יותר מאובזרת (בקרת אקלים, קרוז קונטרול, DRL), לכן פער במחיר הוא לפחות 8K ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי MMZ1973
פורסם
renaultfreek

הגרסה שם יותר מאובזרת (בקרת אקלים, קרוז קונטרול, DRL), לכן פער במחיר הוא לפחות 8K ש"ח.

עזוב, זה כלום. אבזור?

אני מבטיח לך ש כשהמשכורת פה תהיה אפילו חצי ממה שמרוויחים בשוויץ, אף אחד לא יבכה על מחירי הרכב.

בינתיים רוב האוכלוסייה יכולה רק לחלום על ה"חצי".

פורסם

יוסי אני חי בשוויץ, ואני יכול לספר לך שרכישת רכב ב20 אלף פרנק, זאת הוצעה גדולה מאוד (במיוחד שאת המיסים אתה משלם בסוף השנה והם לא יורדים לך מהמשכורת).

פורסם

אינני יודע כמה אתה מרוויח, לפחות 2000 פרנק בחודש?

הדגם שנמכר שם, בנוסף לאבזור העשיר של הרכב, אם אני לא טועה אתה מקבל 5 שנים אחריות, יחד עם כל הטיפולים, יחד עם מחירי ביטוח מצחיקים, ואז זה כבר נשמע כמו גבינה שוויצרית עשירה וטעימה, מול קופסת קוטגי עלובה.

אל תשווה את רמת החיים שם לאלה שכאן, בבקשה.

פורסם

בוא נעשה סדר:

המשכורת שלי לא קשורה לנושא (אבל מעל 2000).

אני לא יודע מאיפה אתה לוקח את האינפורמציה לגבי הביטוח והאחריות.

*ביטוח (מקיף) יעלה לך כ1600 פרנק לשנה (תכפיל ב4).

*האחריות היא ל5 שנים ללא הגבלת ק"מ (טיפולים הם לא בחינם - שעת עבודה של מוסך יונדאי 162 פרנק).

*משכורת ממוצעת של עובד (בענף שאני עובד) , בציריך היא 4200 ברוטו (כ3700 נטו).

אם יש לך עוד שאלות, אשמח לענות.

פורסם

אתה שוב טועה בגדול:

זה הרכב שנמכר בארץ ומן הסתם אותו דגם וגם בשוויץ{מתוך האתר שלך} בבקשה:

http://www.autoscout24.ch/de/d/hyundai-i10-kleinwagen-2014-neu?cond=47&fuel=14&index=4&make=32&model=288&nav=13&returnurl=%2fde%2fautos%2fhyundai--i10%3fmake%3d32%26model%3d288%26fuel%3d14%26vehtyp%3d10%26nav%3d13%26cond%3d47%26r%3d5&vehid=2714669&vehtyp

וועולה "רק" 15690 פרנק, אז בלי התחכמויות בבקשה!

מקווה שתוכל לראות את הקישור.

פורסם (נערך)

אין התחכמויות (אני מכיר את ענף הרכב בשוויץ די טוב), אלו רכבים שנמכרים בסוכנויות משניות (כביול בחרו בשבילך את רמת הגימור, צבע ועוד, כמו שתרכוש רכב מסוכנות והרכב יהיה יד שניה), או רכבים אשר יובאו מגרמניה (לרוב יהיה רשום משוויץ או גרמניה).

אחות של אישתי קנתה סקודה אוקטביה דיזל סטיישן (500 ק"מ היה על הצג), מחיר "מחירון" מעל 27 אלף פרנק, הרכב נרכש מסוכנות משנית (אין לך אפשרות לבחור כלום, רק לבוא לשלם וזהו) היא שילמה 17 אלף פרנק.

ברגע שאתה נכנס לסוכנות יונדאי, אתה תצא בנזק של 19500 פרנק ולא ה15690 (ללא מע"מ ומיסים).

עריכה אחרונה על ידי renaultfreek

• תוכן חדש...