Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני שוקל לקחת פיאט פונטו איבו לבדיקה, הבחור יד שניה ואמר שהיד הראשונה החליפה שמשה.

הוא אמר שהרכב לא עבר תאונות ולא נעליים, פשוט הבחור הקודם החליף שמשה, אין מכות על המכסה מנוע או על הגג, כאילו הדבר היחידי שספג את המכה זו השמשה.. (יכול להיות אבן שעפה מהכביש וניפצה או משהו כזה).

אני קצת סקפטי מטבעי ומרים גבה, אך לא שולל, דברים כאלה קורים ומנגד ההסתברות היא נמוכה, מבחינתי יכול להיות כל דבר.

מה לבדוק? אני מתכוון לקחת למכון להעביר בדיקה ולהסתכל על הספר טיפולים וכל הקבלות שיש לו, הוא אמר שטיפל כל 30 אלף על פי דרישות יבואן.

:) עזרתכם נדרשת.

Seat Mii 3Doors

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממש לא הסתברות נמוכה: באוטו של זוגתי, כשהוא חנה מתחת לבית, אחד השכנים הפיל בקבוק מים מהחלון ו(למזלנו הרב) פגע בשמשה - היא הוחלפה. רכב אחר במשפחה נסע אחרי משאית שהעיפה אבל ויצרה סדק קטן שלאט לאט התחיל להתפשט - השמשה הוחלפה.

אני מכיר לא מעט קרים אלו של קשורים לנזק תאונתי - אבל כמובן שזה דורש בדיקה.

פורסם

הגיוני.

אני החלפתי שמשה באותה סיבה - אבן שהתעופפה ממשאית שנסעה לפני סדקה את השמשה.

אם המכון לא מוצא סימני פגיעה או החלפה של חלקי פח, לדעתי אין שום בעיה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

מקרה ממש לא נדיר.

לי יצא פעמיים להחליף שמשה, פעם אחת ברכב הראשון שלי עכב ציפור שהדגימה באופן מושלם איך עושים קמיקזה ופעם שניה ברכב ליסינג שעפה עלי אבן קטנה ממשאית ועשתה ניפוץ קטנטן.

פורסם

החלפת שמשה זה לא משהו שאמור להיות דיל ברייקר. סך הכל מדובר בזכוכית גדולה שיכולה להיסדק/להתנפץ מפגיעת אבן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ברכב הראשון שלי כאשר החלפתי מצבר המתקין פגע בטעות בעת הוצאת המצבר בשמשה וסדק אותה.

יש הרבה מקרים בהם מוחלפת שמשה ללא תאונת דרכים.

פורסם

מציע לך לבדוק שהאטימה של הגומיות טובה, תעשה נסיעה במהירות 100+ ו שאין רעשים האזור. אצלי ברכב הקודם אחרי החלפת שמשה היו רעשים, לאחר ויכוחים עם מתקין הוחלפו גומיות והכל הסתדר.

פורסם

רק אנחנו החלפנו שמשה בגלל בן דוד שזרק אבן?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני מעריך שבממוצע כל 3 שנים יצא לי להחליף שמשה.

פריצות לרכב,

אבן מתעופפת בכביש. ממש קטנה אבל סדקה את השמשה.

שבירה כשהרכב חונה. פעמיים כנראה בגלל קירבה לאתר בניה ופעם אחת לא ברורה.

ונכון מה שכתבו לפני - בד"כ הביטוח הוא ללא השתתפות עצמית אז אין יותר מדי היסוסים להחליף.

• תוכן חדש...