Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת,אשמח לשמוע את דעתכם בעניין.

ואגב,איזו ידית יותר נעימה למגע ואמידה יותר לבלאי לטווח הארוך?

תודה מראש וחג שמח לכולם.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

נראה לי שמעור, יש לו את המראה והמרקם שלו ובעיקר את התפירה הכפולה. אצלי הידית הילוכים מעור והתפירה שלה היא כמו של כדור בייסבול.

הבעיה בוויניל שהוא מתייבש ומתפורר בטמפרטורות גבוהות כמו ברכב. עור אוהב את השומניות של הידיים וזה גם מגן עליו והוא גם יותר חסין לחום.

העור דורש תחזוקה מינימלית של חלב עור כדי לנקות ולהגן עליו. סנו תחיליב לניקוי וחידוש עור יעשה יופי של עבודה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
×
×
  • תוכן חדש...