Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אהלן סוזו הרכב עבר בדיקה לפני קנייה בקומפיוטסט לפני שבוע, לא נאמר שום דבר על נזילות והבוחן אמר שהכל תקין - אפשר להסתמך על זה?

אין כתמים של שמן ברצפה לאחר נסיעה.

לא מצאתי נזילות של נוזל קירור

MARK-AVN - אני לא קונה שמן במחיר מופגז אבל אני מעדיף להכניס שמן שהוא לא פז למנוע בתוספת של כמה גרושים, אם השמן מוכח כטוב יותר.

אני יודע שפז נחשבים בסדר, אבל עדיין.

RP לדוגמא עול ה100 שקל לליטר ולא עומד בתקן פיאט

קסטרול עולה 170 שח ל 5 ליטר וכן עומד בתקן פיאט. ואם כתוב S2 אז למה לקחת משהו שהוא לא?

היחידה הרובוטית היא הנקודה הכי חלשה מבחינת אמינות והכי יקרה מבחינת תיקון.גש לבעל מקצוע מומחה בתחום ולא לבוחן רישוי שעבר הסבה לבוחן לפני קנייה שיבדוק את היחידה.

פורסם

תודה לכם על העזרה אייל תודה רבה על התשובה המאוד מפורטת!

אני קופץ למוסך שמשון לבדיקה + החלפת הטיימינג כי זה לא בוצע עדיין ע"י הנהג הקודם (לפי הנציגה של שמשון אכן היה טיפול לפני 7K דיי גדול אבדוק כבר אצלה את הכל), אז על הדרך כבר אחליף את השמן לקסטרול ופילטר מקורי כמובן

יש טעם להחליף פלאגים?

Opel Adam S 2017

פורסם

פלגים אם צריך מחליפים - יש שתי אפשרויות .

א - לפי זמן טיפולים - ראה מתי הוחלף לאחרונה ואם הוראות הטיפול מבקשות החלפה עכשיו .

ב - בדיקת הפלגים - הוצאת אחד או שני פלגים ובדיקת מצבם .

כמו כן בדיקת פילטר האויר - בפיאט/אלפא מבצעים החלפות של 40-60.000 ק"מ - די הרבה .

תמיד כדאי להוציא ולבדוק כי הפילטר שלם - ולנקות בזהירות במידה ולא צריך החלפה .

( במידה וההחלפה לפי ההוראות היא כל כ 3 שנים , לא צריך להחליף רק לנקות וזה בסדר וטוב )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...