Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשרות 1: לא לענות להודעות האלו

אפשרות 2: לענות בצורה יפה "תודה על ההצעה, אך -הכנס סיבה כלשהי למה לא-"

למה היית חייב לשלוח הודעה לא נעימה למישהו שסך הכל הציע את שירותיו ואפילו ויתר על התשלום לבדיקה?

יצאת קצת לא בסדר

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה היה נראה לי שזה סוג של מנגנון אוטומטי מצידו ששולח הודעות לגולשים בפורום.

ביקשתי שיפסיק לשלוח אליי דואר זבל. וכי בגלל שהוא מציע שירות בדיקה בחינם זה לא דואר זבל?

עדיין לדעתי, מוסך שרוצה להצליח שישקיע בשירות ובלקוחות שלו ולא בפורום.

לכן זו היתה התגובה שלי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שאני אבין על מה מדובר פה, מוסך הציע לך עזרה בהודעה פרטית וענית לו בקללות?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

התחלתי לרשום הודעה על אי הבנה מצד בעל המוסך לגבי המושג "דואר זבל" (בכל אופן זה מה שעולה מהתנהגותו). כעת אני רואה שפות"ש רשם שפנה בצורה לא מכובדת, וחבל שכך.

אל תהיו תמימים: אני בטוח שמנהלים לא יושבים וקוראים הודעות פרטיות להנאתם, אבל היו בטוחים שבמקרים של בעל עסק שמנצל את הפלטפורמה לפרסום עצמי - תהיה התערבות לגיטימית מצד המנהלים.

אל תהיו תמימים II: אין דבר כזה עזרה בחינם מצד בעל עסק!

פורסם

יש שני רבדים לנושא הזה:

1. האם הנהלת האתר מוכנה לכך שהוא יפרסם דרך מערכת ההודעות הפרטיות.

ייתכן שלא, האתר גובה כסף מעסקים שרוצים לפרסם בפורום כנותני חסות וכו' - במידה וזה מה שמטריד אותך,

הצעד הנכון ביותר היה לצטט את הודעתו ולצרפה בהודעה פרטית לאחד המנהלים, בצירוף כל טענותיך.

2. אם מציק לך לקבל ממנו הודעות שנראות לך כדואר זבל:

היית יכול לפנות בצורה מכובדת ולמסור שאינך מעוניין, אפילו הודעה כמו "אני לא מעוניין" הייתה עושה את העבודה.

במידה והיה ממשיך, היית פונה להנהלת הפורום בנושא.

בכל מקרה, לא ראוי מצידך לענות כפי שענית ועוד יותר לא ראוי מצד בעל העסק להגיב לך כפי שהגיב.

פורסם

רק אני לא מבין מה הבעיה לפנות על גבי הפורום ?

הרי כך הוא מקבל יותר חשיפה ופרסום, וכך עושים מספר חברי פורום שהם בעלי מוסך פה,

אם בעל מוסך מוכן גם לשאת את עלות הבדיקה על עצמו אז מה מונע ממנו לפרסם זאת בפומבי ?

זאת לא גמילות חסדים ומתן בסתר.

פורסם

קרעה אותי מצחוק התגובה שלו. אני אוהב מוסכניקים, משוגעים כולם:-D (עבדתי ב3 מוסכים).

לדעתי היית צריך לפנות אליו ביפה ולבקש ממנו שיפסיק את הספאם ולאחר מכן לשאול פרטים לגבי הבדיקה.

אגב, יש מצב שהציעו לך בדיקת חורף חינם?לפי מה שאני יודע זה צריך להיות באמת בחינם:twisted:

פורסם

דואר זבל (ספאם) - "שמעו "הצפה" של תיבת-הדואר בכמות אדירה של מסרי דואר אלקטרוני. אלו נשלחים בידי מפרסמים (המכונים לעתים "ספאמרים") מתוך מניעים כלכליים בעיקר, אך גם לשם מטרות זדוניות כמו דיוג והפצת וירוסים וסוסים טרויאניים. בעוד דואר זבל מסוגים שונים כרוך בעלות מסוימת, עצם משלוח האימייל הוא בחינם, דבר שהפך את דואר הזבל באמצעות אימייל למטרה מועדפת. מטרתם של הספאמרים היא לפרסם מוצר או שירות, כך שיגיע לידיעתם של אנשים רבים ככל האפשר....."

3 הודעות ללא בקשתו של המקבל ובמניעים כלכליים נחשב ספאם. ציינו גם שהנהלות הפורום עובדת במצב של ספונסרים לפורום, רוצה האדם להשתמש בפלטפורמה? ראוי שייעשה זאת בצורה גלויה ובאישור המנהלים.

בפורום הגדול במדינה (השם שמור כי אולי הוא מתחרה למרות שלא) יש מערכת אוטומטית שמעיפה משתמשים כאלה.

תשאיר למנהלים לטפל בזה...

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

צר לי אני לא רואה בעיה,המוסך מציע עזרה לפתרון בעיה ואולי להרוויח לקוח לעתיד.

למה ישר לנסות להגיע למסקנות כאלה ואחרות. לא מתאים לך אל תלך ובזה נגמר העניין.

יוסי

פורסם

מה שעמיגר כתב.

אם זה מטריד אותך תיבת ההודעות הפרטיות שלי פתוחה. תעביר לי את ההודעה ונטפל בזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ואם אני הייתי פונה אליך במטרה לעזור לך, זה היה נראה לך יותר הגיוני?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה אך אדם שמגיע לפורום להתייעץ (בנושאים טכניים) אינו מחפש עזרת מוסך, אלא מחפש להבין טרם הגעתו למוסך מה הבעיה כדי שלא יעבדו עליו, או, שיתקן בעצמו במידת האפשר או שמחפש המלצה למוסך (מטעם הגולשים ולא מטעם המוסכים עצמם).

אני גם קיבלתי הודעה בסגנון וביקשתי בנימוס שאם הוא רוצה לעזור שיגיב עם תשובות בשרשור, מיותר לציין שהוא לא.

משמע, ההודעה היא פרסומית לכל דבר ואני מסכים עם פותח השרשור שלא ראוי שיהיה שימוש בהודעות הפרטיות בצורה הזו. מעבר לכך אני חושב שכל דיוור ישיר נחשב לספאם אם מקבל ההודעה לא ביקש לקבל אותה מלכתחילה. העובדה שקיבל הודעה שחוזרת על עצמה 3 פעמים לכל נושא מרמזת שזה ספאם לכל דבר ועניין.

בנוסף, כפי ש Eily ציין : "

אל תהיו תמימים II: אין דבר כזה עזרה בחינם מצד בעל עסק!"

ההודעה "בדיקה חינם" משולה ל "בוא תבוא אלי, אתה לא תשלם על בדיקה אבל תשלם עליה אחר כך כשאבצע תיקון".

אגב, לגבי כל אלו שקפצו "נתנו לך בחינם ואתה מתלונן", אני בטוח שפותח השרשור יהיה שמח להעביר את ההודעה לכל מי שרוצה כדי שיקבל "בדיקה" חינם.

פורסם

אני בטוח שאף אחד כאן לא חושב שהציעו לטפל לו חינם ברכב.

אך אני כן חושב שהיה מקום לענות בצורה יותר אדיבה או לא לענות כלל.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...