Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקנה 139 לתקנות התעבורה (הולכת גמלים)

yoelbe
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

"139. הולכת גמלים

לא יוליך אדם בדרך שיירת גמלים אלא כשהם קשורים זה לזה בטור ערפי ובקבוצות של לא יותר מחמישה גמלים."

בדיוק קניתי את הגמל השישי ורציתי להתייעץ, מה עדיף: לקחת את הגמלים בשתי שלשות, או בשלוש זוגות. אולי 5+1?

עכשיו כשהם אמרו טור עורפי, למה הם התכוונו? ואם הגמלים מסתכלים הצידה, צריך לסדר אותם מחדש?

או במילים אחרות:

מה עבר להם בראש?

איזה מוליך גמלים קרא את התקנות?

כבר מצאו שוטר שיודע לספור עד 6?

dirty old man

need love too

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ועוד שאלה - האם גמלים שמוליכים גמלים מחויבים לתקנות?

ומה לגבי חמורים שמוליכים גמלים?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

משרד התחבורה צריך לעבור מהפכה רצינית וליישר קו עם מדינות מודרניות בכל נושאי הרישוי, ובתוכם שיפורים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעניין אם מי שצריך יודע על החוק הזה, בתור תושב באר שבע ראיתי גמלים בחיי, אבל אף פעם לא ראיתי אותם הולכים קשורים בשורה. אם ה"מוליך" שלהם בכלל בקרבתם זה כבר בונוס.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברים תרגעו, הכתבה מ-2006 ובכלל לא מעודכנת. כיום בגלל התקנה בגינה כל גמל הנכנס לארץ מחויב להיות מצויד במערכת ESP מותר להוליך 7 גמלים בטור עורפי. אני מאמין שכשטכנולוגיות ההגנה האקטיביות כמו התראה על סטייה מנתיב ומערכת זיהוי תאונות ובלימת הגמל יותקנו בגמלים העממיים ולא רק בגמלי היוקרה מספר הגמלים רק ילך ויגדל.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...