Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה סאב DD3510F

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסאב הוא Digital designs

10 אינץ' 600-1200rms

דו סלילי. כל סליל 2 אום

סאב לא זול בכלל. מעוניין בהחלפות. אגב לא עבד אצלי בכלל. ויתרתי על מונובלוק והסאב סתם בבית.

המחיר על על הסאב 1600 ש"ח גמיש.(הבאתי במחיר מעל 3K לפני חצי שנה)

מי שצריך או רוצה יש תיבה 60 ליטר באנדפאס של groundshaker

או אטומה קטנה 32 ליטר.

imagesDH0I5DTJ.jpg

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

היי חברה.

מכיוון והתאספו לי לא מעט דברים ואין לי יותר מקום לאחסנם אני נאלץ למכור חלק מהם (ניתן גם להחלפה- רק תציעו)

מציע כמה דברים למכירה :

1 - סאב HERTZ ES250 סאב קל מאוד, מדוייק מאוד, עוצמתי וקטן. לא תופס הרבה מקום בכלל.לא האמנתי למה הקטן הזה מסוגל

עד שלא שמעתי אותו.

2 - סאב DD3510F -(אם אתה לא מכיר דלג על זה!!!)סאב מפגר רצח!, מאוד מפחיד להגביר אותו. ינפץ חלון ואזניים בלי מאמץ !!!. אבל

כבד תופס קצת מקום ודורש הגברה רצינית. זה סאב לאאודיופילים אמיתיים לא מוכר לילדים! זה לא קיקר ולא JBL למינהם.

לצערי מכרתי את המונובלוק כי הציעו לי תמורתו משהו מעניין מאוד :).

3 - סאב HERTZ DS250.3 זה סאב קטן מאוד אבל משמעתית מוסיף "צבע" לסאונד, מאוד מדויק. והכי אמיתי שיש אני מתבאס למכור אותו !!

מוכן להחלפה.

מידע נוסף, תמונות המצב ו"הדגמות" למיניהם אתם בהחלט מזומנים לפנות אליי בוואצפ או בטלפון

0523098339 למי שאין גם את זה לא נורא!! נמצא פתרון. אגב שמי מתיו.

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...