Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני אשמח אם משהו יכול לומר לי איך מפרקים את היחידה כולה של הרדיו ב i10 בלי לפגוע בפלסטיקה, אני לא רוצה ש ע״י ניסיון עם מפרגים וכו זה יצור לי סימנים, שריטות או כל פגיעה על הדשבורד

מצאתי את המערכב ״מקורית״ הזאת: http://www.tradesolution.hk/e/ptxwebstore_product/2192.html בכך זה יתן לי הרבה יותר פונקציות ממה שיש לי עכשיו ברכב..

תודה

פורסם

נראה ערכה טובה.. אבל עדיין הייתי שמח לדעת איך ממש לפרק.. מאיפה להתחיל. האם יש איפה שהו ברגים שצריך לשחרר.. מה השיטה?

לא מצליח לראות משהו שעשה את זה והראה איך ב youtube או כל מקור אחר..

פורסם

rhayun אני בדיוק באותו מצב כמו שלך, מחכה שיהיה את הרכב הזה לעוד כמה אנשים לפני שאני מתחיל לפרק בלי שום ידע. ברמת העיקרון חיפשתי ברגים מסביב לקונסולה ולא מצאתי זה אומר שנשארו רק קליפסים לפרק..

פורסם

לא יודע להגיד לך בנוגע להליך הפירוק, אבל לדעתי האישית הייתי נמנע מרכישת מוצר סיני בלי אבא ואמא שלך תדע כמה זמן יחזיק בלי תקלות.

ניתן לרכוש פאנל פלסטי תחליפי (כגון זה או זה) ובהתאם לרכוש מכשיר אפטרמרקט נורמלי.

פורסם
לא יודע להגיד לך בנוגע להליך הפירוק, אבל לדעתי האישית הייתי נמנע מרכישת מוצר סיני בלי אבא ואמא שלך תדע כמה זמן יחזיק בלי תקלות.

ניתן לרכוש פאנל פלסטי תחליפי (כגון זה או זה) ובהתאם לרכוש מכשיר אפטרמרקט נורמלי.

טום במקרה כבר רכשתי מאותו בחור/אתר כמה מערכות כאלו, המערכות האלו מיוצרות כך שהם כאילו מקוריות.. אין צורך להתעסק עם חיבורים או חוטים או לא משנה מה.. זה plug and play והכל עובד out of the box, מהשליטה בהגה ועד כל פונקציה שקיימת עם המערכת המקורית של הרכב..

בכל המקרים שרכשתי משם לפורד פוקוס, סוזוקי גרנד ויטארה, מזדה 6 ועוד.. תמיד המערכות הגיעו כמו שהובטח ופעלו בצורה מעולה ללא כל בעיה..

לא תמיד המילה ״סין״ אמורה להפחיד..

עכשיו לגבי המתאם שמשאיר פתח ל Double Din ואז ניתן לקנות מה שרוצים.. זה אכן רעיון שבדקתי עוד לפני.. העניין הוא שאז אניצריך להתחיל לבדוק איך אני ומה אני ומתי אני ומי אני, כל השאלות האלה בלגרום לזה לעבוד כמו שצריך.. המטרה הסופית שלי זה שהכל ימשיך לעבוד באותה הדרך כמו עכשיו.. ששום פונקציה שיש עכשיו לא תיפגע..

פורסם
rhayun אני בדיוק באותו מצב כמו שלך, מחכה שיהיה את הרכב הזה לעוד כמה אנשים לפני שאני מתחיל לפרק בלי שום ידע. ברמת העיקרון חיפשתי ברגים מסביב לקונסולה ולא מצאתי זה אומר שנשארו רק קליפסים לפרק..

למען האמת כשאני רואה את המוצר הזה ניתן לראות את המיקום של הקליפסים ואכן ניתן לשים לב שאין ״התערבות״ של ברגים

פורסם
יצא לי לפרק את הפלסטיקה של i10 החדשה,אם אין לך את הכלים המתאימים לא ממליץ לך לגעת בזה

האם הכלים אליהם אתה מתכוון הם אלו שהמליץ: pashok.tr

• תוכן חדש...