Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שייך לקרוב משפחה של אשתי. לאחר שראיתי את זה, התחלתי לבדוק ולהסתכל על פלואנסים אחרים. ומה גיליתי? שכמעט כל רכב שני מן הסוג הזה שראיתי סובל מהתופעה המרגיזה הזו. היבואן מצידו מגבה את זה במסגרת האחריות. לרכב הזה כבר הוחלף הפנל בעבר.

לאחר 3 שנים "זה עולה כסף", נמסר לי בקרסו.

מה אתם חושבים? איך מתמודדים עם התופעה, לאחר גמר האחריות?IMG_0416.jpg

ריקול? רצון טוב? הארכת האחריות על החלק? או פשוט, "עולה כסף!"

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמת שהתמונה נראית כאילו ערכו אותה ב"צייר":wink:.

אם מדובר בבעיה בכל דגמי הפלואנס, אז יש סיכוי שאולי תמצא פתרון ב'אי-ביי' ביום מן הימים (אולי מדבקות מדויקות, שקצת יותר איכותיות מהזוועה הקיימת עם האיורים הקיימים?)

תשתדל שהיבואן יקח אחריות בסמוך למועד פקיעת האחריות.

פורסם

אם תוריד את הטיפקס מהכפתורים נוכל להבין איפה הבעיה...

ובנימה רצינית יותר, אין לי מה להגיד.

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

יש לאבא שלי פלואנס שכורה בעסק שלו - אותו סיפור.

זוג חברים בעלי פלואנס גם הם סבלו מהתופעה (נראה לי שהוחלף באחריות, אך אינני בטוח).

פלואנס ליסינג של חבר גם גם סבלה מהתופעה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

יוסי (או בעל פלואנס אחר שהחליף) - האם אתה יודע לפני כמה זמן הוחלף הפאנל הזה ? האם הוחלף בחדש ? איזנ מודל הרכב ? (מתי עלה לכביש)

לדעתי, זו דוגמה מצערת לייצור חלקים באיכות ירודה משהו.

alfa 156 2.5.

פורסם

ומה תגידו באאודי מודל 2008 דגם A3? הכפתורים שאיתם מעלים או מורידים את מהירות המפוח של המזגן כבר מזמן נשחקו

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

להוריי פלואנס 2011 עם בקרת אקלים ורדיו אחר, שם אין שום קילוף כלל.

במקרה אתמול הייתי בפלואנס ליסינג עם אותו פאנל בדיוק ושם לא היה שום קילוף.

מה שכן, להוריי החליפו את גלגל ההגה פעמיים בגלל שהעור השחיר והתקלף.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

פשוט אוי ואבוי , ניראה זוועה , איכות צבע ירודה , חבל על הזמן שלהם להחליף קונסולה פגומה באחת כזאת שתהיה פגומה בקרוב מאוד, זה דורש התארגנות של כל בעלי הליקוי הזה בשביל לתקן בצורה אבסולוטית .

פורסם

אם לא אכפת לך מהסימונים שיש על הכפתורים,

ניתן ל"צבוע" את הכפתורים המקולפים בפלסטידיפ שחור עם מכחול דק.

קראתי באיזה מקום באינטרנט שמתקבל צבע ומרקם כמעט זהים לחלוטין לציפוי המקורי.

פורסם
להוריי פלואנס 2011 עם בקרת אקלים ורדיו אחר, שם אין שום קילוף כלל.

במקרה אתמול הייתי בפלואנס ליסינג עם אותו פאנל בדיוק ושם לא היה שום קילוף.

מה שכן, להוריי החליפו את גלגל ההגה פעמיים בגלל שהעור השחיר והתקלף.

אני יודע שזה נראה כמו "טיפקס", אבל זה אמיתי לגמרי חברים. באמת שלא בא לי לבלבל לכם את המוח במתיחות שוו.

במוסך אמרו לו שזה בגלל "זיעה עם חומרים מיוחדים על הידיים". חפרתי קצת באינטרנט וזה קרה אפילו ברכב של רנו שהיה בנסיעת מבחן באחד האתרים בישראל.

בטויוטה למשל שמעתי שלוקחים אחריות על הדשבורד, הרבה לאחר גמר האחריות. והחלק משמעותית יקר יותר מהפנל של הרנו.

המלצתי לו שבסמוך לגמר האחריות יבצע החלפה נוספת. בתקווה שהחומרים החלופיים יהיו איכותיים יותר מהקיים ברכב כרגע.

פורסם

וואו, זה נראה כאילו צילמת את הפלואנס של אבא שלי.

מצחיק שבסובארו הישנה שלי אין שום כפתור שמתקלף או מראה סימן בלאי ובפלואנס כזאת חדשה ומפותחת הכפתורים מתבלים אחרי שנה שנתיים שימוש.

Miata ND2

פורסם
וואו, זה נראה כאילו צילמת את הפלואנס של אבא שלי.

מצחיק שבסובארו הישנה שלי אין שום כפתור שמתקלף או מראה סימן בלאי ובפלואנס כזאת חדשה ומפותחת הכפתורים מתבלים אחרי שנה שנתיים שימוש.

אין כמו איכות החומרים של פעם יש לאבא שלי 306 94 הרכב ללא סדק וקילוף בפנים.

Tuning:lol:

• תוכן חדש...