Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין באופן חד פעמי לשנות את לחצי האוויר בגלגלים הקדמיים(להוריד לחץ קיים) ובגלגלים האחוריים(להעלות לחץ קיים) , וזאת על מנת לנסות לראות איך הדבר משפיע על נטייה להיגוי יתר (כל הנסיונות כמובן במגרש חנייה מרוחק ושכוח אל... אז אל דאגה!!).

הלחץ המומלץ הוא 30 PSI. כמה מומלץ להעלות את הלחץ באחוריים (בלי שתהיה סכנת התפוצצות לצמיגים) וכמה מומלץ להוריד את הלחץ באחוריים (בלי שיווצר נזק לג'אנט).

בתודה מראש , וסליחה על הילדותיות שבשאלה , עמרי

וואלאק אתה!!

פורסם

על מנת לזרוק תחת צריך להוסיף לחץ לאחוריים ובקדמיים אפילו אפשר להשאיר את הלחץ המומלץ.

אפשר לזרוק תחת גם עם לחץ אוויר מומלץ בכל הארבעה, רק עם יותר מהירות, יותר היגוי חד ויותר טימטום.

איזה רכב יש לך?

פורסם

מה אתה מבלבלת במוח...

כדי לזרוק תחת (שוב מבלי להתחשב בשום נתון מקיף, בהתבסס על רכב מאוזן 100 אחוז שרק לחץ אוויר משפיע על הפרת איזון) העלאה טיפונת בקדמיים לטובת אחיזת פרונט טובה ונעיצת היגוי חד יותר, והורדה מעט באוחריים לטובת התרוממות הסוליה "פנימה" וערעור אחיזה...זה המצב הנכון לטובת ערעור החלק האחורי של הרכב

פורסם

עתיד,

אני חושש שאתה הוא זה שמבלבל את המוח !

הורדת לחץ תיתן שטח פנים רחב יותר בין הצמיג לכביש ולכן אחיזה טובה יותר (וחדות טובה פחות)

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם

עתיד צודק.

הורדת לחץ אויר פוגעת באחיזה.

בכל מקרה - לא מומלץ לסוע עם לחץ שלא לפי היצרן.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...