Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

האשה ואני תכננו טיול בגרמניה באוקטובר - נוחתים במינכן וישר עולים על האוטובאן מערבה, ליער השחור.

אני מחפש לקנות SIM מקומי, prepaid כמובן, עם אפשרות לג'יגה פלוס של גלישה (מה שנקרא אצלהם flat fee ל30 יום). מחיר לא מאוד מדאיג אותי.

מה שחשוב לי זה:

1. אפשרות לקנות את זה כמה שיותר מוקדם במסע, בלי לעשות סיבובים. אופטימלית בתחנת דלק על האוטובאן

2. כיסוי כמה שיותר טוב באזור היער השחור, אני יודע שהרשתות החזקות שם באזור הן Deutsche Telekom ו Vodafone (שלכל אחת מהן כמה וכמה מפעילי משנה, בדומה לגולן אצלנו) בעוד שהמתחרות האחרות (O2 וכו') פחות, אבל אין כמו ניסיון של מישהו שהיה ויוכל להעיד.

תודה רבה :-)

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

אני קניתי בשדה תעופה, איך שעוברים את המכס ממשיכים ללכת לכיוון עמדת המודיעין וממש באיזור שלה יש חנות טלפונים כלשהי.

עלה לי באיזור ה15 יורו לכמה גיגות של גלישה. קח בחשבון שהקליטה לא טובה ברוב איזורי היער השחור

פורסם

אתה מתכוון במקרה לכרטיס של Edeka? היית איתו ביער? האם הייתה קליטה סבירה בעיירות או שגם שם לא?

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

יש גם רשתות ALDI ו-LIDL בכל מקום, כך שתוכלו לרכוש בדרך.

אבל עדיף לרכוש עוד לפני היציאה מהשדה כדי שתוכלו להפעיל וויז מההתחלה.

פורסם

1. יש אפשרות לרכוש כרטיס סים בטרמינל, נדמה לי שאפילו די קרוב לאזור משרדי השכרת הרכב.

2. תוכל לקנות כרטיס סים בכל סופרמרקט - לכל אחת מהרשתות יש MVNO משלה. בדוק כאן. שים לב שהאתר לא מעודכן, אבל מתוכו תוכל להגיע לאתרי החברות הרלוונטיות. שים לב שרכישת סים כרוכה בהזדהות על ידי דרכון, ולפחות פעם אחת היתה לי בעיה עם רכישה כזו (לא רצו לקבל דרון גרמני בלי תעודת תושב).

3. ה-MVNO's רוכבים על רשתות MNO כמו T-mobil שהן בעלות כיסוי טוב. הניסיון שלי הוא מלפני מספר שנים עם סים דור שני, אני לא בטוח מה טיב הכיסוי ברשתות המתקדמות. גם הרשת המארחת מצויינת באתר שהבאתי קודם, אבל יתכן שחלקן עברו בינתיים לרשתות מתחרות.

4. לצורך ניווט אני ממליץ לך להתקין גם NavFree - אמנם פחות טובה מוויז אבל לא תלויה בקישור לאינטרנט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי כרטיס של O2 שרכשתי בברלין עם עוד 500 וקצת מגה,מוזמן לבוא לאסוף.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...