Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

i10/שברולט סוניק סדאן/ibiza dsg 1.2 tsi אוט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה יש הסתייגות על האמינות שלה?

ומה אכפת לי "אמין"? אולי כדאי לא בלות אחרי תקופת האחריות במוסך כל שבוע ולמצוא את עצמי מוציא מאות עד אליפ שקלים על טיפולים?

פורסם

מהשלישיה הזאת הייתי בוחר דווקא את הסוניק

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

היא יותר מרווחת ופרקטית מהi10, ואין לה את השילוב TSI+DSG שידוע לשמצה שיש באיביזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
היא יותר מרווחת ופרקטית מהi10, ואין לה את השילוב TSI+DSG שידוע לשמצה שיש באיביזה.

למה משמיצים אותו? מה רע בו?

אפשר בבקשה הסבר? או לינק?

תודה רבה!

פורסם

תעשה חיפוש בפורום כללי, דובר על זה רבות.

פורסם
למה יש הסתייגות על האמינות שלה?

ומה אכפת לי "אמין"? אולי כדאי לא בלות אחרי תקופת האחריות במוסך כל שבוע ולמצוא את עצמי מוציא מאות עד אליפ שקלים על טיפולים?

תריץ חיפוש בפורום על המילים TSI ו-DSG, לדעתי זה יעלה לך לא מעט שאלות בנושא האמינות.

למה שתוציא אלפי שקלים על טיפולים? כל תקלה מכוסה במסגרת האחריות ללא תשלום. טיפולים זה טיפולים, אתה צריך לעשות בכל מקרה על חשבונך לפי זמן או קילומטרים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הרצתי חיפוש וראיתי שאכן האמינות לא "בשמיים" ושרכבים נכנסו לטיפולים אחרי תקופה קצרה בגלל הגיר.

כמו כן האחריות ירדה מ-5 לשנתיים.

למה שאני אצטרך להוציא אלפי שקלים? כי אני קונה רכב חדש. אני מעוניין להחזיק אותו כמה שנים.

מה יהיה אחרי השנתיים של האחריות?

פורסם

פעם צ'מפיון היו נותנים מכתב "הרחבת אחריות" על הגיר לכל מי שקנה רכב עם גיר DSG. היום לטענתם הבעיה נפתרה ואין צורך במכתב. מה יהיה בהמשך והאם זה נכון? אני לא יודע, אינני נביא. לכן כתבתי - אם הנושא הזה מטריד אותך לך על רכב שמגיע עם יותר שנות אחריות ועם שילוב מוכר יותר בין מנוע לגיר (כלומר לא מנוע טורבו ולא גיר כפול מצמדים).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
פעם צ'מפיון היו נותנים מכתב "הרחבת אחריות" על הגיר לכל מי שקנה רכב עם גיר DSG. היום לטענתם הבעיה נפתרה ואין צורך במכתב. מה יהיה בהמשך והאם זה נכון? אני לא יודע, אינני נביא. לכן כתבתי - אם הנושא הזה מטריד אותך לך על רכב שמגיע עם יותר שנות אחריות ועם שילוב מוכר יותר בין מנוע לגיר (כלומר לא מנוע טורבו ולא גיר כפול מצמדים).

איפה הסוניק נמצאת בסקלה לעיל? (לא מבין גדול במנועים)

• תוכן חדש...