Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני מספר שנים ביקרתי בבית בד בצפון במסגרת הצבא.

לאותו בית בד היה שמן מאוד איכותי ויש שם גם חנות מפעל ומוכרים בה מוצרים משמן זית.

מה שאני זוכר זה שבית הבד היה כפר דרוזי והיה לו כשרות בד"ץ.

האם למישהו יש מושג או רעיון באיזה בית בד מדובר?.

תודה רבה,

איתמר.

פורסם (נערך)

לדעתי אתה מתכוון לבית הבד של משפחת ג'השאן. שים לב שהמשפחה אומנם ממע'אר, אבל בית הבד ממוקם ביישוב כלנית השכן.

וכן, השמן שלהם מעולה. כבר תקופה ארוכה שאני משתמש רק בשמן שאני קונה ישירות מבית הבד שלהם, שמיוצר ונארז לנגד עיניי.

http://olive.myhsphere.biz/Oil/index.asp

בית הבד מופיע בוויז כ"משק משפחת ג'השאן".

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

חלק לא מבוטל מבתי הבד עושים תערובות כאלו ואחרות מסוגי הזיתים שמגיעים אליהם. יותר חשוב שתשאל מה זן הזיתים שממנו מופק השמן. תתפלא, אבל זית סורי לא מפיק את השמן הכי טוב :)

אם תדע מה זן הזיתים יש סיכוי שתוכל למצוא במקום אחר שמן בטעם דומה לזה שאהבת.

ועוד דבר - שמן זית שהוכן זה עתה ממסיק טרי הוא יחסית חריף ומר. צריך לתת לו לשבת כמה חודשים עד שמקבל את הטעם. לכן כדאי לברר גם מתי הופק השמן שאתה קונה או שתקח בחשבון שתצטרך לתת לו לשבת

פורסם

לא בהכרח צריך לתת לו לשבת.

זה עניין של טעם, אני הכי אוהב את השמן שהוא טרי, חריף ומריר.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תוכן חדש...