Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מעוניינת ברכישת רכב, והלכתי לפני כשבוע לסוכנות רכב (טרייד אין).

הם הציעו לי רכב ששמתי עליו עין למרות שבגלל היותו רכב חברה המליצו לא לחשוב על זה בכלל! ואני בלבטים מאוד קשים.

מדובר באיביזה 2010 שעשתה 160 אלף ק"מ, יד 2. הבחור רוצה עליה 44 אלף כשמחיר מחירון הוא 58 אם אני לא טועה.

אני בהתלבטות כי האמת שהרכב מעל התקציב שלי. אבל אני מאוהבת באיביזה.

הם הראו לי גם פוקוס שנת 2007, שהיא מהשכרה, עשתה 150 אלף ק"מ והם רוצים עליה 28 אלף ש"ח.

אני בכללי מעדיפה להתרחק מרכבים שלא היו בידיים פרטיות. מה אתם אומרים? האמת שאם המחיר של האיביזה היה נמוך יותר הייתי הולכת על זה בלי לחשוב פעמיים. ניסיתי להוריד אותו, אבל כשאת בחורה מיקוח לא הולך משהו :-/

אשמח לתגובתכם. תודה

פורסם

האיביזה עם קמ מאוד גדול,40 אלף זה המון,בכזה קמ גם יכול להיות שיפוץ גיר,לא הייתי ממליץ.

הפוקוס גם מעל הממוצע,אבל יותר הגיוני,אם זה מגרש פרטי,לא הייתי קונה משם.

מה התקציב שלך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
האיביזה עם קמ מאוד גדול,40 אלף זה המון,בכזה קמ גם יכול להיות שיפוץ גיר,לא הייתי ממליץ.

הפוקוס גם מעל הממוצע,אבל יותר הגיוני,אם זה מגרש פרטי,לא הייתי קונה משם.

מה התקציב שלך?

זה מגרש פרטי.

אני מנסה להיפטר מהרכב שלי (בסביבות ה7 אלף) ולהוסיף בסביבות ה20.

ההגבלה היחידה שלי זה אוטומט, אגב

פורסם

אני מאוד מציע להתרחק מכול הסוחרים הללו,לא חסר פה סיפורים,האיביזה הזאת עם ק"מ מאוד גבוהה ולא סתם הגיעה לשם.

אפשר להציע לך רכבים בתקציב של 20 אלף אם תתני פירוט האם יש לך צורך במשפחתית או מספיק סופר מיני?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
אני מאוד מציע להתרחק מכול הסוחרים הללו,לא חסר פה סיפורים,האיביזה הזאת עם ק"מ מאוד גבוהה ולא סתם הגיעה לשם.

אפשר להציע לך רכבים בתקציב של 20 אלף אם תתני פירוט האם יש לך צורך במשפחתית או מספיק סופר מיני?

היי

ממש תודה על התגובה :)

סופר מיני מספיקה. מלכתחילה חיפשתי רכבים קטנים, פשוט שלא תמיד מצאתי אז גם התפשרתי על פוקוס. (כרגע יש לי פיג'ו 206, 2001)

בעקרון אני צריכה רכב שחסכוני בדלק. ובעקרון התקציב הוא 25-28. אני רוצה להוסיף 20 על הרכב שלי.

עריכה אחרונה על ידי RotemYeh
פורסם

לאיזה צריכת דלק את מצפה להגיע?

פורסם
לאיזה צריכת דלק את מצפה להגיע?

משהו פחות או יותר כמו הפג'ו שלי. אני חושבת שהיא 1:13/ 1:15 או משהו כזה. אני לא הכי מבינה בזה.

פורסם

הסריון אולי אמינה אבל במחירים שלה מיושנת בכמה שנים למשל לעומת יונדאי גטס,אם תמצאי מישהו שמוכר במחיר הגיוני אז כדאי ללכת על מנוע 1.3 ולא 1.0.

מעבר לזה,אני מציע את היונדאי גטס,בתקציב שלך ניתן לקנות 2006-2007,לפני זה לא כדאי,כי היא הגיע עם מנוע בזבזן,חפשי ברמות איבזור GLS/GLI ולא GLF שהיא הפופולרית יותר אבל ללא ABS ועם כרית אוויר אחת בלבד.

פונטו ספייס,מאוד חסכונית,חלפים זולים,נסי למצוא רמת איבזור ELX,הגירסה הפופולרית SX אבל עם גיר רובוטי פחות מוצלח,אם כי הרכב מאוד חסכוני ויגיע ל 1/15 ואף יותר.

פורסם

גם אני לא הייתי נוגעת באיביזה עם 160 אלף ק"מ ב4 שנים, הפוקוס לא תגיע לרמת החיסכון שאת מחפשת.

באופן כללי, ממליצה לך להתרחק ממגרשים פרטיים, בדר"כ כשהסוחרים האלה רואים בחורה הם חושבים שאפשר "לסבן" אותה עם מלא שטויות כי בטח היא לא מבינה כלום.

פונטו ספייס ברמת גימור דיינמיק משנים 2005-2006 תשאיר לך עודף מכובד בכיס וגם תהיה חיסכונית מאוד בדלק ולא יקרה לאחזקה.

תשימי לב שיש כמה הבדלים בין הדיינמיק לאקטיב (גיר רציף לרובוטי): בדיינמיק משענות ראש בצורה של כריות שלמות ולא רשת פלסטיק, הדשבורד משלב צבע לבן-שמנת ולא אפור מלא. ברישיון יש מסגרת באמצע הדף עם הנתונים המדוייקים, אז צריך להיות כתוב dynamic ובסעיף של כ"ס: 80. תשימי לב ששאר הדגמים הגיעו עם 60 כ"ס.

בתקציב שציינת, אחרי קצת מיקוח תכנס דייהטסו סיריון שנת 2006, אולי גם 2007 אבל עם ק"מ גבוה יחסית. אל תשכחי שהמחירים שרשומים ביד2 הם מחירים לפתיחת משא ומתן ולא המחירים הסופיים.

אופציה נוספת שיכולה להכנס בתקציב זה גרנדה פונטו רובוטית משנת 2008. לא כל אחד מסתדר עם הגיר הרובוטי שלה, לכן כדאי לעשות נסיעת מבחן ולהחליט רק אחרי.

דבר נוסף, רק באמצע 2008 הרכבים קיבלו את מהערכת הhill holder, זאת מערכת שמונעת דרדור לאחור כשהרכב בשיפוע (זינוק בעליה), אם את גרה באיזור הררי, כדאי לתת דגש לנושא.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)
הסריון אולי אמינה אבל במחירים שלה מיושנת בכמה שנים למשל לעומת יונדאי גטס,אם תמצאי מישהו שמוכר במחיר הגיוני אז כדאי ללכת על מנוע 1.3 ולא 1.0.

מעבר לזה,אני מציע את היונדאי גטס,בתקציב שלך ניתן לקנות 2006-2007,לפני זה לא כדאי,כי היא הגיע עם מנוע בזבזן,חפשי ברמות איבזור GLS/GLI ולא GLF שהיא הפופולרית יותר אבל ללא ABS ועם כרית אוויר אחת בלבד.

פונטו ספייס,מאוד חסכונית,חלפים זולים,נסי למצוא רמת איבזור ELX,הגירסה הפופולרית SX אבל עם גיר רובוטי פחות מוצלח,אם כי הרכב מאוד חסכוני ויגיע ל 1/15 ואף יותר.

בקרסו טרייד אין הציעו לי יונדאי גטס 2008, יד 3, 180 אלף ק"מ מליסינג. הם רוצים עליה 34 אלף

האמת שאני גם שמתי עין על הפולו שראיתי אצלהם, שמורה ויפהפייה (כלפי חוץ) היא מ2003 וזה הדבר היחיד שמפריע לי בה. כי אני משתדרגת מ2001 ל2003.

היא עשתה 192 אלף ק"מ, מפרטי. והם רוצים עליה 23 אלף.

עריכה -

האם פיאט פנדה 2007 זה רכב מומלץ?

מזכירה שוב לכולם לגבי ההמלצות - מדובר על רכבים אוטומטים בלבד. אין לי רישיון על ידני. ככה שזינוק בעלייה לא רלוונטי אליי ;)

עריכה אחרונה על ידי RotemYeh
פורסם

הגטס עם קצ מאוד גבוה,לגבי הפולו אז אין טעם לא השתדרגת בכלום,היא עם קמ גבוה גם כך שיכולות לצוץ תקלות.

למצוא רכב טוב לוקח זמן...

פורסם
הגטס עם קצ מאוד גבוה,לגבי הפולו אז אין טעם לא השתדרגת בכלום,היא עם קמ גבוה גם כך שיכולות לצוץ תקלות.

למצוא רכב טוב לוקח זמן...

מה לגבי פיאט פנדה?

פורסם

לי הייתה כזאת במשך 3 שנים חדשה אבל ידנית,הרכב עצמו אמין עם חלפים זולים,לרכב יש גיר רובוטי כלומר מאוד חסכוני אבל פחות חלק בפועלתו בעיקר בעיר,אבל זה לא שיא האמינות הגיר,אם היה אפשר ידני היה מעולה.

פורסם

תנסי למכור את האוטו שלך במזומן קודם ואז לחפש ביד 2(מצב השוק לא להיט ויש מוכרים שמוכנים להתגמש כדי למכור)..לא מזמן רכשתי לאחותי פולו 2008 אוטומטית ויפיפייה ב כ-30K מפרטי (המודעה ביד 2 הייתה 38K).

• תוכן חדש...