Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הורדת כמות הקרר ל 400ג'ר גם לא עזר אותה בעיה, ניסיתי לשחק עם כמויות הקרר בין 400 ל 800 כל פעם הוספתי קצת עד ל 800 וזה מחריף את הבעיה.

אני הולך על החלפת מעבה הזמנתי אחד חדש מאיביי, כבר החלפתי כמעט הכל חוץ ממעבה ומאדה.

אני מאוד מקווה שזה יפתור את הבעיה החלקים יקרים.

המזגן ברכב הזה כבר שיגע אותי לרכבים אחרים שאני מתקן את מערכת המיזוג תמיד החלפתי מה שצריך ולא נתקלתי בתופעה כזאת מוזרה.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

הוחלף מעבה מזגן חדש מקורי של DELPHI ואין שינוי אותה בעיה!!

*המעבה החדש שונה במבנה הפנימי שלו, ז"א הישן היה בנוי מצינור אחד מפותל(מזכיר מעבה של מקרר ביתי), לעומת החדש שיש לו מעין 2 דודים בצדדים והשורות עוברות בניהם.

הצנרת מתאימה בדיוק.

אין יותר מה לעשות? לא הגיוני שכל המערכת כבר הוחלפה! ועדין הבעיה קיימת, מדחס,שסתום בלוק,מעבה,מייבש,שסתום ספיקה, התקנת כונס רדיאטור עם 2 מאווררים עוצמתיים במקום 1 במקורי.

ממש מתסכל אותי, התייעצתי עם מישהו מזגניסט והוא הציע לי לשאוב את כל הגז ולמלא גז ישן R12+שמן, לניסיונו זה יפתור את הבעיה, לדעתי זה מסוכן מידי ועלול לגרום לנזקים,סתימות וכד' משום שהמערכת ברכב הזה עובדת עם R134.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
פורסם

אולי צינור סתום...מציע לפרק את כל הצנרת במיוחד את הצינור לחץ גבוה והצינור נזולים ולבדוק האם שיש כיפוף כלשהו או סתימה.

פורסם (נערך)

לא החלפתי מייבש שוב..

והצנרת נראית בסדר הסתכלתי על כולה והיא נראית בסדר אין כיפופים.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
פורסם

חבל.

תשמע, אתה דיווחת כאן כמה וכמה פעמים שטמפרטורת הכניסה של הנוזל למייבש והיציאה, שונות בצורה קיצונית.

זה לא צריך להיות ככה.

אתה רץ להחליף חלקים סתם בלי לבצע בדיקות מעמיקות. זה שהתזת מים על המעבה פתרה לך חלק מהבעיה זה טוב, אבל כמה פעמים נאמר לך לבדוק את הטמפרטורה על המעבה בכמה נקודות. מעבה סתום היה נותן לך תוצאות מעניינות. מעבה תקין היה נותן לך תוצאה יחסית אחידה ולא היית רץ להחליפו.

תחליף שוב את המייבש כי קיימת סבירות גבוהה שהוא סתום חלקית, לא יודע אם זה מגיע מכל המדחסים המשומשים שהרכבת על הרכב או עודף לחות קיצוני שהרג אותו.

כמה זמן וואקום אתה עושה לפני מילוי קרר?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לפני כל מילוי גז אני עושה וואקום לפחות 20דקות, במכשיר הזמן המקסימלי לוואקום נותן לי 15 ואני מוסיף עוד כ5דקות אחרי זה.

אבל לפני החלפת המדסחים החלפתי מייבש ולא היה שינוי, אחר כך החלפתי שסתום ספיקה ושסתום בלוק(התפשטות), וגם שלא היה שינוי התחלתי להחליף מדחסים אחד אחרי השני ובסוף החלפתי את המעבה.

• תוכן חדש...