Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות ג'אנטים חדשים אך לפני שאני ניגש לחנות הקרובה לבייתי אני רוצה להיות מוכן, בעיקר בגלל שאני לא ממש סומך על אף פאנצ'רמאכר שישים את המידות המדוייקות (הכוונה offset במיוחד!). העניין הוא שאני מנסה לברר את המידות המקוריות של הגלגל ואני לא מצליח למצוא מקור אמין.

מידות הצמיג הן בוודאות

195/50-15

על הג'אנט אני יודע בוודאות שיש לו 4 ברגים מרווח 108mm. השאלה מה הקדח, מה האופסט? כל אתר נותן מידות שונות:

[TABLE=width: 500]

[TR]

[TD]אתר[/TD]

[TD]קדח[/TD]

[TD]offset[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]קישור 1[/TD]

[TD]63.3[/TD]

[TD]47.5[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]קישור 2[/TD]

[TD]63.4[/TD]

[TD]47[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]קישור 3[/TD]

[TD]63.3[/TD]

[TD]47.5[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

אז כמובן שיש פה שניים מול אחד אז אני נוטה להאמין אבל השאלה איפה יש מקור רשמי מוסמך?

פורסם

יש לך ספר רכב לבדוק אם רשום בו?

מדובר על הפרש של 0.1 מ"מ בקדח מה שבספק ישפיע.

מה גם שאני מניח שג'אנטים מגיעים במידות קדח סטנדרטיות שונות ובמידת הצורך ניתן להתקין מתאם פלסטי.

מבחינת האופסט, שוב מדובר על הפרש של 0.5 מ"מ שהינו זניח לחלוטין.

פורסם

ההפרשים שיש בין האתרים הם זניחים מאוד, בכל מקרה אתה לא תמצא ג'אנט שיתאים ב100% חוץ מג'אנט מקורי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

טוב בדקתי וג'אנטים מקוריים עולים מעל 1000 ש"ח לכל גלגל!

האם תוכלו להמליץ על חברת ג'אנטים איכותית? שמעתי שמדברים דברים טובים על MOMO.

• תוכן חדש...