Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

[quote=oldcar;4391347

להזכירכם, אבי נבחר ליו"ר והדיח את נחום. אולי נחום לא היה מאושר מכך אבל הוא נשאר חבר פעיל ושנה לאחר מכן התהפכו היוצרות ונחום נבחר. אבי לא קיבל זאת ובחר לפרוש, בניגודד לנחום ששנה לפני כן קיבל את אבי כיו"ר ולא ברח מהתמודדות שנה לאחר מכן.

מאחודים נהיה חזקים.

שבוע טוב

 

הדיון בשרשור הנדון החל בנושא "כיבוש טריטוריה" וגולש להרחבת חזית - להד"מ !!

 

האמת מצוייה בדבריו של אסף בקר,

שבת שלום,

אבי נוף - אותו מועדון החמש 'הצליח' להרחיק מעשייתו המבורכת בעבר לטובת כלל חברי מועדון החמש.......

שבת שלום.

 

כמי שנכח באסיפת חברים ב- 2009, בשעה שהיו"ר, אבי נוף, הציג את שנת העשייה בשנה שחלפה, זכור לי, כאילו אנו היום, כיצד היושבים בשורה הראשונה באולם האספה, קמו בקול צעקה, כנגדו !! זו הערכה למי שמתנדב במועדון חברים !! (רוח המועדון).

 

שנה לאחר מכן, התנדבתי לפעילות במועדון, ונוכחתי בישיבות ההנהלה, על סגנון ההתבטאות של נבחרי ציבור בעמותה על מפגש השרון בהובלת אבי, כאשר אבי עדיין חבר מועדון ומתנדב פעיל ויצירתי, לטובת המפגש והמועדון כאחד !! אבי עזב ובצדק !!

 

נוכחתי בישיבות, כיצד החלטה שאושרה בישיבת הנהלה, למחרת מפורסמת החלטה אחרת, שונה בתכלית מהסיכום בישיבה עצמה. כאשר התיחסתי לנושא השינוי המהותי, הנוגד את הסיכום בישיבה, זכיתי לתגובה "חמה" מנבחר ציבור !! - זו "רוח המועדון" !!

 

למדתי על בשרי, שהתנדבות לטובת חברי המפגש והמועדון, הינה בתנאי שהינך "משרתם של האדונים" !!

אבי בחר לסיים את חברותו במועדון וזו זכותו, ואילו אני בחרתי לפעול כחבר מחוץ "למטריה של מועדון החמש".

 

המועדון/העמותה הוקם כאמצעי לקידום תחביב שימור הרכבים והמורשת לטובת האספנים,

והיום, המועדון הוא המטרה ואילו האספנים החברים הם האמצעי ("רוח המועדון").

 

השבר הוא כשמתנהלת הסתה ישירה ובוטה נגד המועדון שבוע טוב

 

פעלנו בהתנדבות לטובת החברים במועדון, ונפגענו מהתנהלות הנהלת המועדון ונבחרי ציבור. כאן השבר !! שבר אמון !! שבר אמינות!!,

הנושא הוצג באסיפה הכללית במרץ 2012. היכן ועדת ביקורת בעמותה רשומה ?

אנחנו לא הראשונים והיחידים שפעלו בהתנדבות במועדון ונפגעו, וקשה !!

 

בעמותה רשומה עם נבחרי ציבור ומוסדות (וועדת ביקורת והמבקר) נדרש ללמוד בשטח, במפגשים, לשוחח עם פעילים וחברים, לנתח ולהגיש דוח הכולל ניתוח אירועים, הפקת לקחים והמלצות בפני חברי האסיפה הכללית (בעלי המניות בעמותה). האם בוצע ??

כאשר אין ביקורת אמיתית, שכרון הכוח של נבחרי ציבור, הוא השבר !! ויש דוגמאות ותעוד מסודר !! ניתן לצרף דוגמאות אלו לפורום הפתוח !!

 

מועדון חמש חזק נותן כח ונוכחות לנושא רכבי האספנות בישראל.

שבוע טוב

 

צא ולמד את המלצות הוועדה הבין משרדית, שמועדון החמש היה שותף בצוות. בלחץ ותגובה של ציבור האספנים (ומועדונים), הדוח לא יושם נכון להיום. לא נפליג בנתונים כרגע, שהרי דיון מפורט כבר התקיים בפורום זה, ובפורומים אחרים. היתכן שאי יישום הדו"ח הוא בזכות ציבור האספנים (ומועדונים) ?? אם כן, רצוי שיהיו מועדונים נוספים לאיזון נכון ואמיתי של המטרות של ציבור חובבים/אספנים !!

אינטגרציה ותאום בין מועדונים הוגדר כיעד של מועדון החמש בשנת 2011, מה בוצע ומה היו התוצאות ??

 

לעניין חידוש חברות,

קראו בעיון את דבריו של אסף, שבעבר למיטב זכרוני היה מבקר המועדון.

מספר החברים בשנת 2000, ומספר החברים בסוף 2013, הוצג באסיפה הכללית האחרונה. האם לא הגיע הזמן "לבדק בית" או לשינו "רוח המועדון".

מי רוצה להיות חבר במועדון שפוגע בפעילים מתנדבים !!

מי רוצה להיות חבר מועדון שעוסק ב"כיבוש טריטוריות" !!

כמי שגייס למועדון עשרות חברים, כיצד תצרף חברים למועדון שפוגע בפעילים ומתנדבים ??

 

שבת שלום,

 

במקום להמשיך ולחתור תחת המקום, הגיע הזמן כי קברניטי המועדון ישנו את רציונאל החשיבה, יערכו בדק עצמי איך הביאו את מרבית חברי המפגש למצב בו אלו כלל לא חידשו חברותם במועדון,

 

שבת שלום.

 

לכולנו, האספנים והחובבים, זכות ליצור ולפעול לטובת התחביב והעצמה של הפעילויות, במפגש בפעילות התקופתית ובגיבוש החברותא. אין לאף אחד מונופול על התחביב או מקום המפגש.

 

שיהיה שבוע טוב לכולם ושנמשיך לפעול ולהתנדב לטובת העצמת התחביב והחובבים.

להתראות

אמוץ דור

עריכה אחרונה על ידי Amotz

תרבות האספנות ושימור הרכבים היא העיקר, ואין לאיש מונופול על התרבות הזו".

חפשו אותנו גם בפייסבוק - "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

פורסם

אמוץ,

קינתך למעלה היא הקינה הקלאסית של עסקן פגוע אגו שאכלו לו ושתו לו.

יש טענות - פנה לרשם העמותות, למבקר המדינה.

העלבון שלך אינו סיבה מספקת ומוצדקת להרוס את העמותה ולהשאיר את ציבור האספנים ללא גוף מייצג.

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם

ככל שהעמותה כוללת יותר חברים כך השפעתה על קובעי המדיניות רבה יותר. וכן, ישראל היא עדיין מדינה מפגרת בנושא האספנות: תקנות יבוא החלפים המטומטמות המעשירות קומץ יבואנים ולא תורמות דבר לבטיחות, אישורי הרכב המיושן שידוע לכל שהם פיקציה, אי האפשרות ליבא רכב עם הגה ימני (לפני 39 רוב הרכב האנגלי לא יוצר כלל עם הגה שמאלי – ואל תספרו לי כי אישור יבוא של רכב כזה (טרום 39) יציף את המדינה ברכב זול). הצורך בטסט לרכב עתיק לא קיים ברוב המדינות התרבותיות, שלא לדבר על בדיקת החורף המהוללת, ועוד נושאים רבים שמותרים בכל מדינה נאורה ואסורים רק בישראל. לעמותה חזקה יש עדיין הרבה מה לעשות. האינטרס של ציבור האספנים הוא לחזק את העמותה ולהגדיל את מספר חבריה.

לצערי המפגשים ה"בלתי-תלויים" חותרים תחת העמותה, ומעודדים ללא בושה את ציבור האספנים לא להשתייך אליה. אני מתרשם כי המקור לכך הוא אגו פגוע של עסקן זה או אחר ותו לא. אגו גדול של עסקן קטן. שום מפגש, גועש וצפוני ככל שיהיה לא יוכל למלא את מקום העמותה וליצג את האספנים כלפי הרשויות ודעת הקהל.

מפגש "בלתי-תלוי" מפגש "לכולם" אומר לאנשים שהם יכולים להנות מפרי עבודת העמותה בלי לשלם. שבמקום לחזק את העמותה הם יכולים לעמוד בצד ולתת לאחרים להתאמץ עבורם. שהם יכולים לשבת על הענף, לאכול מפריו – ובו בזמן לנסר אותו בנחת.

 

לא יכולתי לנסח זאת טוב יותר (או למען האמת - הניסוח טוב בהרבה ממה שאני הייתי "תורם"...).

ואכן - מטרת "מועדון ה-5" איננה "לחם ושעשועים", אלא התאגדות לטובת האינטרסים של חבריה, ובפועל - גם לטובת ה"טרמפיסטים" הנהנים מהפירות אך אינם מוכנים לתרום את חלקם, לפחות בדמי החבר (הסבירים מאד).

לא פעם נתקלתי בשאלה "מה יצא לי אם אהיה חבר". ועל כך אני עונה - אני שמח להיות ה"פראייר" המוכן לתרום (מעט מדי, לטעמי) גם למען ה"מרוויחים החופשיים".

משום כך הגאווה המופיעה בשרשור זה על ריבוי המשתתפים - במפגשים מסויימים - שאינם חברים, נראית (בעיני..) לפחות כעזות מצח.

עודד

פורסם (נערך)

 

ואכן - מטרת "מועדון ה-5" איננה "לחם ושעשועים", אלא התאגדות לטובת האינטרסים של חבריה, ובפועל - גם לטובת ה"טרמפיסטים" הנהנים מהפירות אך אינם מוכנים לתרום את חלקם, לפחות בדמי החבר (הסבירים מאד).

 

 

שועלים קטנים מחבלים בכרמים, נעלבים, פורשים, רודפים אחרי לחם ושעשועים, נמושות, שמצטרפים לקבוצות אחרות:- אלו הם האחרים !! ולמרבה הפלא והזוועה הם הולכים ומתרבים !!

 

החברים הנשארים, שמעלים כל פעם מחדש בכל דיון עקרוני ולא עקרוני, על נס את תהילת העבר, ומתחממים לאורה, וטופחים זה לזה על השכם, על אילו הישגים של המועדון הם יכולים להצביע, לטובת האספנות (חברים וטרמפיסטים, ואספנים שנשבר להם), בשנה האחרונה ? בשנתיים האחרונות? בארבע השנים האחרונות? (חלפים, צמיגים, חוקים ותקנות טפשיות, בירוקרטייה מתישה ועוד ועוד).

 

כמה נפלא להתחמם ביחד לאורה של מדורת השבט הדועכת, להעלות זכרונות נוסטלגיים מימי הזוהר, להתווכח בלהט על טריטוריה של מפגש, על שלט ועל דגל, על חולצה ועל סמל, מבלי לשים לב שכל זה הופך להיות מרכז קיומו של המועדון, ואת אי העשייה המהותית תולים באותם "האחרים".

עריכה אחרונה על ידי Amotz

תרבות האספנות ושימור הרכבים היא העיקר, ואין לאיש מונופול על התרבות הזו".

חפשו אותנו גם בפייסבוק - "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

פורסם

אבי נוף בן אדם שגורם לקירוב לבבות בקרב האספנים , ותמיד יצר מקום לכולם במיוחד שהיה יושב ראש מועדון החמש .

חבל שאין עוד אנשים כמוהו בהנהלה שלכם , אני משוכנע שהיה מקום לכלום כולל ל״אנטים״ , יושבי הגדר והטרמפיסטים

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
הי

סחטין על הדגל

סוף סוף יצוג נכבד של המועדון

המשיכו כך תמונות יפות

אנשים יפים

 

הדגל והסטנד יפים. גם האנשים (ברובם) יפים.



 

כעת צריך שיגיעו חברים רבים מהמועדון שלך למפגש,

ואז יהיה "סוף סוף ייצוג נכבד של המועדון..."



****************************************************

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
יום שישי ה-13. מה כבר אפשר לצפות?:?

את מפגש השרון אכן יזם אבי נוף.

למפגש מגיעים אספני רכב, חברים של אבי, מועדונים שונים (קורבטים / פייבר קלאב וכו) וגם אורחים מזדמנים.

מטבע הדברים גם למועדון ה-5 יש נציגות שם, וכבכל שבוע, מונף שם גם דגל המועדון, בסמוך ובשלום לדגל של מפגשישרון שיזם אבי.

אין עוררין לדעתי שאת המפגש יזם והקים אבי, מעבר לכך, די ברור שאם אבי וקבוצתו (שאני בגאווה רואה שייכות אליה) תפסיק להגיע, או ״תעבור דירה״ מפגש געש ידעך.

 

אני לא מבין למה תחושת פילוג ומירמור. הלוואי שיתנוססו שם כל שבוע עשרות דגלים של כל מועדון אפשרי (לא כולל מועדונים שחרטו על דגלם חניה באלכסון:shock:על הפסים), וגם אם כל מועדון מרגיש שותפות / בעלות / שייכות למפגש - זו רק בזכות הגרעין שזרע אבי נוף.

 

לענין הכותרת של השרשור: זהו אכן מקום מפגש רשמי של מועדון החמש בגעש, שמתקיים בסמיכות ובחברות טובה למפגש שהקים, יזם וממשיך לתפעל אבי נוף.

כשאני נמצא שם בין חבריי, ממש לא משנה לי שייכות מועדונית כזו או אחרת (כל עוד מכבדים אותי בקאבוקים).

 

אמן כן יהי רצון, הלוואי שיתנוססו בגעש כל דגלי מועדוני הרכבים.

זה יהיה באמת מרנין.



 

 

הבעיה אינה הדגל, (שאגב לא מונף שם כל שבוע, אלא בעיקר בחודש האחרון עקב החלטת ה-5)



אלא הניסיון של ה-5 לנכס את המפגש לעצמו ולחבריו בלבד,

מבלי להבין שהוא שייך לכולם. וממש, אבל ממש, לא שלו.



תבוא היום? הקבוקים עלי

:-)

****************************************************

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
מועדון חמש חזק נותן כח ונוכחות לנושא רכבי האספנות בישראל.

קל מאוד לשבור קשה יותר לתקן.

אין סתירה בין חברויות ומפגשים מקומיים לבין מועדון החמש.

השבר הוא כשמתנהלת הסתה ישירה ובוטה נגד המועדון וחידוש חברות תוך התגאות ב"לחם ושעשועים" והתקפות בלתי נלאות על מועדון החמש.

אבל כנראה שאנשים מתפתים יותר מ"לחם ושעשעים" מאשר להיות חברים באירגון חזק שמנסה לשפר את מצב האספנים בישראל.

 

להזכירכם, אבי נבחר ליו"ר והדיח את נחום. אולי נחום לא היה מאושר מכך אבל הוא נשאר חבר פעיל ושנה לאחר מכן התהפכו היוצרות ונחום נבחר. אבי לא קיבל זאת ובחר לפרוש, בניגוד לנחום ששנה לפני כן קיבל את אבי כיו"ר ולא ברח מהתמודדות שנה לאחר מכן.

מאחודים נהיה חזקים.

שבוע טוב

 

 

שלמה שלום

נראה לי כי בשגגה כתבת מעט עובדות, ומעט השערות ,שאינן נכונות.



האם יש הסתה במפגש השרון כנגד מועדון החמש? ממש לא!

האם השפעתי אי פעם על מישהו להפסיק חברותו? ממש לא!

 

ולענין השני שכתבת -



לא פרשתי כשנחום נבחר, נשארתי חבר ב-5 עוד כשנה וחצי.



לכן, ההאשמה שלך של 'העלבות לכאורה' אינה נכונה.

 

כאשר קברניטים מסויימים עשו ככל שיש ביכולתם לגרום לי להרגיש שזה לא המקום שלי כחבר,



כאשר הצרו את צעדי בכל מובן, החל מרצונם להכתיב לי איזו חולצה ללבוש במפגש, באיזה צבע וכו',



הורדת הצילום והראיון שנערכו איתי מהסרט שהופק לכבוד 25 שנות המועדון,

והמשך בהאשמת שווא באסיפה הכללית על ידי חברים בכירים בהנהלה, בפני למעלה מאה חברים נוכחים, על כך שיש חוסר של 20,000 ש"ח בקופת המועדון בתקופת כהונתי,



(והגם שלאחר מכן נוכחו כי טעו, ולמעשה היה עודף של 20,000 ולא חוסר... ההתנצלות שהיתה אמורה להגיע, ואשר הובטחה, נשכחה משום מה).

במצב כזה, אין תימה שאין ברצוני להישאר חבר.



 

עזבתי כי לי אישית לא היה לי טוב ונעים במועדון. והרי מטרת התחביב היא לגרום הנאה ולא סבל.



לא עזבתי עקב היעלבות, אגו ושאר רעיונות דומים.



 

 

למרות זאת - לא השפעתי על חברים לנטוש, דבר שלכאורה היה בהישג יד, חשבתי שזה ענין שלי, לי לא טוב ולא לאחרים. עודדתי אותם להישאר. ולא תשמע דבר שונה מאף אחד במפגש השרון!



לצערי, ולמרות התראות חוזרות ונשנות מידי פעם, המועדון לא למד,



יחסי האנוש לכאלו שמתנגדים לדעת 'מנהיגיו' אינם מהמשופרים לכאורה, וחבל.

בשינוי יחס היה יכול להגביר כוחו במקום לדשדש שנים עם אותו מספר חברים פחות או יותר.



ואני בהחלט מסכים עם מילותיך הראשונות "מועדון חזק נותן כח ונוכחות לנושא רכבי האספנות בישראל".



אבל לטנגו צריך לפחות שניים, ולא גוף אחד מתנשא, שחושב שהוא גם המחליט מי ירקוד איתו...



 

שבת ושלום

אבי

 

****************************************************

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם (נערך)

אני אמנם אספן קטן מאד – אך למכוניות ישנות נמשכתי מילדות, וברשותי מה שנקרא כיום מכונית אספנות קרוב ליובל שנים – ואי לכך אני כנראה בין האספנים הוותיקים בארץ. הדבר העיקרי שהיה איכפת לי כל השנים הרבות הללו הוא שהמכונית תהיה מכונית חיה, כלומר שתהיה כשירה, ושיהיה מותר לה לנוע בדרכים. תצוגות, מפגשים, חיי חברה ממוקדי רכב לא עמדו מעולם בראש מעייני ולא עבורם החזקתי במכונית. אבל בראשית שנות השמונים נפוצה הידיעה כי משרד התחבורה זומם להוריד מהכביש מכוניות ישנות, שגילן מעל 19 שנה. נחרדתי. כעסתי, אבל לא ידעתי מה לעשות. חשבתי שאני לבד. ואז התברר לי כי מתארגנת קבוצה, שקוראת לעצמה 'מועדון החמש' המתכוונת להאבק כנגד הגזירה. הצטרפתי. הקבוצה הפכה לעמותה והצליחה להביא את דבר האספנים לשלטונות ולהעביר את רוע הגזירה. כך נולדו המושג "רכב אספנות" והתקנות הממסדות אותו. בזכות מועדון החמש יש בכלל רכבי אספנות בארץ, ולכן גם בעלי רכבי אספנות שיכולים להיפגש, לשתות יחד בירה ולצלם אחד את השני.

ככל שהעמותה כוללת יותר חברים כך השפעתה על קובעי המדיניות רבה יותר. וכן, ישראל היא עדיין מדינה מפגרת בנושא האספנות: תקנות יבוא החלפים המטומטמות המעשירות קומץ יבואנים ולא תורמות דבר לבטיחות, אישורי הרכב המיושן שידוע לכל שהם פיקציה, אי האפשרות ליבא רכב עם הגה ימני (לפני 39 רוב הרכב האנגלי לא יוצר כלל עם הגה שמאלי – ואל תספרו לי כי אישור יבוא של רכב כזה (טרום 39) יציף את המדינה ברכב זול). הצורך בטסט לרכב עתיק לא קיים ברוב המדינות התרבותיות, שלא לדבר על בדיקת החורף המהוללת, ועוד נושאים רבים שמותרים בכל מדינה נאורה ואסורים רק בישראל. לעמותה חזקה יש עדיין הרבה מה לעשות. האינטרס של ציבור האספנים הוא לחזק את העמותה ולהגדיל את מספר חבריה.

לצערי המפגשים ה"בלתי-תלויים" חותרים תחת העמותה, ומעודדים ללא בושה את ציבור האספנים לא להשתייך אליה. אני מתרשם כי המקור לכך הוא אגו פגוע של עסקן זה או אחר ותו לא. אגו גדול של עסקן קטן. שום מפגש, גועש וצפוני ככל שיהיה לא יוכל למלא את מקום העמותה וליצג את האספנים כלפי הרשויות ודעת הקהל.

מפגש "בלתי-תלוי" מפגש "לכולם" אומר לאנשים שהם יכולים להנות מפרי עבודת העמותה בלי לשלם. שבמקום לחזק את העמותה הם יכולים לעמוד בצד ולתת לאחרים להתאמץ עבורם. שהם יכולים לשבת על הענף, לאכול מפריו – ובו בזמן לנסר אותו בנחת.

 

שלום ישראל

 

כתיבתך מרתקת, כתמיד! הסכנה היא, שלעיתים היא נקראת כסיפור יפה.

ויש לזכור - בסיפורים לא תמיד נצמדים לעובדות...

 

ייתכן כי גוף גדול יותר יוכל להשפיע טוב יותר. אך הגוף הוא זה שצריך לגרום לאנשים להתחבר אליו.



זו חובה שלו ולא של האנשים האחרים.

צר לי, אך איני בטוח שמטרת מובילי מועדונך רואה את ראייתך עין בעין.



נוסף לכך, מנית אין ספור דברים שיש לעשות בתחום, ואני מסכים איתך!



אז איפוא המועדון באותה העשייה? למה הדברים לא נעשים?

בגלל 30 אנשים שבאים לגעש ולא חברים באותו מועדון גדול?

 

ייטב למועדון שיעסוק במטרות הנעלות הנ"ל ולא יתעסק עם צבע החולצה שאני לובש, עם השלט שאני שם וכד'.

ובכלל, מי שמו?



 

והרי לך השקפה נוספת.



ייתכן כי דווקא טוב שיהיו מועדונים אחדים ולא רק אחד, שהרי "קינאת סופרים תרבה חוכמה...",

ובעת הצורך יוכלו המועדונים/האספנים/שאינם אספנים/חובבי המוטריקה וכו' להתאחד אד הוק.

שוב עולה מכתיבתך החוט השזור לכאורה בהתנהלות ה-5 שבעיני אנשים רבים נראה התנשאות/פטרוניות/שתלטנות וכד'.



איני מאשימך על כוונה מלכתחילה, אך בסופו של יום זה מה שמוקרן מהכתוב – וחבל.

 

לגבי "אגו פגוע" שגרם להקמת המפגשים, זו שטות מאין כמוה, או לפחות אי הכרת העובדות לאשורן.



אותם מפגשים אזוריים שהמועדון שלך מתגאה בהם היום וטוען לבעלות עליהם, געש (שהתחיל ברעננה),

נס ציונה (שנאלצתי לקרוא לו בזמנו רחובות) ורופין, נוסדו על ידי, בהתנגדות חזקה של ה-5,

באי הכרה בהם ותוך מאבק בלתי פוסק בי.

רק לאחר שנוכחו להבין שהדבר כלל לא תלוי בהם "הסכימו" שיתקיימו (כאילו שמישהוא שואל אותם).

וראה זה פלא, לימים המפגשים שלהם...

 

הסקת מסקנות שגויה היא מצידך לחשוב שמפגש אזורי "מתחרה" במועדון,

או שמפגש אזורי הוא כזה שיושב על העץ ונהנה בחינם מתשלום חברי החמש.

מפגש אינו מועדון, והגיע הזמן שהדבר יופנם.

מפגש =מפגש. מועדון = מועדון. שני גופים שונים.

 

האם רק "מפגש געש - מפגש בלתי לרכבי אספנות" תלוי מפריע לך?

מה עם מפגש אלפות? מפגש פיאט? מפגש החיפושיות? הווספות? מכוניות השרירים? ועוד ועוד,

כולם בסדר ורק געש לא?

 

תמהני.

 

 

שבת שלום,

אבי נוף

עריכה אחרונה על ידי אבי נוף

****************************************************

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
אבי נוף בן אדם שגורם לקירוב לבבות בקרב האספנים , ותמיד יצר מקום לכולם במיוחד שהיה יושב ראש מועדון החמש .

חבל שאין עוד אנשים כמוהו בהנהלה שלכם , אני משוכנע שהיה מקום לכלום כולל ל״אנטים״ , יושבי הגדר והטרמפיסטים

 

 

וואוו קובי

 

הסמקתי מלוא קרחתי.

 

תודה!

 

שבת שלום,

אבי

****************************************************

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אבי, אני לא רוצה להתייחס לכל דבריך והדברים האחרים שנאמרו על ידי אנשים אחרים. רק אומר שאין כאן "חובה". יש רק חובה אחת וזה להתאגד על מנת להפיק את מירב התועלת מההתאגדות הזאת. לכן אלה שפרשו (ומשום מה בשני מקומות שהאוירה בהם היא בהחלט נגד מועדון החמש וזה התבטא היטב בשירשור) מחלישים את כולנו. אני לא מסכים שיש לפרק את השלם על מנת לאחד שוב את חלקיו. זה נראה לי די אבסורדי.

מכל מקום, השבת לא אוכל להגיע למפגש מסיבה אישית ואני בכלל שוקל אם להמשיך לבוא למקום שאנשיו מגיבים בצורה כזאת.

שבת שלום.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
שלום ישראל

 

לגבי "אגו פגוע" שגרם להקמת המפגשים, זו שטות מאין כמוה, או לפחות אי הכרת העובדות לאשורן.



אותם מפגשים אזוריים שהמועדון שלך מתגאה בהם היום וטוען לבעלות עליהם, געש (שהתחיל ברעננה),

נס ציונה (שנאלצתי לקרוא לו בזמנו רחובות) ורופין, נוסדו על ידי, בהתנגדות חזקה של ה-5,

באי הכרה בהם ותוך מאבק בלתי פוסק בי.

רק לאחר שנוכחו להבין שהדבר כלל לא תלוי בהם "הסכימו" שיתקיימו (כאילו שמישהוא שואל אותם).

וראה זה פלא, לימים המפגשים שלהם...

 

 

 

שבת שלום,

אבי נוף

 

לא כל כך ברור לי מה שכתבת.

מה זה "התנגדות חזקה של החמש ומי "הסכים"?

נבחרת כיו"ר בבחירות דמוקרטיות וגיבשת את נוהל המפגשים שקיבל את אישור הועד כלומר שאתה גרמת לניכוס המפגשים על ידי המועדון. רק לאחר שפרשת מהמועדון החלטת שזה מפגש לא תלוי.

אגב, אין מילים בפי לשבח את הנהלותך בנושא הזה ולמיטב זכרוני לא הייתי חלק ב"התנגדות החזקה" של חברי ועד המועדון שזכותם (וקוצר הראות שלהם) לבוא לידי ביטוי, בדיוק כמו זכותך.

לאחר שפרשת לא שונה הנוהל והוא תקף עד היום

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

×
×
  • תוכן חדש...