Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש ברשותי רכבי סובארו ישנים (לאונה וגאסטי) וכל טסט צריך להחליף 1-3 גומיות. מדובר בהוצאה של מאות שקלים, ממש "מס גומיות".

מנגד יש לי יאריס 2001 ששם כל הגומיות עדיין מקוריות, אז אני תוהה למה בסובארו זה מחזיק שנה במקרה הטוב

וביאריס הם עדיין שלמות אחרי 14 שנים!

האם יש אפשרות להשיג גומיות יותר איכותיות לרכבי סובארו הישנים? (אין מקוריות)

תודה מראש!

פורסם

נסה ליצור קשר עם סובארו ביפן ע"י מייל ושאל אותם .

במקביל נסה גם את אי ביי וצור קשר עם המוכר לגבי מקוריות הגומיות .

לצערי , רב החלפים התחליפיים היום לא שורדים זמן רב .

http://www.ebay.com/itm/SUBARU-LEONE-CV-BOOT-KIT-GAITER-UNIVERSAL-STRETCH-/130309120783?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item1e5707630f&vxp=mtr

פורסם

רוב הלקוחות מחפשים רק זול, וזו התוצאה.

על פי רוב, המוסכים לוקחים "מחיר פיקס" עבור העבודה, ומחפשים לחסוך בעלות הגומיות.

הגומיות תוצרת ארץ איכותיות, הסיניות זבל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם (נערך)

צר לי לחלוק פה במקצת על העונים.. אבל בסובארו (במיוחד הלאונה) ידועה המחלה של ציריות וגומיות ציריה ,ולא משנה ברמה כ"כ גבוהה אם זה מקורי או לא! ברוב הרכבים אכן תמיד עדיף מקורי ומחזיק משמעותית הרבה יותר זמן!

בעל הסובארו ,תתנחם בזה שהוא אחד הרכבים הטובים הזולים והאמניים שהיו אי פעם ,ותשרוד את הוצאת ה"מס גומיות"

עוד טיפ קטן: מנסיון בדגמי הסובארו הנ"ל חשוב מאד להשתדל לא לסובב את ההגה עד הסוף! עדיף עוד כמה סיבובים חצויים ותראה פלאים בנוגע לציריות וגומיות הגה וציריה

עריכה אחרונה על ידי rami.v
פורסם
צר לי לחלוק פה במקצת על העונים.. אבל בסובארו (במיוחד הלאונה) ידועה המחלה של ציריות וגומיות ציריה ,ולא משנה ברמה כ"כ גבוהה אם זה מקורי או לא! ברוב הרכבים אכן תמיד עדיף מקורי ומחזיק משמעותית הרבה יותר זמן!

בעל הסובארו ,תתנחם בזה שהוא אחד הרכבים הטובים הזולים והאמניים שהיו אי פעם ,ותשרוד את הוצאת ה"מס גומיות"

עוד טיפ קטן: מנסיון בדגמי הסובארו הנ"ל חשוב מאד להשתדל לא לסובב את ההגה עד הסוף! עדיף עוד כמה סיבובים חצויים ותראה פלאים בנוגע לציריות וגומיות הגה וציריה

היתה לי סובארו 1988 יד ראשונה . הגומיות והציריות המקוריות החזיקו מעמד 7 שנים .

הגומיות והפעמונים שהורכבו אח"כ היו יכולות לחלום על תקופה כזו .

שנה שנתיים וזהו .

פורסם

בחיפוש בחניות חלפים בפ"ת ,כולם מחזיקות רק סיניות.

מישהו יודע איפה יש גומיות תוצרת הארץ או תוצרת חו"ל שיותר איכותיות מהסיניות הזבל?

תודה.

פורסם

לך לשחמון .

הוא נמצא ברחוב מבצע קדש 21 בפ"ת .

דבר עם טל שיזמין לך מה שאתה צריך .

בנוסף , במחסן החלפים של סוזוקי ברחוב איינשטיין יש גומיה שעולה שם 50 שקל .

היא נראית ומרגישה איכותית רק שעליך לבדוק שהיא מתאימה לך .

פורסם
לך לשחמון .

הוא נמצא ברחוב מבצע קדש 21 בפ"ת .

דבר עם טל שיזמין לך מה שאתה צריך .

בנוסף , במחסן החלפים של סוזוקי ברחוב איינשטיין יש גומיה שעולה שם 50 שקל .

היא נראית ומרגישה איכותית רק שעליך לבדוק שהיא מתאימה לך .

תודה אייל

פורסם

אאל"ט, יש גומיות מגומי שלא מחזיקות הרבה זמן, ויש "גומיות" מסיליקון ששורדות יפה מאד.

לא יודע איפה להשיג.

דני

פורסם

בזמנו קניתי גומיות מקוריות במוסך של רשת היבואן, והמוסך הקבוע שלי התקין אותם.

זה עלה יותר, אבל חסך כמה החלפות והיה כדאי

יהודה

• תוכן חדש...