Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב ,

חדש בפורום הנ"ל ,

חיפשתי באינטרנט פורום הנוגע למשאיות אך לא מצאתי .

מקווה שאוכל מפורום זה לקבל עזרה .

תקציב עד 50.000 ש"ח מחפש משאית אמינה (בדגש על אמינות )

לעבודת חלוקה לילית עירונית , ממוצע ק"מ יומי = 120 ק"מ ..

מטען ברובו איננו כבד .. לחמניות לחמים וכו' ..

אשמח להצעות מבורכות לדגמי משאיות אמינות ..

ע"פ ניסיונם של נהגים, אנשי מוסך וכו' .

כמו גם אזהרות מאיזה דגמי משאיות עלי להישמר .. ולהתרחק ..

כמו שהבנתם , חדש בתחום הנ"ל ואינני מבין כלום בנושא .

רב תודות לעוזרים ,

פורסם

איסוזו נחשבות לסוסי עבודה אבל סובלות מטורבו רגיש שמחזיר נשמתו לאלילי הטורבו בסביבות ה 300K ק"מ. המינוס זה המחיר הגבוה שלהן כמשומשות.

די בעייה למצוא רכב עבודה בתקציב הזה שיהיה במצב טוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תודה על תשובתך ,

אמרו לי להתרחק מאיסוזו 6200 .. ולחסוך מעצמי מוסכים ועצבים .. יודע משהו ? יכול להרחיב ???

מודה לך

פורסם

בעברי אני נהג משאית, אז חשוב מאוד שתדע מה המשקלים והנפחים שאתה מעוניין להעביר.

לדברים גדולים וכבדים, אתה צריך משאית של 15 טון, אבל להסתובב איתה בעיר זה בילתי אפשרי שלא לדבר על כך שאתה חוסם נתיב בעת פריקה.

ישנן משאיות במשקל עד 7 טון.

פעם המשאיות שהיו, רק איסוזו במקרה הטוב, אבל היום הסיפור שונה והמגוון הרבה יותר גדול.

אישית, אני אוהב משאיות של מרצדס, הן אמינות, חזקות, עמידות ובעיקר נוחות ויש להן רדיוס נוח בסיבובים, הטעינה נוחה.

יש לך אפשרות של משאיות Atego עד 7 טון שאפשר להוסיף רמפה הידראולית וגם לגוון בכך שהקירות הצדדים של יכולות להיות מברזנט ואז להיפתח לטעינה נוחה ומהירה בעזרת מלגזה.

עוד משאית מעולה, זה דגם הספרינטר של מרצדס, החיסרון שאין לך אפשרות לבחור איזה סוג קירות יהיו בצד, רק פח ודלתות נגררות בצד אחד או בשני הצדדים ומאחורה 2 דלתות נפתחות, גם עליהם ניתן להרכיב רמפה הידראולית.

אישית, יצא לי לעשות מלא קילומטראז' על ה- Atego ולא יצא לי להתקל בבעיות איתם.

יש משאיות של חברת MAN, גם הן אמינות וגם אותן יש עד 7 טון ומעלה, כמובן.

מבחינת נוחות נהיגה ונסיעה, לא היה לי נוח ה-MAN, הרגשתי צפוף, המושב לא היה לי נוח והמשאית גם די איטית (אפילו שמהירות זה לא דבר חשוב במקרה הזה).

הזולות הן המשאיות של מיצובישי, איסוזו ועוד... הן סוסי עבודה בהחלט, אבל אני מאמין שכל המשאיות הן סוסי עבודה, זה לא רכב פרטי, זה רכב שנוהג לעבוד, לעבוד קשה, בשטחים, מצבים ומקרים שרכב פרטי לא מגיע.

יש גם רנו מאסטר, עד 7 טון, אבל לא יצא לי לנהוג עלייה.

עוד שאלות? :)

פרנקופיל מושבע!

פורסם

תודה לך , מודה לך על ההשקעה וההסבר המפורט ,

יש סיכוי שיודע משהו לגבי איסוזו 6200 ? למה זו איננה מומלצת ?

יש אופציה טובה לרכישה של הדגם הזה המתאים לתקציב שלי .. אבל .....

בנוסף - היה ומכיר מגרש משאיות אמין אשמח לפרטים ...

כל טוב ושוב תודה !

פורסם

בבעלותי הפרטית מאןtgl עם260000 קמ שכרגע אני מוכר עקב קניית משאית קטנה יותר.

זה המאן הרביעי שלי והדגם הנל הפגין אמינות מופתית,למעט מדחס מזגן ואלטרנטור,בוצעו ברכב טיפולים שוטפים בלבד,הרכב רובוטי,מעולם לא טיפלו בגיר,חייב לציין שהגיר איטי בפעולתו,לעיתים חובט אך בגדול עשה את העבודה.

הרכב מאובזר בנדיבות,כל המראות חשמליות, בקרת שיוט, מגביל מהירות, בקרת אקלים, מושב נהג פנאומטי מפנק ובעל חימום.

מבחינת נהיגה ואבזור, אין מה להשוות לאיסוזו/דאף.מומלץ בחום.

על הרכב ארגז קרור ויחידת קרור נפרדת.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• תוכן חדש...