Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ונדליזם על רקע לאומני?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הגעתי לרכב בסופר וגיליתי איקס על דגל ישראל בלוחית הרישוי שלי.

אין לי מושג מי עשה את זה ואיפה אבל אני מאחל לבן אדם הזה רק ״טוב״.

u7edu3av.jpg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

שיהיו בריאים אנשים, משעמם להם?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

לפחות לא השחיטו את הרכב.

מחכה ליום שיכניסו חוקי ענישה כבדים למי שלא מכבד את הלאום ואת המדינה, לצערינו רואים כאלה כל יום.

ועוד יותר גרוע שבמדינה שלנו מקפחים ועושים אפליות לטובת החמולות האלה.

תנסה לשחזר את הדגל או לצבוע הכל בכחול (שיחשבו שזה פאק בלוחית), באסה ליסוע עם זה ככה.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

לפני שבועיים חניתי את הרכב ליסינג שלי בשוק טירה עם דגל ישראל על החלון,

שחזרתי הדגל היה שבור ושרטו את הרכב... מה תגיד על זה?

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טיפה בנזין או אציטון ימחק לך את האיקס, רק תיזהר שלא יגע על בצבע של הרכב.

סתם שאלה, זה חובה שיהיה סימון המדינה והדגל על לוחית הרישוי?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תנסה לשחזר את הדגל או לצבוע הכל בכחול (שיחשבו שזה פאק בלוחית), באסה ליסוע עם זה ככה.

הורדתי את זה במקום עם נוזל לניקוי חלונות,בחיים לא הייתי נוסע ככה.

לפני שבועיים חניתי את הרכב ליסינג שלי בשוק טירה עם דגל ישראל על החלון,

שחזרתי הדגל היה שבור ושרטו את הרכב... מה תגיד על זה?

לא אמרת כלום,טירה...

אני חניתי ליד המכללה שלי בעמק הירדן,סתם באמצע החניה ללא שום הפרעה לאף אחד.

אני מחכה שחברים שלי עם רכבים יחזירו לי תשובה אם גם להם ציירו איקס.

טיפה בנזין או אציטון ימחק לך את האיקס, רק תיזהר שלא יגע על בצבע של הרכב.

סתם שאלה, זה חובה שיהיה סימון המדינה והדגל על לוחית הרישוי?

הורדתי תודה.

לדעתי אפשר לבקש מספר ללא דגל.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

יש אנשים שחייבים למצוא עיסוקים בחיים. עבודה שנייה, תחביב, משהו. כזה שעמום לא ראיתי בחיים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

האנשים שמסמנים X על דגל המדינה, משמע רוצים שהמדינה תימחק וזה מקביל לשריפת הדגל - דינם למצוא עיסוק מחוץ לגבולותינו.

בהחלט על רקע לאומני, אין שום סיבה אחרת.

פורסם

לא אמרת כלום,טירה...

אני חניתי ליד המכללה שלי בעמק הירדן,סתם באמצע החניה ללא שום הפרעה לאף אחד.

אני מחכה שחברים שלי עם רכבים יחזירו לי תשובה אם גם להם ציירו איקס.

כנראה שלא שמת לב עדיין שאתה המיעוט איפה שאתה לומד :?

פורסם

אין לי שום אינטרקציה איתם,אני לומד במבנים שנבנו במיוחד לפרוייקט שלי מול למכללה והרכב עומד ליד צמח תעשיות ולא בחניית המכללה.

בקיצור אין שום סיבה לפגוע לי ברכב בכל צורה,גם החניה שלי הייתה מושלמת...חניתי כמו ישר כמו פלס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...