Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מדובר בקיה סראטו שנת 2009, מנוע 1.6 עם 45,000 ק"מ.

אני מכניס את הרכב לטיפול פעם בשנה בלי קשר לקילומטרז'.

על פי ספר הרכב יש צורף להחליף נוזל קירור לאחר חמש שנים. הרכב לא מראה שום סימני התחממות.

מה דעתכם, להחליף או לא להחליף?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

לדעתי העלות היא ממש זניחה לעומת הנזק שעלול להגרם מנוזל שכבר לא יעיל.

דוגמא אישית שלי היא שכל 5 שנים החלפתי נוזל קירור לאיכותי שמתאים לרכב.

משאב עדיין תקינה ומקורית ( רכב בן 12 ) ואין כל סימני התחממות בכלל או אפילו סתימות ברדיאטור.

זה החישוב שלי. כמה יעלה רדיאטור ומשאבה לעומת הנוזל.

טועה?

פורסם

אני אפילו הייתי מגדיל ומחליף גם את הטרמוסטט (כמובן באחד מקורי), שהמוסך יתן מבט בצינורות הגומי ובמערכת הקירור בנוסף, לא יכול להזיק.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

לפני שאתה מחליף שאל באיזה נוזל משתמשים במוסך, לדעתי עדיף נוזל מקורי בן 5 שנים ולא נוזל קירור עלום-שם כלשהו.

• ספונסר פורום
פורסם

אם זה מופיע בהוראות היצרן אז להחליף. נוזל קירור לא עולה יותר מידי כסף וחבל להסתכן. אם אתה חושש מאיכות נוזל הקירור שישימו לך במוסך (למרות שאין סיבה לחשוש, זה שהוא לא ממותג נחשב לא אומר שהוא פחות טוב.) קנה נוזל קירור בעצמך ובקש שיחליפו לך.

פורסם

תודה לכם. את החומרים אני קונה בעצמי, שמן, פילטרים, וכו'. ככה אני עושה מאז שהפסקתי לטפל במורשה בסוף האחריות.

מה שאני חושש ממנו זה עבודה רשלנית. מכאן מתחילות הבעיות.

פורסם

וודא שהנוזל שאתה רוכש מתאים לתקן הנדרש ברכבך, אחרת אתה עלול לגרום יותר נזק מתועלת.

העלות של נוזל מתאים (גם אם מקורי) זניחה על-פני תקופה של 5 שנים, כך שזה לא ירתיע אותך.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
תודה לכם. את החומרים אני קונה בעצמי, שמן, פילטרים, וכו'. ככה אני עושה מאז שהפסקתי לטפל במורשה בסוף האחריות.

מה שאני חושש ממנו זה עבודה רשלנית. מכאן מתחילות הבעיות.

למה יש לך ניסיון רע עם המוסך המורשה ?

גם להחליף נוזל קירור צריך לדעת אחרת אתה עלול למצוא את עצמך עם אוויר כלוא במערכת הקירור.

איזה כייף לי :)

פורסם

אין לי ניסיון רע עם המורשה, רק שבדרך כלל המורשה עובד עם החומרים שלו ולא נותן להביא שמן, פילטרים וכו' "מהבית".

למי שמעדיף להביא בעצמו, המורשה הוא לא אופציה.

• תוכן חדש...