Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוצא לי להשתמש לא מעט בגזייה שטוחה (כיריים) בסגנון הזה:

portable_stove.jpg

ומיכל גז כזה (220 גרם):

2699x634453790048885000_L.jpg

יוצא לי לרכוש לא מעט כאלה כל שנה, וכל אחד עולה 14-15 ש"ח.

האם יש פתרון זול יותר או מקום זול לרכוש אותם?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

באופן מדהים - מחירי הגז במוצרים כאלו עולים בלי הפסקה - וזה שמצאנו גז - ממש לא משנה לאף אחד.

לי יש לגריל בלון גז 7.5 ק"ג. פעם (לפני כ-3 שנים) מילוי היה עולה 60-70 ש"ח. מאז כל פעם המחיר עלה קצת... בכמה שקלים.

פעם אחרונה (השבוע) - 130 ש"ח.

בפעם הבאה יהיה 132... אח"כ 137... בקיצור - אין לזה סוף. מעצבן ואיכשהו עובר לכולנו מתחת לראדר

פורסם
יש מקומות שמוכרים מארז של רביעייה ב-48 (12 לאחד). אבל לא ניראה לי שתמצא הרבה יותר זול מזה.

אני יודע על 60 ש"ח באייס או הום-סנטר כך ש 48 זה זול.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אדון לוגאסי - ראה הוזהרת.

נכנסת גם למפה שלי. :-D

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

"בקניון"- אהבתי את המרכאות, לא בדיוק קניון, יותר הוגן לקרוא לזה מרכז מסחרי.

אז נכון, אני נמצא בפנים, אדון מדואל נמצא כמה רחובות ממני.

פורסם
אני יודע על 60 ש"ח באייס או הום-סנטר כך ש 48 זה זול.

איתמר

הייתי בהום סנטר , אמרו שלא מוכרים את המיכלים האלו משום שאין להם אישור למכור מוצרי גז.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...