Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי השבוע בטסט ב[ השם נמחק על ידי ההנהלה לאור חוקי לשון הרע. אין במחיקה זו כדי לאשר או לדחות מה מטענות פותח השרשור. כל עוד ללא הוכחות חד משמעיות שחור על גבי לבן ו/או בוידאו, אין אפשרות בפרסום רע על מקומות ו/או אנשים] , שלאחר מכן התברר לי שהוא ידוע לשמצה, וכך היה:

נכנסתי למסלול, הבחור עושה סיבוב מסביב לאוטו, מכניס לאגזוז את מה שצריך, מתעסק עם המחשב, ואחרי כמה שניות אומר לי תמשיך הלאה ורושם בדף מה שרושם.

עכשיו לי היה מוזר הוא לא אמר לי ללחוץ גז אבל לא לא ידעתי מה הוא עשה וחשבתי שניתן לבדוק גם ככה,

המשכתי במסלול, ובבור נכשלתי על איזושהי נזילה, בסוף נותנים לי את הטופס ותיגש למשרד, שם מוציאים לי דף, ונכשלתי בזיהום אוויר.

ועוד היה רשום שם שאין לי אפוד זוהר ומשולש אזהרה, ושפנסי הבלימה לא תקינים. עכשיו מה שהכעיס אותי, זה שלפני כן הלכתי לקנות במיוחד אפוד זוהר, ומשולש היה לי, והפנסים היו תקינים, הלכתי לצעוק על הבודק, הוא אומר לי זה הבעיה שלך? תטפל בשאר וזה בסדר.

היום עליתי על זה שגם בבדיקה של הזיהום אוויר הכשילו אותי על סתם כי הוא לא בדק.

חבר אצר לי שאמור להיות רשום בדף כמה סל"ד היה בבדיקה, ורשום שם סל"ד גבוה - מדוד - 2841, ויש לי חבר שהיה איתי שיכול להעיד שהוא כלל לא בדק ולא נגעתי בגז.

הערך שנכשלתי עליו היה CO בסל"ד גבוה שנמדד 1.224, (בנמוך רשום שנמדד סל"ד 762, וCO 0.001. לעומת 1.224 לסל"ד 2841 נראה לא הגיוני...)

מה לעשות?

גילוי נאות: במכון הזה כולם לוקחים שוחד! מידיעה! תשלם ותעבור בלי בעיה.

פורסם

תכלס,אין לך הוכחות כדי להפיל את המכון למרות שאני מאמין לך שאתה צודק.

אין מה לעשות פשוט תבלע את הרוק ותחליף מכון.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
הייתי השבוע בטסט ב[ נמחק ] שלאחר מכן התברר לי שהוא ידוע לשמצה, וכך היה:

נכנסתי למסלול, הבחור עושה סיבוב מסביב לאוטו, מכניס לאגזוז את מה שצריך, מתעסק עם המחשב, ואחרי כמה שניות אומר לי תמשיך הלאה ורושם בדף מה שרושם.

עכשיו לי היה מוזר הוא לא אמר לי ללחוץ גז אבל לא לא ידעתי מה הוא עשה וחשבתי שניתן לבדוק גם ככה,

המשכתי במסלול, ובבור נכשלתי על איזושהי נזילה, בסוף נותנים לי את הטופס ותיגש למשרד, שם מוציאים לי דף, ונכשלתי בזיהום אוויר.

ועוד היה רשום שם שאין לי אפוד זוהר ומשולש אזהרה, ושפנסי הבלימה לא תקינים. עכשיו מה שהכעיס אותי, זה שלפני כן הלכתי לקנות במיוחד אפוד זוהר, ומשולש היה לי, והפנסים היו תקינים, הלכתי לצעוק על הבודק, הוא אומר לי זה הבעיה שלך? תטפל בשאר וזה בסדר.

היום עליתי על זה שגם בבדיקה של הזיהום אוויר הכשילו אותי על סתם כי הוא לא בדק.

חבר אצר לי שאמור להיות רשום בדף כמה סל"ד היה בבדיקה, ורשום שם סל"ד גבוה - מדוד - 2841, ויש לי חבר שהיה איתי שיכול להעיד שהוא כלל לא בדק ולא נגעתי בגז.

הערך שנכשלתי עליו היה CO בסל"ד גבוה שנמדד 1.224, (בנמוך רשום שנמדד סל"ד 762, וCO 0.001. לעומת 1.224 לסל"ד 2841 נראה לא הגיוני...)

מה לעשות?

גילוי נאות: במכון הזה כולם לוקחים שוחד! מידיעה! תשלם ותעבור בלי בעיה.

תיקון לגילוי נאות, הדבר נכתב במרוצה ושלא יובן שלא כהוגן אבהיר - אין אף מכון שלוקח שוחד, וגם במכון הזה לא לוקחים, בד בבד חלק מהעובדים כן לוקחים וכמובן שאם ייתפסו הם יעופו לבתיהם אבל זה המצב.

ואם מנהל הפורום קורא הודעה זו, אבקש למחוק את השרשור מאחר ואיני רוצה להסתבך בהוצאת דיבה.

וסתם בכללי איך מגיעים למנהלים?

הגיעו אליך. שם העסק נמחק.

פורסם

במקרים כאלו, באמת אין מה לעשות. בולעים את הרוק, עושים אצבע משולשת לכל המכון, הולכים ועושים טסט חוזר במכון אחר שאפשר לסמוך עליו.

אבל אתה ברצינות גורם לי לשקלול לתעד בצילום את הטסט שאני צריך לעשות עוד כמה חודשים.

פורסם
במקרים כאלו, באמת אין מה לעשות. בולעים את הרוק, עושים אצבע משולשת לכל המכון, הולכים ועושים טסט חוזר במכון אחר שאפשר לסמוך עליו.

אבל אתה ברצינות גורם לי לשקלול לתעד בצילום את הטסט שאני צריך לעשות עוד כמה חודשים.

הלוואי והיה אפשר!

צריך לחכות שלושים יום בשביל ללכת למכון אחר, וכבר פג תוקף הרשיון הקודם.

אמרו לי פעם שאפשר להוציא רשיון רכב חדש ממשרד הרישוי וללכת איתו למכון אחר, אבל אני לא בטוח שזה לא נרשם במסופים שבקרתי כבר במכון.

פורסם

וסתם בכללי איך מגיעים למנהלים?

אל תדאג הם כבר יגיעו אלייך :wave:

הערת ההנהלה-- אכן הגיעו ומחקו את השם.. (:

כאשר יש הוכחות חותכות וברורות שחור על גבי לבן ו/או בוידאו, ניתן לשקול אפשרות פרסום בתאם לכללי לשון הרע .

איזה כייף לי :)

פורסם

לך תוציא טופס חדש ולך למכון אחר כך אני עשיתי שבוע שעבר במכון בנס ציונה שהכשיל סתם על כלום אין להם סינכרון בין המכונים

פורסם

[ציטוט מקורי של פותח השרשור נמחק]

גם לי היו הרבה בעיות עם המכון הזה. השיא היה כשהבוחן החליט שאני צריך להחליף מספר כי המספר שלי "לא מחזיר טוב את האור" , עם העין הביונית שלו הוא ראה בדיוק כמה אור מחזיר המספר שלי.

ביקשתי לקבל ליידי את המספר שהוסר מהרכב, הם סרבו. הגשתי תלונה למשרד התחבורה, התייחסו מאד ברצינות והמכון חטף על הראש. מציע לך לעשות כמוני. זה קל ופשוט, להכנה לאתר של משרד התחבורה באינטרנט ולכתוב שם תלונה.

מאז אני לא נכנס לשם יותר.

פורסם

גם לילד שלי הם החליפו מספר בטענה שהוא לא תקין

זאת לאחר ששנה לפני אני החלפתי את אותו מספר. מוסך רישוי לא מומלץ.

רציתי להתלונן בסוף הנחתי לזה.

פורסם

אגב, היום אני מבין שהחלפת מספר זה מכונת כסף למוסך

לכן שאלתי אותם (במקום אחר ברמלה) אם אני מעביר צבע על המספר זה מספיק לעבור הטסט?

תשובתם שכן.

לכן היום לפני שאני לוקח את אחד הרכבים לטסט, אני מעביר צבע על המספר -גם טוש מספיק.

• תוכן חדש...