Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה .

ברשותי פיאט קובו 1.4

לאחרונה נודע לי שבחלק מהקובו החדשים (וגם ברכב ההדגמה של סמל"ת היבואן של פיאט) יש מערכת מולטימדיה.

כמובן שמיד פניתי לסמל"ת לדעת איפה מותקנת המערכת הזאת.

סמל"ת הפנו אותי לגיל קאר .

שוחחתי עם בחור נחמד בשם "מושיקו" שהסביר לי שמערכת המולטימדיה לפיאט קובו ללא ניווט (מערכת שכוללת מצלמת רברס) עולה 3990 ש"ח.

ומערכת מולטימדיה הכוללת ניווט עולה יותר מ 5000 ש"ח.

לא ידעתי שמערכת מולטימדיה לפיאט עשויה מזהב טהור .

אגב אותה מערכת ממש עולה בחו"ל פחות מ 1500 ש"ח, כך שמישהו עושה פה קופה יפה כנראה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

בסכום הזה אתה יכול לקנות דאבל דין מעולה שיהיה פי כמה וכמה יותר טוב מהמע' מולטימדיה שיש לקובו.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

שלום צביקה,

המערכת שמוצעת על ידנו בדגמי הקובו הינה מערכת איכותית שעברה בקרת איכות של מנהל המוצר והמנהל הטכני של סמל"ת , המערכת הינה של חברת JVC יצרנית מערכות שמע ידועה ואיכותית במיוחד הכוללת מצלמת רוורס , מסך מגע צבעוני 6.1" חיבור USB מובנה ותמיכה בIPHONE , חשוב לציין שהמערכת, בניגוד למערכות מחו"ל, הן בתפריט מלא מותאם בעברית ושולטת גם בכפתורי שליטה מההגה (בדגמים המגיעים עם שליטה ).

אפשר לרכוש מערכות בשוק במחיר מוזל אף יותר ממה שציינת שמקורן בחברות מוכרות פחות או במפרט דל יותר. כאשר אנו מציעים התקנות מקומיות לרכבים שלנו המערכות צריכות לעמוד באמות המידה הגבוהות שלנו וכן לאפשר התקנה ואחריות כפי שנותנים לרכב עצמו קרי שלוש שנות אחריות. ובמקרה של דגם הקובו ההתקנה של מערכת מולטימדיה מחייבת גם תושבת ייחודית מותאמת אשר מעלה את מחיר ההתקנה .

אנחנו מקווים שקיבלת מענה ונשמח לעמוד לרשותך בכל זמן.

צוות סמל"ת.

פורסם

סמל"ת - מתקין מקצועי, ויש כמה כאלו בארץ, שעובדים ברמה גבוהה, יוכל להשיג את כל החלקים הרלוונטים, בלי לבצע כל מיני חלטורות, ובמחיר נמוך יותר להתקין מערכת איכותית של מותג נחשב יותר מJVC, עם השליטה מההגה, עם כל האופציות ועם התושבת הרלוונטית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שאלה לסמל"ת, האם למערכת JVC שלכם יש יציאות RCA למגברים?

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

שלום לצוות סמל״ת . כלקוח נאמן שלכם עד היום (הפיאט החמישית שלי) את הרכב הבא לא ארכוש יותר ממכם! מערכת שלכם , טובה ככל שתיהיה אינה מצדיקה את מחירה המופרז והמנותק מהמציאות . הפסדתם לקוח .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

זה מחיר מופרז!

שאח שלי קנה לפני 3 שניים יונדאי IX35

שילם קרוב ל7000 ש"ח על מערכת מולטי של פיוניר 4200 כולל BT וניווט.

פורסם

אני אוהב (אפילו מאוד) את סמל"ת, אבל המחירים האלה מעט גבוהים.

אני הייתי נוקט בשיטת "עשה זאת בעצמך":

1.מסגרת לדאבל דין 40 יורו

http://www.ebay.it/itm/MASCHERINA-AUTORADIO-CITROEN-NEMO-FIAT-FIORINO-FIAT-QUBO-PEUGEOUT-BIPPER-/280899093898?pt=Monitor_Caricatori_ed_Accessori&hash=item4166e4058a&_uhb=1

2.מתאם לחיבור השליטה מההגה דורש מעט מחקר באיי ביי איטליה ובריטניה. אני רכשתי בזמנו מתאם כזה לפונטו שלי, עלה סביב ה200 ש"ח, עובד נהדר.

3.בחר דאבל דין בכל תקציב שתרצה שמציע את הפיצ'רים שאתה מעוניין בהם, אני פחות בקיא במחירים אבל לדעתי 2500-3000 ש"ח יסדרו לך אחלה מכשיר. הJVC המוצע הוא טוב, אבל לא חסרים מתחרים טובים שאף מתעלים עליו כולל כאלה עם תפריטים בעברית.

4.שלם 100-200 ש"ח התקנה.

5. הופ חסכת 1500-2000 שקל.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

סה"כ המחיר טיפה יקר.

חשוב לוודא שיש למכשיר מירור לינק (הצגה של המארטפון ע"ג המכשיר), ככה ניתן להשתמש בוויז ובעוד אפליקת מהמסך הגדול.

בלי הפונקציה הזו אין הצדקה לשום דאבל דין לדעתי.

לדעתי לך על אפטר מרקט ומתאם מאיביי.

זה למשל דגם חדש לגמרי, הדגמים משנה שעברה עוד יותר זולים ועם אותם הפונקציות

http://www.ebay.com/itm/New-PIONEER-AVH-4000NEX-7-Touchscreen-DVD-Bluetooth-AppRadio-USB-MirrorLink-/171272187931?pt=US_Video_In_Dash_Units_w_o_GPS&hash=item27e09e301b

SCANSPEAK

• תוכן חדש...