Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקנות הFIA שונו ומעכשיו במקום מנוע אטמוספרי עם 8 צילנדרים בנפח 2400 סמ"ק שיכולים להגיע ל15 אלף סל"ד אנחנו נקשיב למנוע אחר ,

מנוע 6 צילנדרים בנפח 1600 סמ"ק עם טורבו שמגיע עד 12 אלף סל"ד ושיתוף של מנוע חשמלי.

התוצאה אנמית ביותר ומאכזבת.

בתור מי שביקר בפורמולה בסינגפור הצליל הקודם (V8 ) היה זעקני ומרעיד את הגוף , ריגוש אמיתי מצליל מנוע.

אני זוכר שהייתי מחוץ למסלול היה אפשר לשמוע את המנועים ברחובות מקבילים , זה נשמע כמו קן צרעות ענקי ובקטע טוב כמובן :)

עכשיו במנוע החדש זה נשמע עדיין טוב , אבל ה-ר-ב-ה פחות מרגש ונשמע משעמם ביחס למנוע הקודם.

מה דעתכם על הצליל החדש?

פורסם

מצד אחד אני מתחבר למה שאתה כותב, גם אני אהבתי את צרחות מנועי הפורמולה 1 ועכשיו זה נשמע קצת סולידי מדי.

מצד שני עכשיו גם ילדים יוכלו להנות במירוץ ואפילו להשאר עם עור תוף תקין.

מצד שלישי, אישית אני מוצא את מירוצי הפורמולה 1\3\רנו ושות׳ מאוד משעממים, הם די חסרי אקשן לטעמי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שמעתי את ה-V8 בפורומלה ירושלים וזה מדהים, את ה-V6 לא יצא לי לשמוע עדיין (פיספסתי את המירוץ הראשון)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
מצד שלישי, אישית אני מוצא את מירוצי הפורמולה 1\3\רנו ושות׳ מאוד משעממים, הם די חסרי אקשן לטעמי.

ואני חשבתי שאני היחיד.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
ילדים יכולים להשאר בבית ולראות דורה.

אני משער שאתה רווק או שאני טועה?

בתור אחד שמוטוריקה תופסת מקום חשוב בחיי אני מאוד נהנה לחלוק את התחביב עם הילדים שלי ואחד הדברים שאני מחכה להם השנה זה סדרת המירוצים (3 ימים) במקאו כדי לקחת את הבן שלי לשם.

לא צריך לשכנע אותי שסאונד חזק של מנוע תורם לאוירה, אני נוהג ברכב מאוד מאוד רועש והבן הגדול מאוד אוהב את זה (כולל חברים שלו מהגן שכל פעם באה אלינו איזו אמא ואומרת שהילד שלה רוצה לנסוע ב"מכונית מירוץ" של אבא של ירין.....

אבל הרעש בפורמולה יכול להיות לפעמים בלתי נסבל, מנסר את האוזן ואחרי שעתיים-3 שעות במירוצים כאלה כבר מתחיל להציק.

פורסם

רווק.

בכל אופן , אם נתחיל להתחשב בכל דבר בסוף נשאר עם מכונית על שלט מופעלת עם תא סולארי.

אני מקווה שבמציאות הצליל מרגש הרבה יותר..

פורסם

עונדה עם חור באגזוז נשמעת יותר טוב.

אני לא מבין למה תקנות של זיהום אוויר חלות על רכבי מרוץ, זה לא רכב יום יומי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אאוץ׳, כשמשווים את זה ככה זה ממש מבאס.

עוד לא ראיתי את המירוץ הראשון, אבל לפחות אני מקווה שהשינויים יביאו לקצת יותר אקשן. לא שהעונות האחרונות היו משעממות, אבל יהיה נחמד לראות איך השינויים בעונה הנוכחית ישפיעו.

emotion of motion

פורסם

ראבק, מה מעניין בלראות מירוצי פורמולה????

הם מירוצים כל כך "מונוטוניים" ומשעממים שאפילו עיתון הארץ לעומתם נראה מעניין מאוד.

פורסם

פורמולה 1 צריך להיות שיא הטכנולוגיה והחוקים החדשים הפכו אותם לשיא הטכנולוגיה.

בלי הטכנולוגיות של f1 לא היו מכוניות כמו p1

אייל

פורסם

אני אישית לא מבין מה כזה נהדר ברעש הזעקני שנשמע כמו דבורה באורגזמה. נשעמי לי כאילו רוב הריגוש מגיע מהידיעה של מה בדיוק מפיק את הרעש, לא מהרעש עצמו.

הרעש החדש גם לא מרגש מי יודע מה.

אבל מה אני מבין? אני נוהג ברכב עם מנוע של פן ומתלים של סלינקי. :lol:

• תוכן חדש...