Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סובארו לגאסי מודל 97 , 1800 אוטומטית - נוסעת מצויין .

בתאונת שרשרת שאני לא אשם בה . נמעך הפגוש האחורי לגמרי . ויש גם מעיכה בדלת המטען האחורי .

לפי מוסך הסדר הרכב שווה כ 7500 ש"ח . ולדעת הרכב יושבת כי הנזק יהיה בודעות גבוה יותר מ 60 אחוז מהשווי.

הרכב שרת אותי ונורא חבל לי להשבית אותו כי בכל זאת לא אני אשם בתאונה וזה נפה עליי.

מה אני יכול לעשות ?

פורסם

קיבלת מחיר מחירון על הרכב שבחיים לא ניתן היה למכור במחירון .

קח את הכסף ותוסיף עוד קצת ותקנה לעצמך גרוטאה חדשה יותר(ללא נאמר מתוך רצון להעליב את הרכב)

פורסם

אם נתעלם לרגע מה"שטות" המוחלטת של המגיב מעליי (אני נוסע ברכב ששווה אולי 2 וחצי שקל אבל הוא משרת אותי בדיוק כמו הרכב הקודם שלי שעלה 150K ש"ח), אתה יכול לתקן את הרכב על חשבונך ולתבוע מהביטוח תחת סעיף של "פיצוי כללי".

תעשה חיפוש פה בפורום, היו כבר כמה אנשים שהצליחו לא להשבית את הרכב שלהם ובסופו של דבר לקבל את הכסף מחברת הביטוח.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

55% למיטב ידיעתי. אם הנזק גבולי מעל, שמאי ומוסך מטעמך יכולים לשנמך את הנזק אל מתחת לסף ולבצע תיקון. אחרת, ברגע שהשמאות נכתבת מעל הסף, הרכב מורד מיידית מהכביש. את המחירון (או פחות ממנו, בהתאם ל"הפחתות" שינסו להשחיל לך) תקבל, אם תקבל, בסוף ההתדיינות עם צד ג'.

אם הרכב במצב טוב והנזק קוסמטי בלבד, המסלול הראשון עשוי להיות עדיף עבורך.

:turn-l:
פורסם

עם כל הכבוד למוכנאות יפנית איכותית בשנות ה-90.

פות"ש רושם שנגרם נזק לא קטן לחלק אחורי,זה אומר פחח טוב וצבעיי איכותי יגמרו לו את התקציב.

אתה באמת תשקיע בתיקון של יותר מ-4 אלף על רכב ששווה פחות מ-8 אלף במידה והתקלה לא מכנית ובמידה ויש אפשרות להביא רכב שמיש.

אפשר לקנות את הb4 דגמים ראשונים במחירים האלה מקסימום להוסיף עוד כמה אלפים.

פורסם

להחזיק את 2 הרכבים האחרונים שלי עלה לי בין 30 ל-40 אלף ש"ח בשנה.

את ה"גרוטאה" עולה לי 5K ש"ח בשנה.

גם אם אאלץ לשים מהכיס כמה אלפים כדי לתקן תיקון קוסמטי זה לא בעיה, אני "מחזיר" את העלות תוך כמה חודשים.

הדבר שאתה לא מבין הוא שלמצוא רכב בן עשור ומעלה שטופל כמו שצריך זו משימה בלתי אפשרית. לכן אם הרכב שלך אצלך כבר הרבה זמן ואתה "מכיר" אותו מבחינה מכנית כדאי להשקיע בתיקון הקוסמטי שלו.

הרכב שלי משרת את המשפחה מהיום שיצא מהחברה ואין שום סיכוי בעולם שאני אחליף אותו ברכב משומש אחר (בן 20 שנה) לפי רמת תחזוקת הרכבים של הישראלי הממוצע.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

השאלה היא מה הנזק בדיוק?

האם יש פגיעת שילדה?

אם כן אז לא מומלץ לתקן-במידה ובעתיד תיפגע שוב מאחור הרכב לא יקרוס כמו שתוכנן

פורסם

מאחר ומדובר ברכב סוס עבודה, שגם מזדקן יפה, האופציה של לחפש אחד אחר יכולה להיות רלוונטית. אם הרכב שלך מלוקק כמו חדש - יהיה קשה עד בלתי אפשרי למצוא אחד כזה. אבל אם הרכב שלך במצב ״סביר״ לגילו, כמו כל אלו שרואים על הכבישים (חבוטות מבחוץ אבל נוסעות), אז למצוא אחת אחרת תהיה משימה קלה ועדיפה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הרכב לא מלוקק יותר מידי... , נראה צעיר לגילו :-) , אבל נוסע היטב , טפו טפו ללא תקלות משמעותיות שמפריעות לתפקודו ושכדאי לזרוק אותו.

יכולתי בשקט לסוע איתו עוד 4 שנים .

במידה ומחליטים להשבית אותו האם אני יכל לבקש לפרק חלקים ממנו ? , הרי מי שיקבל אותו מושבת ירוויח יור כסף מהחלקים... , אני מניח שזו תהיה חברת ביטוח ??

פורסם

מציע לךבמידה ויש ג'אנטים או מערכת אודיו איכותית לפרק אותם אם עדין יש אפשרות.

אני לא חושב שיתנו לך להוריד חלקים מכניים מהאוטו

פורסם

קח את ה-3700 שקל שהביטוח יהיה מוכן לתת ואם מדובר על עוד 2000 שקל תוספת כדי לתקן אז תתקן. פחחות לפגוש ברוב המקרים לא בעיה לעשות.

Subaru Impreza 1.6 04

פורסם

האם מישהוא יכוללענות גם על השאלה הבאה ?

ךכב שנסע מצויין ללא כל בעיה , ששוויו הו כ 7500 ש"ח נקלע לתאונה שלא באשמתו . ובגלל חוקי ביטוח יורד מהכביש בחוסר צדק שכזה.

למה אף אחד לא חשב על כך שבעל רכב שלא אשם בתאונה לא אמור להפגע כספית מנזק שנגרם לא באשמתו.

אני לא עשיתי כלום ואני פגע באלפי שקלים עקב נהג צעיר שלא שם לב ובלם מאוחר מדי....

האם יש אפשרות לתבוע את מלוא הנזק מהאשם לתאונה ?

להזכירכם נהג רכב צעיר פגע ברכב אחר שפגע ברכב שלי....

פורסם

כלומר לקבל כסף גם מהביטוח שלך וגם ממנו באופן אישי?

זה שאלה למדור המשפט של הפורום.

אבל מהבנה קצרה של הנושא הביטוח שלך תובע את הביטוח שלו על מנת לשלשם לך 7500.

אתה יכול לתבוע אותו על חבלה גופנית שנגרמה לך עקב התאונה, במידה ויש לך מסמכים של רופא שמעידים על כך.

כואב לשמוע על עוד רכב אמין שיורד מהכביש, היה לי קרוב שתיקן את רכבו ושפך כסף לא קטן כדי להחזיר אותו למוטב ואחרי חודש איזה נהגת מופרעת שבשביל לה חוק מתן זכות קדימה זו המלצה בלבד הרסה מיצובישי ספר לנסר שמישה.

אתה יכול להתנחם בידיעה שכל פעם שצעיר שהרס את רכבך ילך לשלם ביטוח לפחות בשנים הקרובות הוא ישלם קצת יותר מנהג זהיר.

• תוכן חדש...