Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מה שאתם אומרים הוא שכונן SSD שמחליף את הקשיח הרגיל כראשי, יהפוך כל מחשב מעגלה בלי סוסה לרקטה?

מתחדשת*

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

hwgeek, כל המחירים בקישורים שצירפת גבוהים יותר מהמחירים שקיבלתי בהצעת המחיר, למעט המעבד שזול יותר אבל הוא לא מאותה סדרה.

ההתלבטות היחידה היא לגבי ה SSD, שכמו שאמרתי אני עם רגשות מעורבים לגביו, יש לי להחליט עד יום ראשון.

אגב, אם יש ברשותי כונן תקול של WD בן שנה וחצי - מי לוקח עליו אחריות למרות שאין לי חשבונית רכישה או תעודת אחריות? במידה ואקבל כונן חדש או תקין במקומו זה יהיה פתרון מושלם ואוכל לקחת SSD קטן ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אז מה שאתם אומרים הוא שכונן SSD שמחליף את הקשיח הרגיל כראשי, יהפוך כל מחשב מעגלה בלי סוסה לרקטה?

בדיוק. (יעיד על כך המחשב-עגלה שלי :p)

אם יש ברשותי כונן תקול של WD בן שנה וחצי - מי לוקח עליו אחריות למרות שאין לי חשבונית רכישה או תעודת אחריות? במידה ואקבל כונן חדש או תקין במקומו זה יהיה פתרון מושלם ואוכל לקחת SSD קטן ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה.

איתמר

אם רכשת באשראי,אתה יכול להכנס לאתר (או להתקשר לחברת אשראי) ולהדפיס את הרכישה כהוכחת תשלום ולהראות לחנות,יש מצב שלא יעשו יותר מדי בעיות וישלחו את הדיסק למימוש אחריות.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
hwgeek, כל המחירים בקישורים שצירפת גבוהים יותר מהמחירים שקיבלתי בהצעת המחיר, למעט המעבד שזול יותר אבל הוא לא מאותה סדרה.

ההתלבטות היחידה היא לגבי ה SSD, שכמו שאמרתי אני עם רגשות מעורבים לגביו, יש לי להחליט עד יום ראשון.

אגב, אם יש ברשותי כונן תקול של WD בן שנה וחצי - מי לוקח עליו אחריות למרות שאין לי חשבונית רכישה או תעודת אחריות? במידה ואקבל כונן חדש או תקין במקומו זה יהיה פתרון מושלם ואוכל לקחת SSD קטן ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה.

איתמר

המחירים גבוהים כי המוצרים שונים ובכוונה, הלוח תומך HDMI שזה תמיד שימושי, הזיכרון טוב יותר, הHDD מומלץ יותר לעומת הטושיבה, ואת המעבד בכוונה שמתי כי הוא גם אוברקיל לדרישות לשנים הקרובות.

תנסה להשיג את החלקים הנ"ל מהחנות מימנה קיבלת את ההצעה ותיתחדש!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

ועבור SSD שצריך רק להפעיל את המחשב (מע' הפעלה ונספחים) מה הנפח המינימלי הנדרש?

מתחדשת*

פורסם (נערך)
3. מאחר ואני לא הולך לשים כרטיס מסך חיצוני, איך אוכל להיות בטוח שלוח האם מספיק חזק כדי להראות סרטי HD ללא גמגומים? המחשב הנוכחי לא מצליח להריץ סרטי HD של יוטיוב ברזולוציה של 1080 למרות כרטיס מסך GS8400 עם 256 או 512 זכרון.

אצלי מורכב בבית מחשב עם מעבד 3570K ועם 16GB זיכרון וגם SSD למערכת ההפעלה ומספר תוכנות.

אני לא משחק, אבל אני חייב לציין שה-HD4000 של אינטל מעולה ומריץ הכל (המשחק Counter-Strike: Source רץ חלק).

רכיבי מחשב אני ממליץ לקנות ב-RSM אם חשוב לך שירות טוב, גם המחירים טובים כמובן.

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
תודה לכל מי שהגיב והמליץ בפרטי.

לגבי ה SSD, נכון, זה כונן מהיר מאוד אבל מיותר בעליל. למעט הקיצור המשמעותי בעת עליית ה windows אין לו שום יתרון בשימוש הבסיסי שמיועד לו, ובנוסף בגלל הנפח הומגבל שלו (בגלל מגבלת התקציב) אני אאלץ להוסיף HD נוסף וזה רק מייקר את העסק. אם כבר SSD אז למחשב הראשי והחזק, וזה אכן יבוא במוקדם או במאוחר.

קיבלתי את הצעת המחיר הבאה, יש למישהו הסתייגות או הערות?

איתמר

הלוח סבבה, אבל כבר הייתי מחפש דגם שיש לו USB3 HEADER קדמי, גם אם המארז הנוכחי שלך לא תומך, בעתיד הוא יתמוך וזה נחמד שאפשר לחבר USB3 מקדימה.

את הזכרון תחליף לחברה אחרת, kingston תמיד עושים את העבודה, את הכונן של טושיבה אני מוכר הרבה מאד בגרסאת ה500 גיגה שלו כי הוא בעל 32 מגה זכרון מטמון לעומת 16 של המתחרים - בגרסאת ה1tb העניין הוא בדיוק הפוך - למתחרים יש 64 מגה, ממליץ להחליף לWD BLUE לפחות.

מבחינת השימושים וכו' גם מעבד פנטיום g3220 יספיק, ולגבי מערכת ההפעלה, סבבה שאתה קונה מקורי, אבל למה לא 8.1?!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

לי יש I3 שקניתי לפני שנתיים עובד בצורה מעולה! ואני משתמש כבד (משחקים ,אינטרנט, עבודה)

אבל למה לקנות מחשב חדש ולא לשתדרג את הקיים?

פורסם

איתמר- גם אני ארצה לדעת מה הבעיה עם המחשב הקיים? אולי נוכל לעזור? אם זה מחשב מבוסס סוקט 775 יש לי חלקים במצב כמו חדש שאולי יעזרו.

אם באמת אפשר להחיות במחיר סימלי + ניטרו של SSD-מה טוב :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

איתמר, יכול להיות שלא שמתי לב, אבל איזה מארז הולך להיות לך? וספק כוח?

יש חלקים כדוגמת הספק הכוח שאיכותם חשובה שכן הם יכולים להאריך/ לקצר את חיי המערכת כולה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

לי יש ניסיון לא טוב עם ההארד דיסקים של טושיבה. עדיף לך לקחת wd כמו שאמרו לך.

את הזיכרון הייתי מחליף לקינגסטון, אם ההפרש זניח בין ה1600 ל-1333 הייתי לוקח 1600. 1333 כבר די נדירים והסטנדרט הוא 1600. גם פחות יגביל אותך בשדרוג עתידי.

פורסם

תודה לכל מי שענה, הגיב וייעץ.

כמו שאמרתי, המחשב הזה אינו מיועד להיות מחשב ביצועיים והשימוש היום-יומי בו הוא סופר פשוט. נכון ש i3 זה קצת קפיצה מעל הפופיק, אבל כמו שאמרתי התקציב הוא לא מינימום שבמינימום וב 1,500-1,600 שקל אני חושב שיש כאן תמורה מצויינת לכסף.

אני יותר ויותר משתכנע לרכוש את ה SSD ואת ה DATA הכבד להשאיר על כונן מגנטי.

לגבי למה לא לשדרג את הקיים - הוא מראה סימני קריסה מערכתית. הסאונד עושה בעיות, האינטרנט עושה בעיות, כרטיס המסך חלשלוש וגם המעבד מעולם לא היה חוד החנית של הטכנולוגיה (AMD דגם משהו עם 64 ו 4000+). אחרי הכל מדובר במחשב בן 6 שנים לפחות, מספיק. הקש ששבר את גב הגמל הוא עליית windows שמגיעה ל 20 דקות, ואני בכלל לא בטוח שזו בעיית תוכנה, בזמן הזה יש רעשים חריגים מההארד דיסק (כן, הכל מגובה :wink:).

לגבי המארז, מדובר במארז סטנדרטי. יש מאוורר 12 מקדימה ומאוורר קטן מאחורה, לא צופה בעיות התחממות. ספק הכוח הוא ספק חדש 0 ק"מ של Gigabyte ממארז שקניתי לפני כמה שנים.

לגבי הזכרון אני אבדוק מה יש בחנות. אם קיים Kingstone או כל חברה אחרת אשדרג, זה אמור להיות עניין של שקלים בודדים.

תודה,

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם תחליט ללכת על ה SSD, קח או של סמסונג סדרה 840 איבו או פרו, או של אינטל. שני אלה נחשבים לסוסי עבודה אמיתיים.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם (נערך)
אם תחליט ללכת על ה SSD, קח או של סמסונג סדרה 840 איבו או פרו, או של אינטל. שני אלה נחשבים לסוסי עבודה אמיתיים.

אני עובד עם CRUCIAL M4, כבר שנה ו3 חודשים, עבר איתי מהמעבד הקודם למעבד הנוכחי (AMD PHENOM II X4 810 בעבר, היום I5 4430), עובד פיקס, ביצועים מעולים. המחשב נהיה טיל בליסטי.

(אגב, הAMD הזה מועמד למכירה, והוא במצב מעולה, עם קירור טוב וכו', אם אתה מעוניין אתה יכול ליצור קשר, המחיר לא יהיה גבוה).

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זה לא נכון להגיד ש-SSD יאיץ כל מחשב מרמת "עגלה" לטיל, צריך נתונים מסויימים שאיתם השיפור יהיה אופטימלי.

ואורך החיים של כונני SSD, שלא בדומה לכוננים רגילים, מושפע ישירות מהנפח שלהם, כוננים בעלי 120 גיגה או פחות, לא יחזיקו הרבה זמן, בכדי לקבל אורך חיים נורמאלי צריך לפחות 250 גיגה.

• תוכן חדש...