Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זכויות יוצרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים

בשעה טובה מוצלחת פתחתי חנות קונסולות משחק ( לא אפרסם את שמה בפומבי מחשש לפרסומת סמויה מי שירצה בפרטי בכיף)

השאלה היא כזו שלט הפרסום מעל החנות מורכב מלוגו שעיצבו בעבורי

הרקע מאחורי הלוגו הוא דמות ממשחק מפורסם (מריו) ללא הלוגו של נינטנדו

חוקית יש בעיה עם זה ?

תודנ לעוזרים

הכול יהיה בסדר

פורסם

באותו האופן כל חנויות הסלולר שמדביקות ליד הלוגו תמונות של אייפון וגלאקסי - הן פורעות חוק לא ?

בכל מקרה, הן קיימות, בלי תביעות.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

הבעיה החוקית קיימת, השאלה היא אם לנינטנדו יש רצון ויכולת לתבוע דווקא אותך, ואני מתאר לעצמי שלא. אם מיקרוסופט לא תבעו את מאות החנויות שמציעות פריצה של אקסבוקס בארץ אני משער שאין לך ממה לחשוש.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם (נערך)

תודה על התגובות מחשבה נוספת במידה ואוסיף לוגו של נינטנדו לשלט זה יכול לעזור( כביכול מפרסם אותם?

ושנית לנינטנדו אין יבואן רישמי בארץ זה רלוונטי לנושא זכויות היוצרים?

עריכה אחרונה על ידי the pawer of spl

הכול יהיה בסדר

פורסם

הלוגו על השלט זה לא מה שיעזור לך אם וכאשר ירצו "לתבוע אותך".

לדעתי, תירגע. תניח לזה. אתה לא הראשון ולא האחרון שעושה דבר דומה.

כחתימתך: הכל יהיה בסדר.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

למרות שאני עושה את כל נושא הפריצות (כמו כל חנות בארץ) אני אוהב בקטע של רשויות לעבוד ישר

בלי קשר כולם מוזמנים פרטים על העסק ( למי שמעוניין כמובן ) בפרטי

הכול יהיה בסדר

• תוכן חדש...