Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוספי הדלק גולד לייבל או K44 הם יכולים להזיק למנוע או שזה רק יכול לעזור?

אבא שלי אמר לי שבמשך הזמן הפחם(או הלכלוך) שהיצטבר עם הזמן בבוכנות גורם לאיטום. כי הבוכנות נשחקות ונוצרים חללים ששם נכנס הפחם ואוטם, ואם נסיר את הפחם לא יהיה אטימה טובה וזה רק יהרוס את הביצועים של המנוע.

אני רוצה להישתמש בתוספי הדלק האלה כי יש לי רכב שהוא כבר 14 שנה על הכביש וכנראה שהיצטבר שם הרבה לכלוך שמחליש את המנוע.

• ספונסר פורום
פורסם

שימוש לא נכון בתוספי דלק בהחלט יכול לגרום לבעיות.

אם מקפידים על שימוש על פי הוראות השימוש הסיכון קטן. כמובן שאם יש בעיה ברכב, אז יש יותר מה להרוויח ממה שיש להפסיד וכדאי לנסות שימוש בתוסף לפני שמתחילים בתיקונים יקרים, כי כבר אין מה להפסיד.

פורסם

ברשותי אותו מסוג פולקסווגן גטה 2007 אתמול ראיתי בטיפול במוסך מורשה צ'מפיון ששמים לי תוסף דלק שאלתי את הבחור שעבד לי על האוטו מה התדירות ששמים תוסף לדלק הוא אמר ששמים כל טיפול.

כך שנראה לי שזה בסדר בתדירות אחת לשנה לעשות את זה.

מקווה שעזרתי.

"ונהגתה לרעך כמוך"

פורסם

יש להבדיל בין רכב חדש לרכב ישן, ברכב בן 14 שמרגיש חלש יותר ואולי יש לו בעיה לעבור טסט ככל הנראה תוסף יהיה הפתרון הזול.

ברכב חדש יותר אם הכל בסרר אין צורך להוסיף שום דבר.

תעשה חיפוש בפורום על תוספי דלק נכתב הרבה בנושא.

פורסם
ברשותי אותו מסוג פולקסווגן גטה 2007 אתמול ראיתי בטיפול במוסך מורשה צ'מפיון ששמים לי תוסף דלק שאלתי את הבחור שעבד לי על האוטו מה התדירות ששמים תוסף לדלק הוא אמר ששמים כל טיפול.

כך שנראה לי שזה בסדר בתדירות אחת לשנה לעשות את זה.

מקווה שעזרתי.

חבל שלא שאלת אותו כמה כסף הם מכניסים בזכות התדירות שהם דוחפים את התוספים האלה. ברכב יחסית חדש כמו שלך חבל על הכסף.

פורסם
שימוש לא נכון בתוספי דלק בהחלט יכול לגרום לבעיות.

אם מקפידים על שימוש על פי הוראות השימוש הסיכון קטן. כמובן שאם יש בעיה ברכב, אז יש יותר מה להרוויח ממה שיש להפסיד וכדאי לנסות שימוש בתוסף לפני שמתחילים בתיקונים יקרים, כי כבר אין מה להפסיד.

אז אתה אומר שכן זה יכול לעשות נזק?אני חייב לדעת שזה לא עושה נזק בכלל.

הרכב עכשיו לא עושה לי בעיות אבל חשבתי שאחרי 14 שנה כנראה שיש שם היצטברות של פחם ולכלוך וזה הזמן להשתמש בתוספי הדלק האלה, וחשבתי שזה יביא את הרכב לביצועים טובים יותר וגם כי הרכב עכשיו לא נוסע הכי חלק יש קפיצה בהעברת ההילוכים (אוטומט)

פורסם
חבל שלא שאלת אותו כמה כסף הם מכניסים בזכות התדירות שהם דוחפים את התוספים האלה. ברכב יחסית חדש כמו שלך חבל על הכסף.

אתה יכול לפרט בבקשה מה זה יכול לגרום איזה נזקים ?

או שאתה מתכוון פשוט שהם שמים תוסף ככה סתם כל טיפול ?

"ונהגתה לרעך כמוך"

פורסם
אתה יכול לפרט בבקשה מה זה יכול לגרום איזה נזקים ?

או שאתה מתכוון פשוט שהם שמים תוסף ככה סתם כל טיפול ?

כתבתי פה

אבא שלי אמר לי שבמשך הזמן הפחם(או הלכלוך) שהיצטבר עם הזמן בבוכנות גורם לאיטום. כי הבוכנות נשחקות ונוצרים חללים ששם נכנס הפחם ואוטם, ואם נסיר את הפחם לא יהיה אטימה טובה וזה רק יהרוס את הביצועים של המנוע.

אני רוצה להישתמש בתוספי הדלק האלה כי יש לי רכב שהוא כבר 14 שנה על הכביש וכנראה שהיצטבר שם הרבה לכלוך שמחליש את המנוע.

פורסם

אם היית עושה חיפוש בפורום היית לומד שחלק מהתוספים מכילים כלור ועלולים לפגוע בבלוק המנוע שעשוי מאלומיניום ברכבים חדשים וגם בגומיות האטימה, כך שבטווח הקצר עברת טסט, אבל בטווח הארוך זה נזק למנוע.

פורסם

אני אישית לא שמעתי על נזק שניגרם כתוצאה מתוסף שהוכנס דרך מיכל הדלק פשוט הוא גם לא הכי אפקטיבי והמוסכים נוהגים לדחוף אותו כל טיפול שרכב ניכנס ואז גם החשבון מנופח בהתאם. רכב שמתוחזק כהלכה אין לו צורך בתוספים שכאלה בטמ שלא בתדירות של כח טיפול. לבחור מעליי, על איזה גומיות אתה מדבר בדיוק שהולכות? אולי אתה מיתכוון לגומיות שסתומים בשימוש עם תוסף פלאשינג במערכת השמן.

• ספונסר פורום
פורסם
אז אתה אומר שכן זה יכול לעשות נזק?אני חייב לדעת שזה לא עושה נזק בכלל.

הרכב עכשיו לא עושה לי בעיות אבל חשבתי שאחרי 14 שנה כנראה שיש שם היצטברות של פחם ולכלוך וזה הזמן להשתמש בתוספי הדלק האלה, וחשבתי שזה יביא את הרכב לביצועים טובים יותר וגם כי הרכב עכשיו לא נוסע הכי חלק יש קפיצה בהעברת ההילוכים (אוטומט)

אני לא חושב שתוסף דלק יכול לעזור לקפיצות בזמן העברת הילוכים, שקשורת בדרך כלל לתושבות או לתיבת ההילוכים עצמה.

אבל בכל פעולה יש סיכון מסוים שיכול לגרום נזק. גם להתניע את הרכב עלול לגרום נזק.

פורסם

תוסף לדלק מומלץ לשים אחת לשנה.

מכיוון שהתוספי דלק החומציות בהם חזקה מאוד והריכוז חלש.

מה שזה באמת מנקה לך במערכת דלק זה רק מיכל דלק

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אשמח לדעת במה עוזרים תוספי הדלק?

ידוע שהדעות חלוקות, חלקם אומרים לשים אחרי טיפול, חלקם לפני, ישנם כאלו שטוענים שזה עושים יותר נזק לגומיות ואטמי מנוע מאשר תועלת.

אז מה נכון?

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

אין צורך בחתימה....

• תוכן חדש...