Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדלקה לי מנורת "בדוק מנוע" אחרי בדיקה אמרו לי שזה בעיה בתיבת ההילוכים ואמרו שהבעיה נפוצה בטויוטה מסוג זה המליצו לי על שיפוץ גיר עשיתי שיפוץ גיר יצאתי מי המוסך אחרי 3 שעות נדלקה שוב הנורה החזרתי את האוטו הם אמרו לא הגיוני אבל פירקו את הגיר והרכיבו מחדש נסעתי עם האוטו בערך כ 3 חודשים שזה האחריות שנותנים על שיפוץ ושוב נדלקה לי הנורה במוסך אמרו לי זה בעיה כנראה בחיישן אנחנו אפילו נתחייב לך לעוד 3 חודש אחריות על הגיר עברו חצי השנה והנורה חזרה לדלוק חשוב לציין שהמנורה נדלקת רק אחרי נסיעה יחסית ארוכה וניכבעת כעבור כמה ימיים ולא נדלקת בנסיעות קצרות יחסית

העם זה באמת יכולה להיות בעיה בחיישן או שהגיר לא שופץ כראוי ?

והעם יש דרך לבדוק את החיישן עצמי ?

תודה

פורסם

נפלת על עוד "בעל מקצוע" שעובד בשיטת הניסוי והטעייה. גש למכון גירים מומלץ שחי ונושם את התחום ולא מוסך שנראה שאין לו מושג מה הוא עושה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

לא צריך למהר בטח לא לרוץ למכון גירים. אצלי יש מנורת ביקורת שגם מראה על בעיה (כביכול) כל שהיא בגיר.

הייתי במוסך מרכזי שם שלפו בלי לחשוב פעמיים חייבים שיפוץ גיר. שאלתי אתה בטוח? לקח לו מעט זמן עד

שאמר,לא זה לא משהו קריטי אפשר לנסוע עוד כמה שנים טובות בלי בעיה.

לא וויתרתי חקרתי בכל מוסך שאני מכיר והתשובה הייתה זהה -לא צריך לגעת.

מסקנה שלי ברורה -אף פעם לא למהר תמיד לקחת חוות דעת נוספת אפילו עוד אחת. (אני לקחתי 5 חוות דעת במוסכים מרכזיים ורגילים)

בקיצור לא כל מה שמופיע כתקלה (גם בגיר) זה משהו שמצריך ישר טיפול מוסך (בדיקה כן)

אני נוהג כך יותר משנתיים ללא שום בעיה למרות מה שמראה המחשב.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
  • תוכן חדש...