Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כהכנהה לחיי הנישואים המתקרבים במהירות האור, אנחנו מדברים על נושאים שנראה לנו שיהוו בעיה, במטרה למנוע את הבעיות מראש.

בנושא ביגוד, אני טענתי שיש לקנות בגד כשהקודם נהרס או כבר לא מתאים, ואילו זוגתי שתחייה טוענת נחרצות שאישה צריכה לקנות לעצמה בגדים פעם בכמה זמן בלי קשר לצורך הפיזי.אני לא מבין את זה..היא טענה שככה זה אצל כל הנשים.

האם אכן כך הדבר?

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם חברה שלי קונה בגדים ומוסיפה לעצמה עוד ועוד ומצליחה לשכנע- את עצמה- שהיא צריכה. למזלי היא לא קונה יותר מידי אז זה לא כזה נורא.

לא יודע מה יש להן. גם אני בראש של לקנות בגדים כשיש צורך בבגד חדש.

פורסם (נערך)

ככה זה נשים. זו התרפיה שלהן.

אגב, טוב שנזכרתם לדבר על זה עכשיו. תיאום ציפיות זה תמיד טוב.

רק מוזר איך הגעתם לנושא הזה רק עכשיו. כמה אתם מכירים חודש?

עריכה אחרונה על ידי samg
פורסם

מי מדבר על דברים שכאלו לפני החתונה או בכלל?. ולשאלתך, נשים אכן קונות בגדים מדחף, לאוו דווקא מצורך. הכי חשוב, שיהיה במזל.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

אממ,תיראה אישה צריכה את הדברים הללו,איפור,בגדים אין מה לעשות,השאלה כמה זה פעם בכמה זמן,תשימו גבול מסוים,אישתי למשל קונה בגדים פעם בכמה חודשים טובים,וגם אנחנו לא הולכים לחנויות מותג בשביל לשלם על חולצה 120 שקל.

אם זה פעם בכמה שבועות לדעתי זה מוגזם,אין מה לעשות,כול אחד צריך לוותר מאט על משהו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

צודקת לגמרי. אני גבר - וגם אני נוהג כך. לא מחכה עד שהבגד יתפורר, מוסיף מדי פעם פריטים למלתחה ומעיף כאלה שכבר נמאס מהם גם אם הם במצב סביר עדיין.

כמובן - תמיד יש לקחת בחשבון את מצב העו"ש... כל עוד חידוש המלאי לא מרושש אתכם, תפרגן לה :-D

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

אצלי לדוגמא, כל עוד "זה עובד" אני לא רואה סיבה לקנות משהו חדש. (כשמדובר בבגדים כמובן. בגאג'טים זה לא עובד ככה אצלי).

ופה בדיוק ההבדל בין שני המינים. לכל אחד יש את השריטה שלו.

אישתי לא מבינה למה אני צריך מצלמה חדשה, כל עוד הנוחכית עובדת. או למה אני צריך אייפון 5S כשהקודם שלי מספק את הסחורה.

וככה זה אצלה עם בגדים.

תלמד לקבל את זה, כי זה לא ישתנה.

מה שכן, כדאי לשבת ולדבר על ההוצאות. שלא יהיה מצב שבכל חודש היא קונה לעצמה מגפיים ב1500 ש"ח. (כמו שאני לא קונה לעצמי כל חודש גאג'ט חדש.)

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם (נערך)

מצחיק אותי שבהודעה אחת המחבר תוהה למה מדברים על זה רק עכשיו(אגב, כי מאחדים חשבונות והופכים לגוף פיננסי אחד, עד עכשיו כל אחד הוציא כראות עיניו על מה שמתחשק לו) ומיד לאחר מכן מחבר נוסף תוהה למה בכלל מדברים על זה (כי אני חושב שאם מדברים על דברים לפני זה יכול למנוע ריבים לא נעימים בעליל ).

ולענייננו. אוקיי, אני מבין שנשים וגברים שונים בעיקרון בקטע הזה...מה התקציב החודשי מבחינתכם לעניין? באחוזים מההכנסה נטו, מספרים אבסולוטיים לא יעזרו פה כ"כ.

עריכה אחרונה על ידי אספ
פורסם

תקציב, זאת מילת המפתח.

תסכמו על תקציב לדברים הללו לכל אחד מבני הזוג בכל חודש, ככה כל אחד יהיה לו את השריטה שלו בכמה להשתמש ואף אחד לא יציק לשני.

דרך אגב, דיבור וליבון וכמובן ויתורים מדי פעם בנושאים ובעיות זה המפתח לנישואים תקינים, גם אחרי הרבה שנים יחד.

חכם סיני זקן אמר לי פעם : ואי צאי קי וואנג, או בתרגום לאידיש, נישואים הם חיי פשרות.

בהצלחה.

פורסם

לא מתערב כלל בעיניני קניית הבגדים של אישתי,סומך אליה שתקנה את מה שהיא רוצה מתי שהיא רוצה בלי לחרוג מהתקציב המשפחתי.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אספ, כל הגישה שלך מוטעית.

אתה לא אמור להגדיר לה מה היא צריכה לעומת מה היא רוצה. היא אדם מבוגר ועצמאי.

אם אתה לא מסוגלים להגיע להסכמה והבנה על הוצאות, תעשו חשבונות בנק נפרדים וחשבון משותף, לתשלום הוצאות הבית. לאחר מכן תקבעו כמה כל אחד שם במשותף וכמה משאיר לעצמו (לי נראה הגון בנישואים שלכל אחד יישאר בסוף החודש בפרטי אותו סכום כסף בדיוק, אבל אפשר להפריד יכולת השתכרות אם רוצים ומסכימים). עודפים בחשבון המשותף משאירים לרכישות משותפות גדולות. הוצאות במשותף, רק בהסכמה. בפרטי, שכל אחד יעשה ככל העולה על רוחו.

אם אתם לא יכולים להגיע להסכמה על זה - לא להתחתן.

ברצינות.

לא להתחתן.

נ.ב. זה לא עניין של גברים-נשים. תבדוק עם בנצי כמה ג'ינסים יש לו.

נ.ב.נ. אני עדיין מנסה להסביר לזוגתי נואשות למה צריך זוג גלגלים חדש (חישוקים ונאבות) לאופניים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מצחיק אותי שבהודעה אחת המחבר תוהה למה מדברים על זה רק עכשיו(אגב, כי מאחדים חשבונות והופכים לגוף פיננסי אחד, עד עכשיו כל אחד הוציא כראות עיניו על מה שמתחשק לו) ומיד לאחר מכן מחבר נוסף תוהה למה בכלל מדברים על זה (כי אני חושב שאם מדברים על דברים לפני זה יכול למנוע ריבים לא נעימים בעליל ).

ולענייננו. אוקיי, אני מבין שנשים וגברים שונים בעיקרון בקטע הזה...מה התקציב החודשי מבחינתכם לעניין? באחוזים מההכנסה נטו, מספרים אבסולוטיים לא יעזרו פה כ"כ.

כל אחד והתחשיב שלו, אתם חוסכים לדירה ? גרים בשכירות ? ילד בדרך ?

זה מאוד שונה מזוג לזוג בגלל סיבות שונות.

רק שניכם תוכלו לדעת מהו תקציב הגיוני לפי התוכניות לעתיד שלכם, אל תשכחו שאתם זוג צעיר והחיים במדינה לא קלים למי שאין גב כלכלי ככה שצריך להיות מחושבים ומסונכרים מבחינת חשיבה כלכלית.

פורסם

במקומך(אסף) הייתי נותן קצת קרדיט לאשתך העתידית. לא מזמן סיפרת שאת שמלת

הכלה שלה היא הזמינה מחו"ל במחיר נמוך מאוד.

נשמע כי היא אדם די רציונלי.

באופן טבעי, לפני נישואים עולות תהיות בעיקר בנושאים הכלכליים.

איך שזה נראה לי היא פשוט רוצה לדעת שאם היא תרצה אז היא יכולה,

אבל לא אומר בהכרח שהיא אכן תעשה.

הבנתוש?

Gn'f'R

פורסם

פאולו, אני לא מגדיר לה כלום. הסכמתי איתה וקיבלתי את מה שהיא אומרת...פשוט תהיתי אם כל הנשים ככה או ששלי משהו מיוחד. אגב גם מבחינת תקציב אנחנו מבינים אחד את השני.

השירשור הנל מגיע מסקרנות נטו, לא בכדי לפתור בעיה ביני לבינה.

אין לי ספק שהיא האישה של חיי וברור לי ולה שאנחנו מתאימים אחד לשני כמו כפפה ליד.

,

• תוכן חדש...